Bende ev cocuk zaman öyle geçiyor canımne olsun aynı işteyim oturmaca sen ne yapıyorsun
ciddimisin abla.halıya kullanıyorum parlatıcıy derzlere yeni duydum.açıyormu renginiDerzler için bulaşık makines, parlatıcısı kullan acayip temizliyor bizzat denedim wc de yere döküp biraz beklet sonra fırçayla ovala.
offf ona ara vermiştim ama almam lazım bu arabirde porçöz belası var o da zehir ama ayda yılda birde olsa kullanıyorum malesef
ersağın yağ çözücüsünü sevemedim.sanki temizlemiyor gibi.genel temizliğinide kullandım oda güzel.vikingin genel temizliğini alacağım bende ersağ bitti
ciddimisin abla.halıya kullanıyorum parlatıcıy derzlere yeni duydum.açıyormu rengini
ben ersağ yağ çözücüyü severdim ama şimdi sitrett diye bir ürün keşfettim çok başarılıersağın yağ çözücüsünü sevemedim.sanki temizlemiyor gibi.genel temizliğinide kullandım oda güzel.vikingin genel temizliğini alacağım bende ersağ bitti
evet o müthiş bişey yaa.zaralı diye bıraktım.en memnun kaldığım yağ çözücü oydu sanırım .muhteşem ikili onlar bide banyosu var onunCif yağ çözücü güzel hemde etkili onu denedinmi hç..
evet o müthiş bişey yaa.zaralı diye bıraktım.en memnun kaldığım yağ çözücü oydu sanırım .muhteşem ikili onlar bide banyosu var onun
baya baya temziledi ilginç
burada var videosu
kesinlikle iki pıs fıs kabın mis oluyorduBanyo olanı duşa kabin camlarında çok iyi,birde kokusuda güzel onun.
baya baya temziledi ilginç
kesinlikle iki pıs fıs kabın mis oluyordu
haftasonu anca vaktim olur.mutfak ve koridor var yapılacak.Ben hemen denedim bunu,gerçekten temizledi vaktin varsa yarım saat filan beklet sonra ovala.
Ben onu lavaboyada kullanıyordum çok güzel kokuyor.
onu vikingin yeşili var o harika yapıyor benim sararan kzolet vardı hastaneden sonra çamaşır suyu kullanmadım ama viking yeşili harika yaptıııklozette sararma yapıyor gibi.çamaşır suyu dökünce bembeyaz
oda pahalı abla ya evet güzle yapıyor daDerzler için bulaşık makines, parlatıcısı kullan acayip temizliyor bizzat denedim wc de yere döküp biraz beklet sonra fırçayla ovala.
Bende ev cocuk zaman öyle geçiyor canım
evet onu almıştım bende.kullanıyorum arada ersağla paslaştırıponu vikingin yeşili var o harika yapıyor benim sararan kzolet vardı hastaneden sonra çamaşır suyu kullanmadım ama viking yeşili harika yaptııı
ersağın yağ çözücüsünü sevemedim.sanki temizlemiyor gibi.genel temizliğinide kullandım oda güzel.vikingin genel temizliğini alacağım bende ersağ bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?