ben önce uzaktan izlerimne gırgır vardı ozamanlar be.ama sen sanki sonradan katılmıştın
a evet demiştin hatırladım şimdi yazıncaben önce uzaktan izlerim
evet sonra katıldım ama en baştan beri uzaktan takip ediyordum tatlım
valla bizim burda oulet mağazası var arada orayı ziyaret ediyorum.evet ya iki gün sürmüş baktığımda bişey kalmaıştı.en azından çocukların kışlıklarını çıkarabilirdim yarı fiyatına.jeanler falan dipteydi.eşofmanlar.neyse artık
.bende kalın asklı alırsam lcwden alıyorum.ev kıyafeti vs genelde ordan.
eşler bize tazelese aşklarını keşkesonbahara girdiğimiz şu günlerde hadii dinleyip aşklarımızı tazeleyelim eşlerimize
yeni evlisin zaten.yeni almamışmıydın düğündeben de viviense ve trendyolda tv ünitesine bakmaktan boğuldum
valla yeni ev düzüyorum yeni evli gibi :)))
perde bakacağım bu akşam
bir de tv ünitesi istiyorum bir kaç beğendim bakalım ://
biz önce kendi kalbimizi tazeleyelimeşler bize tazelese aşklarını keşke
ya aslında mobilyaları yeni almışlardı ama tv ünitesini beğenmedim uyacak bir ünite arıyorum..yeni evlisin zaten.yeni almamıştın düğünde
benim hep tazecikbiz önce kendi kalbimizi tazeleyelim
park cezası falan olabilirmibirazdan çıkacağım trafikten tebligat gelmiş muhtarlığa bırakmışlar.. kesin ceza var ://
ordan da anneme geçip kadıncağıza yardım edeceğim süpürme silme sonra da kendi evime..
artık düzenleyim bir yaa
beğendiğin modeller nasılya aslında mobilyaları yeni almışlardı ama tv ünitesini beğenmedim uyacak bir ünite arıyorum..
perdeyi de kiradayız die yaptırmamıştık.. şimdi yaptıracağız
kolay gelsin e devletten bir şey gözüküyor mu baktın mı?birazdan çıkacağım trafikten tebligat gelmiş muhtarlığa bırakmışlar.. kesin ceza var ://
ordan da anneme geçip kadıncağıza yardım edeceğim süpürme silme sonra da kendi evime..
artık düzenleyim bir yaa
araba senin üzerine mi onun üzerine mi? kim,n adına gelmiş ordan çıkar ortayaay bilmiyorum bence uzun yol cezası benim adamdan.. günahını almayım yine de .. gidince öğreneceğim.. benim daha hiç olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?