kesinlikle.ki zaten bana bişey bırakmazlar sağolsun ablam abimin eşi yemeği tatlıyı temziliği on numara yaparlaramaan zaten tüm yıl görmüyoruz birbirimizi 1 hafta 10 gün idare ediverelim nolcak
aynen canım sağolsunlar benim yengemde öyle temiz evi bi daha temizlemiş bugünkesinlikle.ki zaten bana bişey bırakmazlar sağolsun ablam abimin eşi yemeği tatlıyı temziliği on numara yaparlar
amin canım cümlemiziallah ayırmasın hep böyle dirlik düzen içinde olun
çıkıyorum ben.öpüldünüz.güzel bir gece geçirmek istiyorum
inşallah canımçıkıyorum ben.öpüldünüz.güzel bir gece geçirmek istiyorum
nasıl annenler iyi ler mi güzel vakit geçirdiniz mi?çıkıyorum ben.öpüldünüz.güzel bir gece geçirmek istiyorum
iyi bari canım böyle sakin sakin geçsin :)günaydın kılzar.güzel bir akşam geçirdim şükür.eşimle limoniyiz ama çaktırmadım hiç.annem bi ara eşinin neyi var dedi.bişey yok dedim sürekli elinde telefonla oturdu.ev baya kalabalık.toplam 7 çocuk var.varın siz düşünün
babam çakarsa sıkıntı .acayip sinir olur fark ederse uyuzluğunu.bugün eşim evde sayılır benim araba bozuldu servise götürdü.ara ara eve uğrar.iyi bari canım böyle sakin sakin geçsin :)
aslında babanla iyiler demiştin değil mibabam çakarsa sıkıntı .acayip sinir olur fark ederse uyuzluğunu.bugün eşim evde sayılır benim araba bozuldu servise götürdü.ara ara eve uğrar.
günaydın kılzar.güzel bir akşam geçirdim şükür.eşimle limoniyiz ama çaktırmadım hiç.annem bi ara eşinin neyi var dedi.bişey yok dedim sürekli elinde telefonla oturdu.ev baya kalabalık.toplam 7 çocuk var.varın siz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?