seviliyorsun öpüyorum seniGü nayyyy dıııınnnnn
anlamadım ben ne gibigünaydınn hanımlarrr
dün akşam kadın doğuma gittik artık bir şeyleri sonuçlandırmak için...
hayırdır kuzu.beklenen bişeylermi var?günaydınn hanımlarrr
dün akşam kadın doğuma gittik artık bir şeyleri sonuçlandırmak için...
seninde düşüncen vardı ne oldu rafa mı kaldırdınAllah kolaylık versin inşaallah hayırla sonuçlanır
önce aşılama yaptır bence aşılama zaten ağır(yaşadım) tüp bebek dahada ağır onu (yaşamadım )ama yaşayanları biliyorumbizim 2. bebek olmuyor ve hiç bir şey çıkmadı artık ne olacaksa olsun diye gittik, 3 sene oldu olmuyor, 3 düşük oldu ondan önce şimdi de olmuyor, şimdi tüplere bakılacak hormonlarıma bakacak ve eşime de tahlil verdi sonuçlara göre bakacağız ya aşılama ya tüp bebek...
bakalım tüpler açıksa evet ama kapalıysa aşılama yapma şansımız yokönce aşılama yaptır bence aşılama zaten ağır(yaşadım) tüp bebek dahada ağır onu (yaşamadım )ama yaşayanları biliyorum
amin inşallahAllah kolaylık versin inşaallah hayırla sonuçlanır
gönlünce olsun.bizim topiğin geneli bu konuda çok hassas.Allahım kolaylık güç kuvvet versin güzel sonuçlarla insaşşalhbizim 2. bebek olmuyor ve hiç bir şey çıkmadı artık ne olacaksa olsun diye gittik, 3 sene oldu olmuyor, 3 düşük oldu ondan önce şimdi de olmuyor, şimdi tüplere bakılacak hormonlarıma bakacak ve eşime de tahlil verdi sonuçlara göre bakacağız ya aşılama ya tüp bebek...
iyi düşün iyi olsunbakalım tüpler açıksa evet ama kapalıysa aşılama yapma şansımız yok
sen naptın kuzucanAllah kolaylık versin inşaallah hayırla sonuçlanır
EĞER İSTİYORSAN PEŞİNİ BIRAKMA tatlım ama istemiyorsan diyecek bir şey yok.iyi suhancım adamı yolladım İstanbul'a tek tabanca takılıyorum :)
bebek ile ilgili mevzuyu kapadım ben.. bir kez denedim malum olmadı. nasipte varsa olur yapacak bir şey yok.
çok isitiyorum befercim de bakalım nasip işteEĞER İSTİYORSAN PEŞİNİ BIRAKMA tatlım ama istemiyorsan diyecek bir şey yok.
tek daha güzel dün benimki de akşam yoktu kafa dinledim
hayırlısı olsunçok isitiyorum befercim de bakalım nasip işte
he yaa.. bazen diyorum zaten ben ne yaptım yaa
hayırlısıiyi suhancım adamı yolladım İstanbul'a tek tabanca takılıyorum :)
bebek ile ilgili mevzuyu kapadım ben.. bir kez denedim malum olmadı. nasipte varsa olur yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?