bitki çayı içiyorum bende belki alır ağırlığı sabah sade türk kahvesi içtim.sonra neskafe,sınırsız çay.birazdan kapanışı yapacağım
İNŞ SENDE amesia yazmış inş bu sene zaten bana pek iyi gelmedi 2018 aynışimdi bikaç takip ettiğim astrolog var.temmuz resmen herkesi ezmiş.çok yaralı bırakmış.derinden sarmış.cidden öyle oldu.okadar anlamsız günler atlattımki.inşş ağustos en güzel enerjiyle gelir
inş bu aydan sonra güzel gelecek kuzumİNŞ SENDE amesia yazmış inş bu sene zaten bana pek iyi gelmedi 2018 aynı
ben sağlıklı beslenirken çayı fazla içemiyorum yaa ama kahve çok iyi geliyobitki çayı içiyorum bende belki alır ağırlığı sabah sade türk kahvesi içtim.sonra neskafe,sınırsız çay.birazdan kapanışı yapacağım
daha bir buçuğu bitiremedim ben kafam bozuldu kv hastaymış bize yemeğe gelecekmiş allahım ya güya biz gidecektik ona nerden çıktıysa.
kafam çok bozuk çokyarın çok işim yok burda olurum biraz yazışalım rahatlarız
inş canımcanım yılın en zor ayı temmuz diyorlar
ağustos güzel gelecek hepimize inanıyorum
kahvesini içiyorum arada da bağlantı kuramadım dann diyeKızlar gano diye bi çay varmış kullanan varmı yada memnun kalan almayı düşünüyorum.
zayıflatıyor güyakahvesini içiyorum arada da bağlantı kuramadım dann diye
beni baya rahatlatıyordu.dinç tutyordu pozitif enerji saçıyordum etrafa bikaç tane olacak ara ara içeyimde bitsin kutu.pahalı ama yazayıflatıyor güya
kısa günün karı mı diyosun :)lcwden iki tişört 1 bluz aldım
bayadır tutuyordum kendimi açılışı yapayım dedim.bi hafifleme gelmedi değil üstümekısa günün karı mı diyosun :)
şimdi benimde biraz alışveriş yapmam lazım bu ay fazla açıldım aslında ama giderken hediye mediye işleri iştebayadır tutuyordum kendimi açılışı yapayım dedim.bi hafifleme gelmedi değil üstüme
azcıkta kotona dalayımşimdi benimde biraz alışveriş yapmam lazım bu ay fazla açıldım aslında ama giderken hediye mediye işleri işte
bikaç tane de benim eksiğim var bakalım napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?