ay canım şu güneş tutulmasının etkisi mi acaba bende kırgınım eşime ama hala üste çıkar tavrı varya sinir oluyorumsinirlendim aslında.azda kırıldım sanki.
bende açılmıyorhasta oldum şarkıya.kaç gündür çevir çevir dinle
tutulma mahvetti beni zaten.normalde haftasonuda çekti anasıyla gitti bişey demeden. kızgınlığım geçmedi daha buda üstüne tuz biberay canım şu güneş tutulmasının etkisi mi acaba bende kırgınım eşime ama hala üste çıkar tavrı varya sinir oluyorum
sezen aksu-tarkan ceylanımbende açılmıyor
biliyorum biz kadınlar çok candan davranıyoruz onlardanda aynı inceliği bekliyoruz ama yok.sinirlendim aslında.azda kırıldım sanki.
muhtemelen şimdi pişmadır ama benim için ilk tepki önemli.o hissiyatı taşıyorsa o tepkiyi verir insan.annemi aradım neyseki geç çıkacaklar yemeği rahat yaparımbiliyorum biz kadınlar çok candan davranıyoruz onlardanda aynı inceliği bekliyoruz ama yok.
annenlerin yanında boşa surat yapma ters teper gittiklerinde oturur konuşursun
panik yapma yabancı değiller tatlımmuhtemelen şimdi pişmadır ama benim için ilk tepki önemli.o hissiyatı taşıyorsa o tepkiyi verir insan.annemi aradım neyseki geç çıkacaklar yemeği rahat yaparım
ya bende konuşmak istiyorum aslında derdin ne diye ama misafirde varken iyice gerilmeyelim diyorummuhtemelen şimdi pişmadır ama benim için ilk tepki önemli.o hissiyatı taşıyorsa o tepkiyi verir insan.annemi aradım neyseki geç çıkacaklar yemeği rahat yaparım
hiç germe.benim sinirim eve geç,nce biter annemler gidince bilir ben yapacağımıya bende konuşmak istiyorum aslında derdin ne diye ama misafirde varken iyice gerilmeyelim diyorum
spor sayfalarında belki yapan vardır bilemedim.Selam yoga yapan var mı acaba başlamak istiyorum
teşekkür ederim canımspor sayfalarında belki yapan vardır bilemedim.
rica ederim ne demek.yapan varsa cevap verir muhtemelenteşekkür ederim canım
bende öyle yapıyım barı unutmam inşallah sonrasınahiç germe.benim sinirim eve geç,nce biter annemler gidince bilir ben yapacağımı
hatırlatın birbirinize ...bende öyle yapıyım barı unutmam inşallah sonrasına
en az 10 gün canımhatırlatın birbirinize ...
sizinkiler ne kadar kalacak
bizimkilerde 1 hafta kesin fazlasıda olabilir.en az 10 gün canım
amaan zaten tüm yıl görmüyoruz birbirimizi 1 hafta 10 gün idare ediverelim nolcakbizimkilerde 1 hafta kesin fazlasıda olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?