2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

gizli ses kaydı için cihaza ihtiyacım var.nasıl yapabilirim.bu konuda baya cahilim.ortam dinlemesi yapmak istiyorum.baktım şimdi çok bişey anlamdım netten.çok ucuk fiyatlı bişey istemiyorum.

gizli ses kaydı için cihaza ihtiyacım var.nasıl yapabilirim.bu konuda baya cahilim.ortam dinlemesi yapmak istiyorum.baktım şimdi çok bişey anlamdım netten.çok ucuk fiyatlı bişey istemiyorum.
telefonda ses kaydı var hayatım ben onu kullanıyorum gerek olduğu zaman

güven problemi yaşıyorum.atlatamadım.işin içinden çıkamıyorum

kuzum neden böyle düşünüyorsun arkandan konuşuyorsa da konuşşıun boşver çok takılma bence. duyunca içind ekin nefret oluşacak o daha mı iyi.
kendimle ilgili olan kısmı umursamıyorum.ayy içim daralıyor beferim.ruhumu sıkıyorlar sanki

geçen kvyi aradım açmadı.yarım saat sonra aradı ama yanlışlıkla aramış.ses verdim duymadı.muhtemelen duymadı.büyük oğluma hiç duymadığım bir ses tonuyla bağırıyordu.10 dakika dinledim.sonra fark etti kapadı.bikaç gün teli evde bıraktım.pat diye eve gittim.dinledim ama hiç bişey yok.bi gün öğleyin bıraktım akşama kadar durdu baya bıcır bıcır oynuyor yemek yediriyor uyutuyor vs.içimde büyüdü büyüdü koca dağ oldu.evine geçtiği gün eşime bahsettim.çok tuhaf oldu napalım dedi.

eşim baya bozuldu.annele konuş istemiyorsa yolumuza bakalım dedim.yok işte severek bakıyor vs. falan ama çok kötü etkilendi.biliyorum.dayanamış annesini aramış.böyle böyyle demiş.işte kardeşinin boğazını sıkıyordu durduramadım falan demiş iki defa.baya normale bindirdiler yani.

tamam anlıyorum seni şuan daha iyi ama o an sende orda olsan sende tepki verip bağırmaz mıydın tatlım sonuçta annesin ama hiç bağırmadan mı konuşuyorsun. o an oda panikleyip kızmıştır. hani terbiye demeyim mi disiplin amaçlı biraz bazen sert olması gerekebilir bu zoruna gitmesin

bu kadın dışarda hep melek görünümlü.bunun bikaç olayını yakaladım ama (öncesinden)oğullarına söyleyemem üzülürler.gerçek yüzü değil yani şuan ki halleri onun farklı yüzü var.ve kimseye inandıramam anlatsam.kim görse çok şanslısın kvn şöyle böyle.o ses tonu başka bişeydi.hani yorulursun bağırısın ses tonu değildi.ki on dakika dinledim ben ilk yanlış aramasında

peki senin çocuklar kendilerini ifade edebiliyorlar mı dertlerini meramlarını anlatabiliyorlar mı onlara sorsan onlarla konuşsan

bağırsın onunda problem yok.çok iğrenç bi kelimede kullandı.eşime söyledim.ben oğluyum şimdiye kadar bana kullanmamış o kelimeyi dedi.hiç duymadım dedi annemden

Son düzenleme:
peki senin çocuklar kendilerini ifade edebiliyorlar mı dertlerini meramlarını anlatabiliyorlar mı onlara sorsan onlarla konuşsan
büyük biraz içine kapanmıştı son dönemlerde.wcye gidecek oluyordu misal elim bulaşıklı oluyordu babasına yönlendiriyordum babannem götürmesin diyordu.geri çekmişti kendini.ve kekelemeye başladı konuşurken.normalde çok düşkündü başta.haftasonu evine gitti.oğlum sordu nereye gittin baba diye babaanneni bıraktım dedi.umursamadı eskiden olsa ağlardı bende bende diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…