2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

aynen yaa çok güzel oldu bi de yeğenlerim büyüdü baya kız kıza takılıyoruz süper bişii
oğlum bile diyorki anne yarında burdalar mı nası mutlu kuzum
Kıyamam ya :) kuzenlerin birbiriyle vakit geçirmesi çok önemli.. Yeğenlerle sohpet edebiliyor olmak da öyledir eminim çünkü ben de teyzelerimle çok keyifli vakit geçiriyorum. Neşeniz keyfiniz bol olsun

iş çok işşş.akşama misafirim var.annemler abimler,ablamlar,.eşim kalabalığı sevmiyor.boşanmazsak iyidir bu sinirle

iş çok işşş.akşama misafirim var.annemler abimler,ablamlar,.eşim kalabalığı sevmiyor.boşanmazsak iyidir bu sinirle
oyy kuzum deme öyle. eşler evet kalabalığı sevmiyor benimkide öyleydi ama alıştı. inşallah seninki de alışır. ne güzel tüm aile toplanıyosunuz demek

oyy kuzum deme öyle. eşler evet kalabalığı sevmiyor benimkide öyleydi ama alıştı. inşallah seninki de alışır. ne güzel tüm aile toplanıyosunuz demek
evet ya senede 1 kez olur bu genelde.8 senedir alışamadı eşek herif

hayırdır inş..
ne var ya ömürde bir gün geldiler..
normalde bugun gelmiceklerdir.annem babam gelicekti.sabah annem aradı akşama geliyoruz.bende eşime haber verdim.bende önce geçerse yemeği ayarlasın diye en azından malzemeleri.abu subuk konuştu.şimdi alışveriş yapmış onları mesajlamış bana

annesi hep sizde sen bir şey demiyorsun sinir oluyorum böyle insanlara
babamı çok sever öz babasından ayırt etmedii ama böyle kalabalık olunca birden değişiveriyor saçmalıyor anlamadmki.halbuki el üstünde tutarlar ablamlar abimin eşi falan

babamı çok sever öz babasından ayırt etmedii ama böyle kalabalık olunca birden değişiveriyor saçmalıyor anlamadmki.halbuki el üstünde tutarlar ablamlar abimin eşi falan
şımarıyorlar ya bu erkekler valla böyle
benimkide öyle 2 insan görünce değişiyor hemen

stres olmuş galiba boşver gerilmee

hasta oldum şarkıya.kaç gündür çevir çevir dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…