21 gün değil mi 10yılı geçmişşin kıdemlisinbir hafta bayram sonra iki hafta alırım 14 gü.sonrada bakacağım.eşi oteli hangi güne ayarlarsa ona göre eylülün ilk haftasına kayacak benim iznim
30 oldu benim izin on yıldan sonra.önceleri 20 gündü hafta sonuda dahil.21 gün değil mi 10yılı geçmişşin kıdemlisin
evet tam tersi düşündüm pardon canım30 oldu benim izin on yıldan sonra.önceleri 20 gündü hafta sonuda dahil.
13.10 da yani ekimde ben alanyada denize girdim çok güzeldi çokkk balayı birdebir hafta bayram sonra iki hafta alırım 14 gü.sonrada bakacağım.eşi oteli hangi güne ayarlarsa ona göre eylülün ilk haftasına kayacak benim iznim
estağfurullah canımevet tam tersi düşündüm pardon canım
güzel günlerde kullanın inşeşime bir pantolon bir gömlek aldım.bücüre bir pantolon bi tişört.büyük paşa kaldı bide ben
sağol canım.sen napıyorsun haftasonu.ben domates yapacağım konservegüzel günlerde kullanın inş
ben hafta alıyorum işte 15poşet filan oldu ama biber az aldım ucuz buldukça alıp dolaba atıyorum. işte eşim yok haftasonu bende ne yapsam bilmiyorum plan yapmaya çalışıyorumsağol canım.sen napıyorsun haftasonu.ben domates yapacağım konserve
keyfini çıkar bence.kavanoza yapacağım bu sene.normalde buzluğa atıyordum.birazda kv getiriyordu kavanoz.hepsini kavanoz yapacağım.ben hafta alıyorum işte 15poşet filan oldu ama biber az aldım ucuz buldukça alıp dolaba atıyorum. işte eşim yok haftasonu bende ne yapsam bilmiyorum plan yapmaya çalışıyorum
benim hala 2030 oldu benim izin on yıldan sonra.önceleri 20 gündü hafta sonuda dahil.
kolay gelsin çok güzel oluyorda çok işi var benim sabrım gelmiyor o tür işlerekeyfini çıkar bence.kavanoza yapacağım bu sene.normalde buzluğa atıyordum.birazda kv getiriyordu kavanoz.hepsini kavanoz yapacağım.
eşim benden heveslikolay gelsin çok güzel oluyorda çok işi var benim sabrım gelmiyor o tür işlere
sen ne kadar oldu başlayalı inş seninkide çoğalırbenim hala 20
benim mutfak küçük bilmiyorum nasıl olureşim benden hevesli
kvye geçeceğiz yarın hem evine bırakacağızbenim mutfak küçük bilmiyorum nasıl olur
hadi bakalım kolay gelsinkvye geçeceğiz yarın hem evine bırakacağız
ayy evet yaa benimde öyle bende daha hiçbişey koymadım vişneyi son anda yakaladım neysekikolay gelsin çok güzel oluyorda çok işi var benim sabrım gelmiyor o tür işlere
benim 8 yıl bitti ama arada ücretsiz iznim var o yüzden 10 olmadı dahasen ne kadar oldu başlayalı inş seninkide çoğalır
evet pahalanır artık kurban bayramı önü pazar pahalı olurayy evet yaa benimde öyle bende daha hiçbişey koymadım vişneyi son anda yakaladım neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?