canım d&r de indirim var sanki bu üründe bi bak istersencanım istiyor böyle bir ürün geçen sene a101 den basit bir modelini aldık sarjı 3 gün gidince ben 1 defa sarj ettim sevmedim bunu dedim eşimde sattı gitti. ama şimdi bu modeller 1ay kadar gidiyormuş çok şık çok kullanışlı geliyor.
ama fiyatıda güzel 250/300 lira.
iş yerinde arkadaşın eşi aldı hediye kız biraz kullandı kaldı öyle kullanmıyor kullansana diyorum unutuyorum diyor.
o kadar para verip bir tarafa atmaktanda korkuyorum
allah allah nette mi mağazada mıcanım d&r de indirim var sanki bu üründe bi bak istersen
valla bilmiyorum ki eğer sarjı 1ay giderse sıkılmam ama her gün sarj edeceksem sıkılırımseni az çok tanıdıysam sen kenara koymazsın kullanırsın onu
bence alınabilir uyku düzenini falan da ölçüyor mu en çok onu merak ediyorum
nete özel indirim var özelliklerine şöyle bi baktım yeterli görünüyorvalla bilmiyorum ki eğer sarjı 1ay giderse sıkılmam ama her gün sarj edeceksem sıkılırım
çok pahalı geliyor sonra pahalı değil kendin için bir şey diyorum.
diyorum diyorum .
7senedir 2. unv harcını ödemediğim için diplomamı almadım geçe aklıma geldi aradım 410 lira imiş borcum onu mu çıkartayım aradan diyorum. tatile gittik ister istemez masraf oldu o bitsin öyle mi diyorum
band 3 bir aşağı modeli şimdi görüm teşekkür ederim bu aradacanım d&r de indirim var sanki bu üründe bi bak istersen
150lira imişnete özel indirim var özelliklerine şöyle bi baktım yeterli görünüyor
şarzı da 20 gün müş bence incele
he ya dün de ben duydum bıktık bu zamlardan maaşlara neden zıprt pırt zam yapılmıyor ki ://150lira imiş
biraz daha beklesin doğal gaza zam geldiği aklıma geldi bir an
çünkü işçiyiz biz işçi kalmalıyızhe ya dün de ben duydum bıktık bu zamlardan maaşlara neden zıprt pırt zam yapılmıyor ki ://
günaydın düzenleyemedin mi evi yine neyse sağlık olsun.günaydınlar kızlar..
ne var ne yok
nasıl geçti haftasonunuz
benim hep kalabalık hep bir iş yapmadan geçti yine yaaa ://
ayy geçmiş olsun bee.. o biraz zor renk renge geçince ...günaydın düzenleyemedin mi evi yine neyse sağlık olsun.
yakınında olsam gelir beraber yapardık
benimde pazar günü evdeydim
cumartesi hastane ziyareti alışveriş araba temizlemeye filan verdim öyle geçti.
ya dün aldığım pamuklu kıyafetlerden eski olanı diğer 2 yeniyi boyamış akşamda eri uğraşıyorum geçmedi. ne yapsam acaba?
bende dün halıcı ile konuştum bugün akşam gelip alacak haftasonuna kadar getirir ise en azından onun stresten kurtulurum.ayy geçmiş olsun bee.. o biraz zor renk renge geçince ...
zamanla yıkadıkça o da belki..
ama belli bir yer ise çitile normal bulaşık deterjanının çıkarmadığı bişi yok valla :)
ya düzenleyemedim beferim.. giden gelen oldu onlarla oturup kalınca bişi yapamıyorum ki..
ankastre önü yapılacak mermeri
mermerci geldi baktı vs.. bişiler tamamlanmadan öbür işe de kalkışamıyorum
halıları daha sermedim havalar iice soğuyana kadar da sermeyi düşünmüyorum ..
ondan da ev ev gibi olmadı açıkçası :)
aman sağlıkolsun ne yapayım yaa..
çok zaman oldu boşvermişliğim
Allah dirliğini düzenini bozmasın tatlım.allah kolaylık versin beferim... halılarını ne kadar geç sersen o kadar iyi..
yok tek başına yapma yardımcı şart böle durumlarda.. kışa misler gibi oturmayı nasip etsin Allah, huzurla..
boyası badanası camları hep bitti.. yeni evli gibi ev diziyorum işte.. salona güzel bir perde yaptırayım diyorum kararsızım.. dantel hastasıyım.. dantelli tül yanına da iki kenar fon mu yaptırsam.. şu incecik tüller var kendinden simli dümdüz ondan mı yaptırsam bilemedim valla.. dedim ya bi dolu iş var da bakalım..
eşim alıştı galiba.. ses etmiyor.. her yönden daha avantajlı burası tabi ki.. alışmasa durmaz konuşurdu eminim :)
anacağızım sevinmez mi yaa.. ama daha anlamadık bir arada olduğumuzu.. taşıdık tatile çıktık.. dönünce şimdi o annesinde kalıyor kaç zamandır uzak kaldım deyip.. bu hafta gelir o da evine.. inanılmaz bir mutluluk ya. hem evinin kendinin olması hem de annenle aynı çatı altında olmak.
benim evin aşağısı perde deposu ben ondan aldım sağolsun yardımcıda oldu bana.ayy beferim aminnn.. senin de hepimiizn aminn..
aynen göreyim bir yeni hurçlarını.. çok kullanışlılar çok.. sadece biraz da fazla dolap olsa onları muhafaza edeceğimiz daha güzel olur..
ya ben de sadecelikten yanayım ama biraz da iç gıcıklatsın istiyorum..
senin tüllerin bir fotosunu atar mısın?
aslında ben de sizin oradan biri ile tanıştım nette..
kız antepte yeri.. perdeciler.
harika modelleri var görsel olarak ama güvenemiyorum yine de..malı iyi mi değil mi ?
ölçüye göre dikip hazır edip gönderiyorlar kargo ile..
bilemiyorum işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?