2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Suhan burasi cok onemli kocanin anasi toz kondurmayabilir ama kekeleme genel olarak bagirip sindirilmis cocuklarda olur oglunu konustur mutlaka
konuşturmaya çalıştım renk vermiyor.üzülmemi istemiyor gibi.geçiştiriyor gibi.

Başka birinin bakma ihtimali var mı.
Bende şüphe duysam ses kayıt cihazı alırdım.
annem geçici bakabilir.onun dışında eylülde büyük zaten kreşe başlıcak.şu üç aylık dönemi iyi değerlendirmem lazımm.hakkını inkar edemem ama çocuğumun etkilenmesinede katlanam mia

Yukarda bahsettigin ogretmencilik oyunu cok iyi cocuk ne gorse onu yapar onu yap mutlaka insallah yanilorsinda cocuk yanlis harekete maruz kalmamistir
evet onu kesin yapacağım çünkü ara ara oynamyı seviyor bu tarz oynları işte ben anneyim sende çocuksun falan diye kendi tekif ediyordu..oynaması kolay olur

hani normal bağırsa tamam yine anlayacağım.kaç yaşında kadın iki çocuk zor vs tamam.ama kullandığı kelime ses tonu kabalığı

annem geçici bakabilir.onun dışında eylülde büyük zaten kreşe başlıcak.şu üç aylık dönemi iyi değerlendirmem lazımm.hakkını inkar edemem ama çocuğumun etkilenmesinede katlanam mia

Canım pamuklara da sarsa sözlü veya fiziksel şiddet baskı kabul edilemez.
Sen bu süreçte bu durumun peşini bırakma elinden geleni yap.

takipte kal sezdirme
kuşkulu davranma.
olmadı kamera çektirirsin canım
kamera işine eşim gelemez muhtemelen.zaten pat diye bir iki eve gittim.tahmin ediyor niye geldiğimi ortamı güzelleştirmeye çalışıyor.ya bilmiyorum.evden çıkarken pencereden beni takip ederdi arabaya binip çıkınca el sallardı.arada fotoğraf atardı görüntülü görüşürdük inaılmaz egleniyor görünürlerdi çocuklar.eve geldiğimde arkandan çok okudum (dua) vs derdi.düşündükçe kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…