- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
Günaydın tatlım hepinizesağolasın canım benim günaydın ayrıca
merhaba tekrar hoşgeldin tatlımGünaydın tatlım hepinizegünaydın
Hoşbuldum kuzum napıyon nasılsınmerhaba tekrar hoşgeldin tatlım
arkadaşlar geldi ziyarete onlarla takılıyordum,gün yapacam burada
ne olsun aynı işteyim oturmaca sen ne yapıyorsunHoşbuldum kuzum napıyon nasılsın
offff varya nasıl canım çektibi kahve olsada içsek, bi de cigara offffff offffff
offff varya nasıl canım çekti
ben bir dönem içiyordum, o derece fazla kullanırdım şimdi lavabolar ve küvette bazen kullanıyorum.çamaşır suyu kullanıyormusunuz
ya sararıyor kullanmayıcada .uffff.ersağ kullanıyorum allah var temiz yapıyor ama ne bileyim bişey eksik gibi.viking aldım bi ara.sen ne kullanıyorsunben bir dönem içiyordum, o derece fazla kullanırdım şimdi lavabolar ve küvette bazen kullanıyorum.
mümkün oldukça uzun aralıklarla zorunlu kalınca kullanıyorum.
ersağ banyo wc kullanıyorum, sirke karbonat kullanıyorum temizliği uzun süre gidiyor memnunum ama camaşır suyunun yerini tutmaz sararıyor ne de olsa o zaman basıyorum klorağıya sararıyor kullanmayıcada .uffff.ersağ kullanıyorum allah var temiz yapıyor ama ne bileyim bişey eksik gibi.viking aldım bi ara.sen ne kullanıyorsun
viking çok iyi canım ben çok memnunum( banyo - mutfak- ) (genel temizleyiciyle aşk yaşıyorum zaten)ya sararıyor kullanmayıcada .uffff.ersağ kullanıyorum allah var temiz yapıyor ama ne bileyim bişey eksik gibi.viking aldım bi ara.sen ne kullanıyorsun
derzler sararıyor değil mi?ya sararıyor kullanmayıcada .uffff.ersağ kullanıyorum allah var temiz yapıyor ama ne bileyim bişey eksik gibi.viking aldım bi ara.sen ne kullanıyorsun
evet bende şişeye koydum üstüne azcık su açayım dedim yoğunluğunuviking çok iyi canım ben çok memnunum( banyo - mutfak- ) (genel temizleyiciyle aşk yaşıyorum zaten)
ama ben ayda bir iki haftada bir çamaşır suyunu spreye koydum onla fıs fıs lıyorum hem daha az kullanıyorum hemde içimde rahat ediyor.
bende sprey kullanıyorum ama aslında bu daha zararlı çünkü daha fazla camaşır suyunu soluyorsunviking çok iyi canım ben çok memnunum( banyo - mutfak- ) (genel temizleyiciyle aşk yaşıyorum zaten)
ama ben ayda bir iki haftada bir çamaşır suyunu spreye koydum onla fıs fıs lıyorum hem daha az kullanıyorum hemde içimde rahat ediyor.
klozette sararma yapıyor gibi.çamaşır suyu dökünce bembeyazderzler
derzler sararıyor değil mi?
mantıklıbende sprey kullanıyorum ama aslında bu daha zararlı çünkü daha fazla camaşır suyunu soluyorsun
derzler
derzler sararıyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?