- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
ya kızamadım çünkü senelerdir birlikteyiz normal rutinin dışında çağırmıştım o da tamam demişti ama o gün gelemiyceğini söyledi. uzun süredir tanıyınca derdini sıkıntısını hak verdim bende
aslında kendi yaptığımın hazzı paha biçilemezAnladım hep aynı kişi geliyor yani :) Olsun artık, biraz yorgunluk olmuştur ama mis gibi olmuştur.
aslında kendi yaptığımın hazzı paha biçilemez
Ben de öyleyimdir, baslayamam baslayinca duramamBence içimizde bir saat var ve o saatin alarmı çalınca dönüşüyoruz. Normalde ben çok titiz biri değilim ama bir süredir içeri girip evden temizlik kokusu almadıkça huzura eremiyorum :)) Keşke temizlik konusunda üşengeç olmasam, işe kalkışınca hemen bitiveriyor oysa ama hem ev neden böyle düşünüp hem de üşenince içi daralıyor insanın
ayyy nasıda beni tarif ettin varyaaBence içimizde bir saat var ve o saatin alarmı çalınca dönüşüyoruz. Normalde ben çok titiz biri değilim ama bir süredir içeri girip evden temizlik kokusu almadıkça huzura eremiyorum :)) Keşke temizlik konusunda üşengeç olmasam, işe kalkışınca hemen bitiveriyor oysa ama hem ev neden böyle düşünüp hem de üşenince içi daralıyor insanın
Pompitotişkom evet
Ben de öyleyimdir, baslayamam baslayinca duramam
Suratımda şapşal bir sırıtmayla sürekli yazınca kime yazıyorsun diyorHahahahah aman yakalanmayalım pompirikler kulübü kural 1 pompirikler kulübünden kimseye bahsetme
Nefret ediyorum ev işinden, hep oflaya puflaya başlıyorumBunun bi yolunu bulmamız lazım. Yoksa hadi şunu da yapayım bi de kahve içeyim derken başlamak baya zaman alıyor
ayyy nasıda beni tarif ettin varyaa
normalde inanılmaz tembelim ama ev dağınık ya da pis olunca da huzursuz cumartesi günü temizlik yapıyorum bi yandan da hayret hiç erinmiyorum diyorum kendi kendime :)
yaptığım temizlikten eser kalmıycak desem çünküüü evimde yatılı misafirim var :):)) ooh kafa rahatken hiç işin kalmamışken istirahat etmek gibisi yok zaten
ne premsesiiiNefret ediyorum ev işinden, hep oflaya puflaya başlıyorum
Çözüm piremses olarak hayatımıza devam etmek bence
Suratımda şapşal bir sırıtmayla sürekli yazınca kime yazıyorsun diyor
Güldürmeyin beni, şu an acayip ciddi bir ifadeyle yazıyorum
yaptığım temizlikten eser kalmıycak desem çünküüü evimde yatılı misafirim var :)
ama neyseki yabancı değiller
Nefret ediyorum ev işinden, hep oflaya puflaya başlıyorum
Çözüm piremses olarak hayatımıza devam etmek bence
ne premsesiii
bi temizlik yapıyorum resmen kendimden geçiyorum farkında olmadan oraya buraya çarpıyorum bacaklar mosmor
abim yengem ve yeğenlerimAa kim geldi? :) Yabancı değillerse yardım ederler
abim yengem ve yeğenlerim
ay sağolsun yengem zaten benden çok iş yapar benim evimde Allah razı olsun
üstelik benim çocuğuma bakmaya geldiler
aynen yaa çok güzel oldu bi de yeğenlerim büyüdü baya kız kıza takılıyoruz süper bişiiOooh ne güzel olmuştur şimdi ev şenlik gibi :) Böyle misafir gelip gittiği zaman eve bir ıssızlık çöküyor ya o beni çok hüzünlendiriyor. Misafiri çok severim ben :) Ne iyi etmişler, biraz rahat edersin sen de hem de özlem giderirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?