ilk sayfalar tam şamata normale bindik sonradan.Şimdi gördüm canım 1. Sayfayı okudum geldim
Ne güzelmiş buralar
kalabalık olunca iyi oluyor buralar.Az yabancılık çekiyorumbirazdan alışırım
Az yabancılık çekiyorumbirazdan alışırım
tanışalım suhan belli ki tanıyor :)
ben ankaradayım evliyim bir evladım var ikinciye de niyet ettim bakalım hayırlsı
özel bir firmadayım
zenginim güzelim akıllıyım hahahaha daha ne olsundermişim
şaka bir yana kalbi gönlü zengin ve güzel olsun insanın
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bugünlerde hava çoook güzel, birlikte tadını çıkarıniş çıkışı çocukları parkamı götürsem bilemedim
valla onların sevincini görmeye değer benceiş çıkışı çocukları parkamı götürsem bilemedim
OYYY senin zenginliğini yerim bennntanışalım suhan belli ki tanıyor :)
ben ankaradayım evliyim bir evladım var ikinciye de niyet ettim bakalım hayırlsı
özel bir firmadayım
ben geldim bekledim yoktunuz şimdide benim elim eteğim doldubefer bizi çağırdın sen nerdesin
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bugünlerde hava çoook güzel, birlikte tadını çıkarın
evdeki yemek durumuna bakayım öyle çıkarayım.haklısınız kızlarvalla onların sevincini görmeye değer bence
bencedebefer bizi çağırdın sen nerdesin
işlerim vardı.birazdanda çıkacağım.pufffiiiben geldim bekledim yoktunuz şimdide benim elim eteğim doldu
tanışalım suhan belli ki tanıyor :)
özel bir firmadayım
HOŞGELDİN
allah bağışlasın kuzuları.her kadın güzeldirBen de Ankaralıyım canım (bak hemen bi ortak nokta bulduk)
Evliyim 3 oğlum var, çalışmıyorum. (Mâlum 3 yaramaz)
Gencim güzelim falan demek isterdim ya bugünlerde kocadım, şişmanım desem daha doğru olur
Hoşbuldum canım
Evet canım kilo vermek için başlayıp kalanlardanımyok ben altta konuyu okuyunca etiketledim arkadaşı.sanırım sende takım kaptanısındrdotty
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?