2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Anladım hep aynı kişi geliyor yani :) Olsun artık, biraz yorgunluk olmuştur ama mis gibi olmuştur.

aslında kendi yaptığımın hazzı paha biçilemez

Bence içimizde bir saat var ve o saatin alarmı çalınca dönüşüyoruz. Normalde ben çok titiz biri değilim ama bir süredir içeri girip evden temizlik kokusu almadıkça huzura eremiyorum :)) Keşke temizlik konusunda üşengeç olmasam, işe kalkışınca hemen bitiveriyor oysa ama hem ev neden böyle düşünüp hem de üşenince içi daralıyor insanın

Ben de öyleyimdir, baslayamam baslayinca duramam

ayyy nasıda beni tarif ettin varyaa
normalde inanılmaz tembelim ama ev dağınık ya da pis olunca da huzursuz cumartesi günü temizlik yapıyorum bi yandan da hayret hiç erinmiyorum diyorum kendi kendime :)

ayyy nasıda beni tarif ettin varyaa
normalde inanılmaz tembelim ama ev dağınık ya da pis olunca da huzursuz cumartesi günü temizlik yapıyorum bi yandan da hayret hiç erinmiyorum diyorum kendi kendime :)

:)) ooh kafa rahatken hiç işin kalmamışken istirahat etmek gibisi yok zaten

ne premsesiii
bi temizlik yapıyorum resmen kendimden geçiyorum farkında olmadan oraya buraya çarpıyorum bacaklar mosmor

Ayy en sevmediğim ya uuuf ben sadece temizlik sırasında değil bazen normal geçerken kapıya bile vuruyorum kendimi ve Hemen morarıyor.

abim yengem ve yeğenlerim
ay sağolsun yengem zaten benden çok iş yapar benim evimde Allah razı olsun
üstelik benim çocuğuma bakmaya geldiler

Oooh ne güzel olmuştur şimdi ev şenlik gibi :) Böyle misafir gelip gittiği zaman eve bir ıssızlık çöküyor ya o beni çok hüzünlendiriyor. Misafiri çok severim ben :) Ne iyi etmişler, biraz rahat edersin sen de hem de özlem giderirsin.

aynen yaa çok güzel oldu bi de yeğenlerim büyüdü baya kız kıza takılıyoruz süper bişii
oğlum bile diyorki anne yarında burdalar mı nası mutlu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…