niye bee tek napacaktın.yoldaş iyidirçok isitiyorum befercim de bakalım nasip işte
he yaa.. bazen diyorum zaten ben ne yaptım yaa
muhakkak.aslında tek yaşarkenki aldığın keyifli hayatın evlilikte bulamayınca insan zorlanıyor ki her evlilikte oluyor bu.kimse pmuk prenses modunda değildir bana kalaırsa ha nedersin?valla hem iyi hem kötü.. ikisi de güzel suhan
huzur varsa mutlulukta var..aynen öyle.. hiç bir şey bekarlığın yani bir eşe karşı sorumlu olmadan yaşamanın tadını veremez..
ailene evladına ayrı ama eşe karşı sorumluluk daha başka..
ben 2. evliliğimden anladığım şudur ki bu heriflerle de güzel herifsizler de güzel.. :)
çocuk 35ine gelmiş.bence evlenincede yapar.toy delikanlı olsa anlarımda.kaç sene oldu sizeyalan!!!
ben ilk evliliğimi anlatsam kimse bana inanmaz.. ama Allah tan şahitlerim bir dolu.. bin yıl düşünsem bir gün ayrılacağımız aklıma gelmezdi.. bir gün demedik konuşmadık bile.. olan oluyor..flimlerden daha güzelini yaşadım Allah için..
sadece aşkla geldiği kadının yolunda yine aşkla sevgi ile devamını yürütebilen adam gibi adama helal olsun diyorum
inşaallah inşaallah yapar yapsın da .. bunlar ne güzel şeylerçocuk 35ine gelmiş.bence evlenincede yapar.toy delikanlı olsa anlarımda.kaç sene oldu size
ama ondan sonra senin elin hep üstünde olacak eve geçinceaslında annen ara ara sizlerde kalsa.bütün yük sana kalıyor gibi.evin en büyüğü senmisin
yok ama sırası il ekalıyoruz zaten
tabi ki.. olsun zaten.. şimdi bile böyle.. ama en azından bu gece kalmaları olmazama ondan sonra senin elin hep üstünde olacak eve geçince
sorma dün ben öyleydim.. tamami ile dün bana oldu pazartesi :)dünü pazartesi sanıp bugünü cuma sanırıyorum.ne içtim acaba
hadi dünü anladım ama bugunü neden cuma sanıyorum pufffffffffsorma dün ben öyleydim.. tamami ile dün bana oldu pazartesi :)
yarın cuma şükür :)hadi dünü anladım ama bugunü neden cuma sanıyorum pufffffffff
Hoşbuldum canımselam hoş geldindrdotty
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?