2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

sen ne yapıyorsun keyfin nasıl
iyi şükür.işlere bakacağım biraz.
dolabımı yenilemek istiyorum ama harcama yapmak istemiyorum.internetten alışveriş yapardım şimdi bedenim baya değişti cesarette edemiyorum.alışverişe çıksam oruçlu oruçlu mümkün değil.bekliyorum bakalım.bayrama bişeyler bakmam lazım

aynen herkeste şimdiden bayram telaşı var.
bende istiyorum ama boş yere para harcama diyorum zaten içimden öyle giyinip süslenmekte gelmiyor

aynen herkeste şimdiden bayram telaşı var.
bende istiyorum ama boş yere para harcama diyorum zaten içimden öyle giyinip süslenmekte gelmiyor
ya benim annem düşkündür şıklığa.resmen üstümde baskı var giyineceeksin süsleneceksin annemin karşına oturacaksın.bayadırda görüşemedik.saçını boyasız görürse saymadık lafı kalmaznormalde bikaç parça giyeceğim var ama bayram ziyaretlri olacağı için biraz daha özen istiyor.bakıcam bakalım güzel bişeyler bulursam alacağım.

aynı benim annem aynı ya bu eskiler var galiba bu olay
sen yap bari boşver bir günün beyliğide beylik

bayramda buradan kaçma istiyorum kimse ile görüşmek istemiyorum kimsenin o acıyan bakışlarına maruz kalmak istemiyorum inan .. hatta eşimle tartıştık bu yüzden bayram onun için özel ve çok önemli..
kuzucum snedn öyle düşünüyorsun ki.niye acıyarak baksınlar.çoğu kadının yaşadığı şeyler.sıyrıl bence bu düşüncenden.herkes dönsün kendine baksın ve mümkünse kendine acısın

aman boşver hayatım
sen kahkeyi gördün mü resim ekledim diğer tarafa

hayır beferim
ramazandan sonra başlarım inşaallah..
sürekli uyku modundayım zaten..
başlarsam direk uyurum okurken o bakımdan bayram sonrası başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…