2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kullnadığı kelime çok çirkindi.ve ortada hır gür yoktu.çocukların sesi bile yoktu.bişeyi yemesi için zorluyordu hadi biran önce bitir der gibi ki kahvaltıdır muhtemelen.

kekeleme olayı iyi olmamış korkmuş demekki tatlım

yok şimdi haklısın büyütmüyorsun ama duyunca daha da üzüleceksin ondan dedim. eski kötü bir telefon yok mu canım evde. şimdi hiç para harcama bence kayıt cihazı için evde onu ses kaydına al çık

ablamla konuştum eşine anlatma inanmaz dedi.ama bir iki takibe al dedi.eşim başta inandı.sonrada biriniz annem biriniz eşim dedi.yahu adam ben ne katıyorsun senin çocukların.
kv duygularını dışa yansıtmıyor.yahu bakamıyorsan bakmıcam de.o kısma sinir oluyorum.

diyemez vicdan yapıyordur belkiyada yorulmuş olabilir bir süre annen gelebilirse o gelsin canım o pasif duruma geçsin

kekeleme olayı iyi olmamış korkmuş demekki tatlım
bdvde bir konu gördüm.anaokulunda bişeyler olmuş.öğretmenlerden biri tavsiye etmiş öğretmencilik oynayın.diye.bende eşim yokken onu yapacağım sen babanne ol bende çocuk olayım diceğim.sanırım onda da bazı şeyleri rahat görebilirim

diyemez vicdan yapıyordur belkiyada yorulmuş olabilir bir süre annen gelebilirse o gelsin canım o pasif duruma geçsin
o kısımlar baya karışık.annem rahatsız.arada gelir.bikaç hafta bakar ama .dün aradım gelmiyormusunuz dedim.sonra geliriz dedi.yoksa önümüzdeki hafta gelse güzel olacaktı.üzüldüğüm kısım büyük daha düzenlidir kendi halindedir temiz titizdir.yormaz insanı.küçük fena.ona bişey demiyor.hatta onu 10 kat fazla seviyor bariz belli

ha bide kaynımla telefonda konuştu.diyorki gelin alıyor .....lira ,oğlum alıyor...lira.kardeşim (bacısından bahsediyor) diyorki canına bak.laf arasında diyor bunu.kaynım özellikle baskı yapıyor.cocuklara sen bakacaksın diye

off Suhan cım sıkıntılı durumlar başka bakacak insan olmayınca benimde oğluma kayınvalide bakıyor bende başka sıkıntılar çekiyorum... kayınvalıdenle aynı binada mısınız ? büyük oğlun kaç yaşında ?

SUHAN canımmm.. Allah kolaylık versin inşaallah ama kv eşinin ailesi ne olursa olsun bu zamana kadar hep bakmış çocuklarına.. bir tek bağırmadan ya da söylediği sözden tamamen kesip atma bence... tmm izle tmm takipte kal mutlaka.. zaten varsa çekirge bir iki üç misali nasıl bu zamana kadar bir şeyini yakalamadın bak bir an da tesadüf denk geldi duydun.. Yine yanına bırakmaz yaptığı kötülük varsa çıkar önüne gelir senin emin ol. çok da takılma takıldıkça başka şeylerle sınanırsın daha kötü.. sadece temkinli ol.. çocuğundan zaman içinde hal hareketler mutlak ele veriri kendini bir kötülük ediyorsa. ki ben sanmıyorum anlık olabiliyor.. her insanın bir eşref bir de eşek saati olabiliyor

aynı binada değiliz.bi sattlik uzakta.haftasonları evine geçiyor.

ya kızlar herkes burdayken benim bir derdim var hele bana bir akıl verin.
elimde 90 bine yakın para var bu para ile ne yapayım ev arıyorum bulamıyorum.krediler yüksek?
borçlanmak çok istemiyorum max 2 yıl olabilir.
Suan eve yatirim cok gereksiz csnim faizler ucuk ama inermi sanmam

aynı binada değiliz.bi sattlik uzakta.haftasonları evine geçiyor.
anladım Harikamo ya da katılıyorum fazla takılmamaya bak onlara muhtacız sonuçta iyi düşünelim iyi olsun içini ferah tut, çocuklarını gözlemle bakalım olmadı al karşına konuş en güzeli ben öyle yapıyorum eşimi katmadan kendim hallediyorum konuşarak.

evet takıldıkça içine çekiyor beni.güven çok farklı bişey.bıcak gibi kesildim.etlerim dökülüyor sanki.kendimi sorguluyorum.iki gün dinledim bişey yok gibi.haklısın galiba.çok garip yani telefon açık on dakika kaldı bir iki eline aldı acık olduğunu fark etmedi.açıkken beni tekrar aramaya kalktı.Rabbim bişekilde önüme sunar inşş.canım yandı ama ya.giderken beni tembihliyordu bağırma çocuklara diye.güya gözü arkada kalıyordu.benim bağırmamın 1000 katı fazla şiddetiyle bağırıyordu.korkunç.ve çocuklardan tek ses çıkmıyordu

yüzüne bakamıyorum.konuşursam kesin elim ayağım boşalır.eşim konuştu evine geçtikten sonra konuş demiştim.ortam şuan sakin

Suhan burasi cok onemli kocanin anasi toz kondurmayabilir ama kekeleme genel olarak bagirip sindirilmis cocuklarda olur oglunu konustur mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…