- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
seni ne tetikliyor onu bulsana.viks hastasıyım saten.bi dönem çantamda taşıyordum.kutu kutu bitiririyorum.nane yağıda alayım
bayat parfümseni ne tetikliyor onu bulsana.
bir arkadaşı portakal bir arkadaşı çikolata tetikliyor eşimi kahve
telefonda ses kaydı var hayatım ben onu kullanıyorum gerek olduğu zamangizli ses kaydı için cihaza ihtiyacım var.nasıl yapabilirim.bu konuda baya cahilim.ortam dinlemesi yapmak istiyorum.baktım şimdi çok bişey anlamdım netten.çok ucuk fiyatlı bişey istemiyorum.
onu denedim.sürekli teli evde bırakamıyorum.bikaç saat yada yarım gün bıraktığım oldu.sürekli gerektelefonda ses kaydı var hayatım ben onu kullanıyorum gerek olduğu zaman
kvalideni mi dinleyeceksinonu denedim.sürekli teli evde bırakamıyorum.bikaç saat yada yarım gün bıraktığım oldu.sürekli gerek
kvalideni mi dinleyeceksin
kuzum neden böyle düşünüyorsun arkandan konuşuyorsa da konuşşıun boşver çok takılma bence. duyunca içind ekin nefret oluşacak o daha mı iyi.güven problemi yaşıyorum.atlatamadım.işin içinden çıkamıyorum
kendimle ilgili olan kısmı umursamıyorum.ayy içim daralıyor beferim.ruhumu sıkıyorlar sankikuzum neden böyle düşünüyorsun arkandan konuşuyorsa da konuşşıun boşver çok takılma bence. duyunca içind ekin nefret oluşacak o daha mı iyi.
bağırsın onunda problem yok.çok iğrenç bi kelimede kullandı.eşime söyledim.ben oğluyum şimdiye kadar bana kullanmamış o kelimeyi dedi.hiç duymadım dedi annemdentamam anlıyorum seni şuan daha iyi ama o an sende orda olsan sende tepki verip bağırmaz mıydın tatlım sonuçta annesin ama hiç bağırmadan mı konuşuyorsun. o an oda panikleyip kızmıştır. hani terbiye demeyim mi disiplin amaçlı biraz bazen sert olması gerekebilir bu zoruna gitmesin
büyük biraz içine kapanmıştı son dönemlerde.wcye gidecek oluyordu misal elim bulaşıklı oluyordu babasına yönlendiriyordum babannem götürmesin diyordu.geri çekmişti kendini.ve kekelemeye başladı konuşurken.normalde çok düşkündü başta.haftasonu evine gitti.oğlum sordu nereye gittin baba diye babaanneni bıraktım dedi.umursamadı eskiden olsa ağlardı bende bende diyepeki senin çocuklar kendilerini ifade edebiliyorlar mı dertlerini meramlarını anlatabiliyorlar mı onlara sorsan onlarla konuşsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?