eşimde öyle diyor. şuan kullandığımız arabayı da ben aldım.eşim hep hazıra konuyor bende bu durumda çok rahatsız oluyorum. ben yeni araba alınca bu araba kendine kalacak hiç para biriktireyim tasarruf yapayım derdinde değil. hep kadın mı düşünmek zorunda.canım hiç sorma ben de çok dua ediyorum şu borçlarımı fazisiz kapamayı.. faiz gerçekten kötü ama başka türlü de olmuyor ya ://
elinde altın olarak tutmaya devam et o hal.. ya da kendine güzel bir araba çek
ben ufak bir ev alayım kirası olsun istiyorum.hayır tabi ki... o vakit sessizce bekle ... durum ve şartlara göre hareket et.
Benim de genelde akşam azar, çıkmadan ağrı kesici al eve gidene kadar başlamadan durduruyor. Zaten hissedersin geldiğini di miiş yerinde başım çok ağrımıyor ama eve girdiğim anda şiddetli bi baş ağrısı mevcut iki gündür.midemi bulandırıyor
pazar günü hissettirdi üç gün sürer.pazartesi iş çıkışı içtim evde.çünkü gündüz içilecek kadar ağrımıyordu.dün yine aynısı oldu.normalde geveli gündüzlü devam ederdiBenim de genelde akşam azar, çıkmadan ağrı kesici al eve gidene kadar başlamadan durduruyor. Zaten hissedersin geldiğini di mi
sağol kuzuof o baş ağrısı ne fena yaa.. geçmiş olsun canım benim
Dayanilacak kadar olursa ilaç almamak mantıklıpazar günü hissettirdi üç gün sürer.pazartesi iş çıkışı içtim evde.çünkü gündüz içilecek kadar ağrımıyordu.dün yine aynısı oldu.normalde geveli gündüzlü devam ederdi
bide çok ağrı kesici içmemem lazım böbrek sıkıntılı bende deDayanilacak kadar olursa ilaç almamak mantıklı
öyle diyecektim sen yazmışşın canım.iş yerinde başım çok ağrımıyor ama eve girdiğim anda şiddetli bi baş ağrısı mevcut iki gündür.midemi bulandırıyor
sabah uyanır uyanmaz açıyorum pencereleri çıkınca kapaıyorum.gün içinde kv ye tembihliyorum yatılan odalrı aç diye.açıyor.havasız değil aslındaöyle diyecektim sen yazmışşın canım.
havasız mı ev acaba eve girince havalandırsan iyi olmaz mı
nane yağı var canım çok rahatlatıyor denesene.bide çok ağrı kesici içmemem lazım böbrek sıkıntılı bende de
viks hastasıyım saten.bi dönem çantamda taşıyordum.kutu kutu bitiririyorum.nane yağıda alayımnane yağı var canım çok rahatlatıyor denesene.
nane ruhu diye satılıyor eşimind emigreni var çok iyi geliyor .
çok yakıyor viksc gibi ama rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?