konuşturmaya çalıştım renk vermiyor.üzülmemi istemiyor gibi.geçiştiriyor gibi.Suhan burasi cok onemli kocanin anasi toz kondurmayabilir ama kekeleme genel olarak bagirip sindirilmis cocuklarda olur oglunu konustur mutlaka
Yukarda bahsettigin ogretmencilik oyunu cok iyi cocuk ne gorse onu yapar onu yap mutlaka insallah yanilorsinda cocuk yanlis harekete maruz kalmamistirkonuşturmaya çalıştım renk vermiyor.üzülmemi istemiyor gibi.geçiştiriyor gibi.
annem geçici bakabilir.onun dışında eylülde büyük zaten kreşe başlıcak.şu üç aylık dönemi iyi değerlendirmem lazımm.hakkını inkar edemem ama çocuğumun etkilenmesinede katlanam miaBaşka birinin bakma ihtimali var mı.
Bende şüphe duysam ses kayıt cihazı alırdım.
evet onu kesin yapacağım çünkü ara ara oynamyı seviyor bu tarz oynları işte ben anneyim sende çocuksun falan diye kendi tekif ediyordu..oynaması kolay olurYukarda bahsettigin ogretmencilik oyunu cok iyi cocuk ne gorse onu yapar onu yap mutlaka insallah yanilorsinda cocuk yanlis harekete maruz kalmamistir
annem geçici bakabilir.onun dışında eylülde büyük zaten kreşe başlıcak.şu üç aylık dönemi iyi değerlendirmem lazımm.hakkını inkar edemem ama çocuğumun etkilenmesinede katlanam mia
sen eski kötü deme şimdilik eve bir telefon bırak sen kendi telini bırakınca gözede çarpar canım.annemin bulunduğu yerde olsam bakarda iki saatlik mesafedeyiz
çok güveniyordum.canımı yakan o oldu.Canım pamuklara da sarsa sözlü veya fiziksel şiddet baskı kabul edilemez.
Sen bu süreçte bu durumun peşini bırakma elinden geleni yap.
sakladım bıraktığım günlerde buzdolabının üstüne koymuştum.ses baya nettisen eski kötü deme şimdilik eve bir telefon bırak sen kendi telini bırakınca gözede çarpar canım.
içini ferah tutsakladım bıraktığım günlerde buzdolabının üstüne koymuştum.ses baya netti
estafurullahbaşınızı şişirdim kusura bakmayın
takipte kalayımiçini ferah tut
kötü düşünme
takipte kal sezdirmetakipte kalayım
çok güveniyordum.canımı yakan o oldu.
estafurullah
hoşgeldin estafurullahSen yüreğini ferah tut sakin kal.
Konuya da pat diye daldım kusura bakmayın
kamera işine eşim gelemez muhtemelen.zaten pat diye bir iki eve gittim.tahmin ediyor niye geldiğimi ortamı güzelleştirmeye çalışıyor.ya bilmiyorum.evden çıkarken pencereden beni takip ederdi arabaya binip çıkınca el sallardı.arada fotoğraf atardı görüntülü görüşürdük inaılmaz egleniyor görünürlerdi çocuklar.eve geldiğimde arkandan çok okudum (dua) vs derdi.düşündükçe kötü oluyorumtakipte kal sezdirme
kuşkulu davranma.
olmadı kamera çektirirsin canım
öyle yapmaya çalışacağım.estağfurullah olurmu.Sen yüreğini ferah tut sakin kal.
Konuya da pat diye daldım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?