2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

hemen ödersen 82,5 gibi bir şey oluyor tatlım kaç gün geçmiş üzerinden
dün gelmiş tebligat.. aynen hemen ödeyince 81 tl adiler.. kemer takmamam mümkün diil beferim asla biner binmez kontağı bile açmadan kemerimi takarım ben :// anlamadım yaa ://

Allah tan kardeşim avukat..itiraz edeceğiz .. emniyet kemeri diyor ceza maddesinde.. böle bir şey mümkün değil.. iş yerinin dibinde sabah işe gelirken yazılmış.. bir kere benim araba kemer takmazsan bas bas bağırıyor ben takmasam bile o buna izin vermiyor.. ki benim takmamak gibi bir durumum söz konusu bile olamaz.. iki adımlık kız kardeşime giderken bile ben kemer takarım :////

GEÇMİŞ OLSUN HAYATIM ne diyeyim
maaşları çıkarmak için ceza yazıp duruyorlar

allah allah

günaydınlar mutlu cumalr mutlu her günler olsun..
dün koştur koştur gittim tebligatı aldım, beferim bugün öğleden sonra da gidip yatıracağım.. itiraz edelim dedik ama astarı yüzünden pahalı çıktı :// Allah bildiği gibi yapsın başka da bişi demiyorum ://

amesia dinlendin mi canım

günayyddııınnn dinlendim canım beden yorgunluğu olsun herşey geçiyo çok şükür
gönül yorgunluğu olmasında
normalde kadın çağırcaktım bugün eve temizlik için ama dedim kendim yapıyım bazen temizlikle deşarj oluyorum akşam gider gitmez temizliğe girişmeyi planlıyorum tabi eşimde yardım ederse süper zaten ev temizdi dağınıklık falan var
misafir sonrası çarşafları bile kaldırmadım öylece duruyor
bazen herşeyi olduğu gibi bırakıyorum hiçbişey yapasım olmuyor ya da evde iş varken örgü örmek istiyor canım
bende böyle tuhafım işte :)
sabah sabah ne uzun yazdım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…