canım yollamıştım mesajlarda mart ayında bakarsan görebilirsinayy beferim aminnn.. senin de hepimiizn aminn..
aynen göreyim bir yeni hurçlarını.. çok kullanışlılar çok.. sadece biraz da fazla dolap olsa onları muhafaza edeceğimiz daha güzel olur..
ya ben de sadecelikten yanayım ama biraz da iç gıcıklatsın istiyorum..
senin tüllerin bir fotosunu atar mısın?
aslında ben de sizin oradan biri ile tanıştım nette..
kız antepte yeri.. perdeciler.
harika modelleri var görsel olarak ama güvenemiyorum yine de..malı iyi mi değil mi ?
ölçüye göre dikip hazır edip gönderiyorlar kargo ile..
bilemiyorum işte :)
bana da arkadaş çok uygun fiyat verdi o beni düşündürdü saten..benim evin aşağısı perde deposu ben ondan aldım sağolsun yardımcıda oldu bana.
numune iste belki onu görünce fikir sahibi olursun
ciddim misin katını filanda az yaptırdım çok kalın sevmiyorum.çok beğendim çok :)
bak durumuna canım keyfine hangisi uyarsa öyle birşey alhakkaten çok beğendim.. sade ve şık
ama yok perdesiz ben sevmem öle olsun da hem şık hem sade olsun bakalım artık yaw
ne olacak ya bir perde bu kadar çok düşünmeçok zor karar veriyorum çook valla ://
haklısın ben çok anlamam bu işlerden benim için çok şey ifade etmez yaniyaw bir perde deme evin bütün havasını değiştiriyor beferim :)
iyiyim ama kafam meşgul bu işle ben herkesle iyi olmak için uğraşırken millet iyice saldı.günaydın beferim..
günaydınlar herkeslere..
ay beferim geçmiş olsun..
ne ola ki anlatsan istişare yapsak..
biraz deşarj olsan..
iyi misin şu an nasılsın
yaparım dedide en baştan niye düşünmedi.hakkaten eften püften sebepten olmuş..
sağolsun yine kv yaparım demiş.. inan o öle demeseydi oo daha büyük çıkardı kavga..
neyse ki sürmemiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?