nasılsın çiçeğimgünaydın minnoşlar...
iyiyim canım uyandık geldik işte boş boş oturmaya ne olsun... hava ısındı ona alışamadı minnak bedenimmmnasılsın çiçeğim
evet birden bastı sıcaklariyiyim canım uyandık geldik işte boş boş oturmaya ne olsun... hava ısındı ona alışamadı minnak bedenimmm
sen ne yapıyorsun keyfin nasılevet birden bastı sıcaklar
iyi şükür.işlere bakacağım biraz.sen ne yapıyorsun keyfin nasıl
aynen herkeste şimdiden bayram telaşı var.iyi şükür.işlere bakacağım biraz.
dolabımı yenilemek istiyorum ama harcama yapmak istemiyorum.internetten alışveriş yapardım şimdi bedenim baya değişti cesarette edemiyorum.alışverişe çıksam oruçlu oruçlu mümkün değil.bekliyorum bakalım.bayrama bişeyler bakmam lazım
ya benim annem düşkündür şıklığa.resmen üstümde baskı varaynen herkeste şimdiden bayram telaşı var.
bende istiyorum ama boş yere para harcama diyorum zaten içimden öyle giyinip süslenmekte gelmiyor
aynı benim annem aynı ya bu eskiler var galiba bu olayya benim annem düşkündür şıklığa.resmen üstümde baskı vargiyineceeksin süsleneceksin annemin karşına oturacaksın.bayadırda görüşemedik.saçını boyasız görürse saymadık lafı kalmaz normalde bikaç parça giyeceğim var ama bayram ziyaretlri olacağı için biraz daha özen istiyor.bakıcam bakalım güzel bişeyler bulursam alacağım.
sende yapaynı benim annem aynı ya bu eskiler var galiba bu olay
sen yap bari boşver bir günün beyliğide beylik
bayramda buradan kaçma istiyorum kimse ile görüşmek istemiyorum kimsenin o acıyan bakışlarına maruz kalmak istemiyorum inan .. hatta eşimle tartıştık bu yüzden bayram onun için özel ve çok önemli..sende yap
kuzucum snedn öyle düşünüyorsun ki.niye acıyarak baksınlar.çoğu kadının yaşadığı şeyler.sıyrıl bence bu düşüncenden.herkes dönsün kendine baksın ve mümkünse kendine acısınbayramda buradan kaçma istiyorum kimse ile görüşmek istemiyorum kimsenin o acıyan bakışlarına maruz kalmak istemiyorum inan .. hatta eşimle tartıştık bu yüzden bayram onun için özel ve çok önemli..
aman boşver hayatımkuzucum snedn öyle düşünüyorsun ki.niye acıyarak baksınlar.çoğu kadının yaşadığı şeyler.sıyrıl bence bu düşüncenden.herkes dönsün kendine baksın ve mümkünse kendine acısın
günaydın ballı lokmagünaydınlar herkeslere :)
günaydın ne yapıyorsun indirdin mi kitabi
nabreGünaydınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?