şuan bankada altında bağlı canım. kasada değil hesapta.krediler çok yüksek.bana kalırsa altın yap bir bankanın kasasına koy.senelik ne kadar alıyorlar bilmiyorum ama
avrupa yakası tek geçerimbende severim espirili dizileri gülse birselin kalemini çok beğenirim
Ev için kış güzel mevsimdir, emlak kendiside kredileride uçtu.4aydır bekliyorum kuzu biliyorum karışık
Hoşbulduk :)slm hogeldin
jet sosyete başarısız geldi bana sevemedimDiğerlerini izledim ama jet sosyeteye başlayamadım. Bazen netten bakıyorum. Kadın çok başarılı seviyorum bende
ihtiyaçta yüksek işte böyle kalıncada erir gider diye korkuyorum.Ev için kış güzel mevsimdir, emlak kendiside kredileride uçtu.
Ya bi tip var, çöpe gideceğine canıma gitsin diye ne bulursa yiyen teyze.jet sosyete başarısız geldi bana sevemedim
Bir avuç yoğurt yiyor kadın senin dediğine bakYa bi tip var, çöpe gideceğine canıma gitsin diye ne bulursa yiyen teyze.
Onun bölümlerini izliyorum. Baştan baslamadım yorumum yok
Dolar ve altın kaybettirmez bu dönemde, şahsi fikrim. Daha profesyonel bir danışmanlık alabilirsinihtiyaçta yüksek işte böyle kalıncada erir gider diye korkuyorum.
dolar ve altına bağlı para
Her türlü paket bizim elimizde patlayacak, açıklamasada oluryarın paket açıklanacak kızlar ekonomiyle ilgili bilginize
maaşımdan korkmuyor değilimHer türlü paket bizim elimizde patlayacak, açıklamasada olur
Evet o bişey yemiyor, o bişey demiyorBir avuç yoğurt yiyor kadın senin dediğine bak
O kadar da yapmazlar herhaldemaaşımdan korkmuyor değilim
o kalan krediyi kapat bir hemen bence daha fazla faiz ödeme olmaz mıaltında bağlı zaten şuan canım.
benim hali hazırda ödediğim bir ev kredi var beş yılı bitti beş yılı kaldı.
ama bu miras düştü annemde üstüne koydu yoksa 60 bin var ona borçlanacağım. o sorun değilde.
acele ediyorum işte kafam rahat etsin istiyorum içinde kiracı olursa 2+1 küçük bir ev burda amerikan mutfak en kötüsü 140dan başlıyor
ay ben deeejet sosyete başarısız geldi bana sevemedim
haklısın ama o para değerli diğeri 1700 tl bir şekilde ödeniyor ayda.o parayla bu kredi çok rahat kapanıyor ama o para bana miras düştüğü için ortak olan evimize vermek istemiyorum.o kalan krediyi kapat bir hemen bence daha fazla faiz ödeme olmaz mı
bende ekonomistim ama kelin emmi olsa kafasına sürer hesabı pisayalar çok karışık.Dolar ve altın kaybettirmez bu dönemde, şahsi fikrim. Daha profesyonel bir danışmanlık alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?