ya aslında ara ara bakarım kontrol amaçlı ama e devlette hiç görmedim yok yanikolay gelsin e devletten bir şey gözüküyor mu baktın mı?
hızdır o vakitay bilmiyorum bence uzun yol cezası benim adamdan.. günahını almayım yine de .. gidince öğreneceğim.. benim daha hiç olmadı..
benim ama uzun yollarda hep kendi kullandıaraba senin üzerine mi onun üzerine mi? kim,n adına gelmiş ordan çıkar ortaya
uygun muş fiyatı yüksekse alma diyecektim.STİLO TV ÜNİTESİ, BEYAZ, 200 CM FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
ben de öle düşünüyorumhızdır o vakit
çok uygun üniteler gerçekten geneli hemdeuygun muş fiyatı yüksekse alma diyecektim.
e devletten ceza diye arat tatlımbenim ama uzun yollarda hep kendi kullandı
o siteden hiç alış veriş yapmadım nasıl gelir acaba?çok uygun üniteler gerçekten geneli hemde
arattım :// yok !! görünmüyore devletten ceza diye arat tatlım
hımgibi sade olacak düz renk
bak bakalım ne imiş muhtardanarattım :// yok !! görünmüyor
afiyet olsun tatlım kahve ile birlikte su da iç . yoksa vucut atamıyor kahveyi oda ödem yapıyorben bikahve içiyorum.bugün 3. kahvem.arkadaşın ofisine geçiyorum.görüşürüz
yazmışlar tatlım normalde sen mi kullanıyorsun nerde olduğu yazar108 tllik ceza emniyet kemeri kullanmamak diyor
ben ben iş yerimin dibinde yazmışlar adilerrryazmışlar tatlım normalde sen mi kullanıyorsun nerde olduğu yazar
hemen ödersen 82,5 gibi bir şey oluyor tatlım kaç gün geçmiş üzerinden108 tllik ceza emniyet kemeri kullanmamak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?