hee bi de o var demiazcıkta kotona dalayımminimalistlik yalan olmak üzere.
hepsi ihtiyacım valllaa yalan yok.geldin baksın isterse maria abla.kondomudur nedir başıma bela oldu.konmari diye diye sıyırıcama z kaldıhee bi de o var demi
neyseki baya baya azaldım ama tabiki bi marikondo olamam
bende geçen hafta aldım bir tulum iki kışlık bluzlcwden iki tişört 1 bluz aldım
evet ama ben içtim pek bir fark göremedim bir arkadaş yapıyordu bir ara bu işi hediye etmişti sağolsun kullandım biraz gerçekten fark görsem alacaktımbeni baya rahatlatıyordu.dinç tutyordu pozitif enerji saçıyordum etrafa bikaç tane olacak ara ara içeyimde bitsin kutu.pahalı ama ya
neden ben fark göremiyorumaaa ağutos gelmiş neşe doluyor insan
bende kullanıyorum hepsini zaten kullanmadığım şeye benimde tahammülüm kalmadı artık direk elden çıkarıyorum ama almak konusunda sınırlayamadım kendimihepsi ihtiyacım valllaa yalan yok.geldin baksın isterse maria abla.kondomudur nedir başıma bela oldu.konmari diye diye sıyırıcama z kaldı
kuzuumm göreceksin inşallah az kaldıneden ben fark göremiyorum
valla yeni alınca eski elden çıkarıyorum.bende kullanıyorum hepsini zaten kullanmadığım şeye benimde tahammülüm kalmadı artık direk elden çıkarıyorum ama almak konusunda sınırlayamadım kendimi
zaten öyle aman aman alışveriş düşkünü bi insan değilim
abla hoşgeldinGünaydınlar şekerler.
bezdirme politikaları mı dersinsaçma sapan bir iiş yapıyorum şu an akşama kadar oynarım artık
eh işte yeni kız eğitime gitti tam ay sonu işini böldüler o sıkıntı değil yaparım eski yaptığım işte yeni bir sisteme geçilecek onun checkleri yapılıyor bir liste var o doğru mu diye teker teke rmüşterini kontrol ediyorum. daha 50 tane yaptım liste 350 tanebezdirme politikaları mı dersin
sen ne yapıyorsun sıcakla aran nasıl gece çok fenaydıbezdirme politikaları mı dersin
bazen böyle oyalanmalık basit işlerde iyi oluyo boşvereh işte yeni kız eğitime gitti tam ay sonu işini böldüler o sıkıntı değil yaparım eski yaptığım işte yeni bir sisteme geçilecek onun checkleri yapılıyor bir liste var o doğru mu diye teker teke rmüşterini kontrol ediyorum. daha 50 tane yaptım liste 350 tane
ayyy bu gece çok fenaydı yaasen ne yapıyorsun sıcakla aran nasıl gece çok fenaydı
ağır yemeklerde yemiyorum bol bol su içiyorum ferahlayım diye ama yoksen ne yapıyorsun sıcakla aran nasıl gece çok fenaydı
haklısın esasındabazen böyle oyalanmalık basit işlerde iyi oluyo boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?