evet bu gecede öyle olur artık bir süre böyle devam eder kaçınca kat evayyy bu gece çok fenaydı yaa
uyuyamadım doğru düzgün
bu akşamda böyle olursa balkonda yatıcam duşa gircektim nedense bi tırstım sabaha karşı sızdım resmen
ev 3. kat hatta altta dükkanlar falan varya 5. kat gibievet bu gecede öyle olur artık bir süre böyle devam eder kaçınca kat ev
ben hayatta balkonda yatamam sokak ortasında yatmış gibi hissederim
bende geçen hafta evde tekken elektrik gitmişti ondan öyle olmuştum kapıyı pencereyi kapattım içerde oturmuştum.ev 3. kat hatta altta dükkanlar falan varya 5. kat gibi
ne biliyim yatarım heralde ya
dün akşam biraz serinleyim diye çıktım biraz içim geçer gibi oldu içerden ses mi geliyo falan diye tedirgin oldum
normalde tam tersi olur demi içerdeyken dışardan korkarsın ben dışarda korktum
nası anteplisin kızbende geçen hafta evde tekken elektrik gitmişti ondan öyle olmuştum kapıyı pencereyi kapattım içerde oturmuştum.
yok sıkıntı şu bir şey olması değil balkonda yatmak bana saçma geliyor ki eşim yatıyor
tatlım hiç müstakil evde oturmadık hep apt idi ondan galiba annem babamda ne kadar sıcak olsa herkes yatağında yatardı ama eşim dolanıyor o oturmuş müstakil evde dam şöyle güzel vs diye anlarnası anteplisin kız
bak bende müstakil evde doğdum büyüdüm ondan alışkınım ama dam olayı çok değişik geliyo sabahın güneşi vurur uyunmazki bi de yağmur yağar akar bilemm netatlım hiç müstakil evde oturmadık hep apt idi ondan galiba annem babamda ne kadar sıcak olsa herkes yatağında yatardı ama eşim dolanıyor o oturmuş müstakil evde dam şöyle güzel vs diye anlar
evet sabah o tatlı uykudan güneş vurup uyanmak en büyük sıkıntıbak bende müstakil evde doğdum büyüdüm ondan alışkınım ama dam olayı çok değişik geliyo sabahın güneşi vurur uyunmazki bi de yağmur yağar akar bilemm ne
aaa bir hafta sonramı çıkacaksın?iznim bir hafta uzatıldınapimmm sizce
nasıl yani uzatıldı derken ertelendi mi bi hafta daha mı iziniznim bir hafta uzatıldınapimmm sizce
evet kuzum haftaya cumaya kadar çalışacağım.eşime devrettim alanyadan bakıyor.dün biri iki attı bana bak diye.ona devrettim o bakacak.benim mersindekileri attım.kafam karıştı diyoraaa bir hafta sonramı çıkacaksın?
sen otel bakıyordun mersinde
wuhhuu ne yapacankiiiicumadan eşim gidiyor hafta sonu yok bende planlar planlar
nasıl bir cümle kurmuşsam izindeymişimde bir hafta daha izin yapacak gibi yazmışım.nasıl yani uzatıldı derken ertelendi mi bi hafta daha mı izin
o zaman iznin baya varmış tatlım süppeerrevet kuzum haftaya cumaya kadar çalışacağım.eşime devrettim alanyadan bakıyor.dün biri iki attı bana bak diye.ona devrettim o bakacak.benim mersindekileri attım.kafam karıştı diyoreylülün ilk haftası olacak otel olursa.diğer haftalarda kv,annem vs arasında geçecek gibi
valla cumartesi yine belediyenin etkinliği var ona giderim öğlene kadar sonra bilmiyorum cuma akşam için ya bir yere giderim yada bana gelmek isteyenler vardı onları çağırıırım bilmiyorum nerde ne dağıtacağımwuhhuu ne yapacankiiii
bende cumartesi misafir var
bir hafta bayram sonra iki hafta alırım 14 gü.sonrada bakacağım.eşi oteli hangi güne ayarlarsa ona göre eylülün ilk haftasına kayacak benim iznimo zaman iznin baya varmış tatlım süppeerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?