2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ben bir dönem içiyordum, o derece fazla kullanırdım şimdi lavabolar ve küvette bazen kullanıyorum.
mümkün oldukça uzun aralıklarla zorunlu kalınca kullanıyorum.
ya sararıyor kullanmayıcada .uffff.ersağ kullanıyorum allah var temiz yapıyor ama ne bileyim bişey eksik gibi.viking aldım bi ara.sen ne kullanıyorsun

ya sararıyor kullanmayıcada .uffff.ersağ kullanıyorum allah var temiz yapıyor ama ne bileyim bişey eksik gibi.viking aldım bi ara.sen ne kullanıyorsun
ersağ banyo wc kullanıyorum, sirke karbonat kullanıyorum temizliği uzun süre gidiyor memnunum ama camaşır suyunun yerini tutmaz sararıyor ne de olsa o zaman basıyorum klorağı

viking çok iyi canım ben çok memnunum( banyo - mutfak- ) (genel temizleyiciyle aşk yaşıyorum zaten)
ama ben ayda bir iki haftada bir çamaşır suyunu spreye koydum onla fıs fıs lıyorum hem daha az kullanıyorum hemde içimde rahat ediyor.

evet bende şişeye koydum üstüne azcık su açayım dedim yoğunluğunu

bende sprey kullanıyorum ama aslında bu daha zararlı çünkü daha fazla camaşır suyunu soluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…