2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

KIZLAAAARR
MERHABA
geç oldu ama napıyosunuz ne var ne yok
canım beferim sen takma anlayabiliyorum seni ama malesef bazen oluyo yaşanıyo böyle şeyler
sen olduğun gibi devam et
hoşgeldin canım ne olsun yuvarlanmaca
sen nasılsın neler yapıyorsun
kırılıyor insan sebepsiz yere

hoşgeldin canım ne olsun yuvarlanmaca
sen nasılsın neler yapıyorsun
kırılıyor insan sebepsiz yere
nasılım bilmiyorum canım yaa sanki günleri geçiştirmek için yaşıyor gibiyim
bi ara örgüye çok sarmıştım iyi geliyodu yine ufaktan başladım bişeyler örmeye o iyi geliyor
bu arada hurçlarını merakla bekliyorum gelince resim at mutlaka benimde ihtiyacım var

kuzum geldi hiç hayal ettiğim gibi hiç çekmedim dün o kargaşada baktım bir ara yumuşak eski tip şeylere benziyor bugün tekrar iade edeceğim kargo ile.
sepet şeklinde ağzı açık olan kutular onlar dik belli. bunlar eski tip hurçların bir tık daha kalını.

hadi yaa ay bende istiyorum öyle bişeyler neyse bakarsan bizede haber ver

tam geldim anam nerdesiniz die.. neyse ki beferim amesia buradlarmış :)

napıyorsunuz kızlar ?

ah befer yaa bileydim alıp yollardım sana yaa canım benim

tam geldim anam nerdesiniz die.. neyse ki beferim amesia buradlarmış :)

napıyorsunuz kızlar ?

ah befer yaa bileydim alıp yollardım sana yaa canım benim
oyy sağol canım ya ne yapalım bizde böyle böyle bulacağız.
bizim burdada markette var diyorlar da ben göremedim bir türlü

ya ne diyeceğim ben 5 adet aldım
şu an elimde tek kaldı yollayım mı sana işini görür mü

evet canım bu kutu
geçen sanki migrosa da böyle şeyler gelmişti yine görürsem haber veririm
yaz sonuya yazlık kışlık değişimleri oluyor heryerde bu tarz ürünler görebiliriz madamcoco english home vs
hatta geçen a101 e çok güzel bi düzenleyici gelmişti ben yetişemedim

bende okudum aynen yetişemedim. haberleşelim ben gezemiyorum yani çok avm kültürü yok bende .
netten bakıyorum ancak

Kızlar hepinize merhaba, evdeki su damacanasına basmaktan kollarım koptu artık. Benim gibi kolları pek de güçlü olmayan arkadaşlar bu konuda bir öneriniz var mı acaba?

gülersin belki bana ama ben madem coco da filan girince hiç birşey bulamıyorum hiç tarzım değil anlamadım bir türlü
ya aslında anlıyorum seni çünkü ne ararsan var ama orda ne arayacağını bilemiyosun bazen
ama madam coco nun cam ürünleri çok güzel oluyo ibrahimlidekini talan ediyorlar görmüşsündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…