2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

aynen öyle.. hiç bir şey bekarlığın yani bir eşe karşı sorumlu olmadan yaşamanın tadını veremez..
ailene evladına ayrı ama eşe karşı sorumluluk daha başka..
ben 2. evliliğimden anladığım şudur ki bu heriflerle de güzel herifsizler de güzel.. :)

huzur varsa mutlulukta var..
burda bekar bi arkadaş var.görüştüğü bi kız var.adam önüne neler seriyor kızın.yapacağım tabi diyor.mutlu olmak istiyorsam mutlu etmem gerekiyor.karşılıklı düşünüyor.mantıklı aslında.bütün erkekler bu kafada olsa sıkıntı yok esasında.evlendikten sonra göreceğim seni diyorum.ozaman daha fazla yapacağım diyor.inş değişmez.ne diyeyim

yalan!!!
ben ilk evliliğimi anlatsam kimse bana inanmaz.. ama Allah tan şahitlerim bir dolu.. bin yıl düşünsem bir gün ayrılacağımız aklıma gelmezdi.. bir gün demedik konuşmadık bile.. olan oluyor..flimlerden daha güzelini yaşadım Allah için..
sadece aşkla geldiği kadının yolunda yine aşkla sevgi ile devamını yürütebilen adam gibi adama helal olsun diyorum

çocuk 35ine gelmiş.bence evlenincede yapar.toy delikanlı olsa anlarımda.kaç sene oldu size

aslında annen ara ara sizlerde kalsa.bütün yük sana kalıyor gibi.evin en büyüğü senmisin

yok ama sırası il ekalıyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…