parlatıcı çok pahalı değil.biminoda pahalı abla ya evet güzle yapıyor da
haftasonu anca vaktim olur.mutfak ve koridor var yapılacak.
onu vikingin yeşili var o harika yapıyor benim sararan kzolet vardı hastaneden sonra çamaşır suyu kullanmadım ama viking yeşili harika yaptııı
oda pahalı abla ya evet güzle yapıyor da
ciddimisin abla.halıya kullanıyorum parlatıcıy derzlere yeni duydum.açıyormu rengini
evet kokusu güzel değildi ama muhteşem temizliyordu.parkelerde,kapılarda falan kullandım çok sevdim.bitti ama viking alacağımben onun genel temizliğinden hiç haz etmedim konusu beni hiç açmadı
kesinlikle iki pıs fıs kabın mis oluyordu
evet gayet uygun o yani oyle hatırlıyorumHafta sonu olur ancak birde çalışıyorsun tabi.
O sararmalar hep oluyor birde klozet kapağının iç kısımlarında oluyor genelde.
Bimin var onu kullan ben onunla yapmıştım.
nasıl yani silmeden lekeyi geçiriyormuhalıya viking pempesini yani genel temizliyicisini al hayatım dua edersin silmeye bile gerek kalmıyor hemen geçiriyor koltuk halı ne varsa geçiriyor
evet gayet uygun o yani oyle hatırlıyorum
tencerelerede güzel oluyor cif poşetduşa kabine çif poşett yapıyorum harika yapıyor canım
parlatıcı çok pahalı değil.bimin
Hafta sonu olur ancak birde çalışıyorsun tabi.
O sararmalar hep oluyor birde klozet kapağının iç kısımlarında oluyor genelde.
Bimin var onu kullan ben onunla yapmıştım.
evet kokusu güzel değildi ama muhteşem temizliyordu.parkelerde,kapılarda falan kullandım çok sevdim.bitti ama viking alacağım
tencerelerede güzel oluyor cif poşet
haklısın abla benim yolum oraya düşmüyor işte
aynen eşim halıya sürekli kahve çay döküyor ben pembe viking sıkıyorum iki fıss misss gibi ama alışkanlık bez ile 30sn geçiyor bezsiz 2 dakikanasıl yani silmeden lekeyi geçiriyormu
Cif poşet nedir ki.
İmkanın varsa birine sipariş verebilirsin en azından.
ben duşa kabin musluklar tencereler her yere kullanıyorumtencerelerede güzel oluyor cif poşet
malzemeler 1 adet cif ve 1 poşet.sonuç mikemmel
çok başarılı ablaNe güzelmiş öyle denerim ben bunu
abla market poşetinin üzerine krem cif döküyorsun çelik tencereler duşakabin musluk plastikler aklına ne gelirse siliyorsun leke vs kalmıyor çok kullanışlı az enerji çok büyük mutlulukCif poşet nedir ki.
İmkanın varsa birine sipariş verebilirsin en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?