2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ayyy bu gece çok fenaydı yaa
uyuyamadım doğru düzgün
bu akşamda böyle olursa balkonda yatıcam duşa gircektim nedense bi tırstım sabaha karşı sızdım resmen
evet bu gecede öyle olur artık bir süre böyle devam eder kaçınca kat ev
ben hayatta balkonda yatamam sokak ortasında yatmış gibi hissederim

evet bu gecede öyle olur artık bir süre böyle devam eder kaçınca kat ev
ben hayatta balkonda yatamam sokak ortasında yatmış gibi hissederim
ev 3. kat hatta altta dükkanlar falan varya 5. kat gibi
ne biliyim yatarım heralde ya
dün akşam biraz serinleyim diye çıktım biraz içim geçer gibi oldu içerden ses mi geliyo falan diye tedirgin oldum
normalde tam tersi olur demi içerdeyken dışardan korkarsın ben dışarda korktum

bende geçen hafta evde tekken elektrik gitmişti ondan öyle olmuştum kapıyı pencereyi kapattım içerde oturmuştum.
yok sıkıntı şu bir şey olması değil balkonda yatmak bana saçma geliyor ki eşim yatıyor

tatlım hiç müstakil evde oturmadık hep apt idi ondan galiba annem babamda ne kadar sıcak olsa herkes yatağında yatardı ama eşim dolanıyor o oturmuş müstakil evde dam şöyle güzel vs diye anlar
bak bende müstakil evde doğdum büyüdüm ondan alışkınım ama dam olayı çok değişik geliyo sabahın güneşi vurur uyunmazki bi de yağmur yağar akar bilemm ne

aaa bir hafta sonramı çıkacaksın?
sen otel bakıyordun mersinde
evet kuzum haftaya cumaya kadar çalışacağım.eşime devrettim alanyadan bakıyor.dün biri iki attı bana bak diye.ona devrettim o bakacak.benim mersindekileri attım.kafam karıştı diyoreylülün ilk haftası olacak otel olursa.diğer haftalarda kv,annem vs arasında geçecek gibi

o zaman iznin baya varmış tatlım süppeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…