gib ten ödeyebiliyorsune devlet üzerinden ödeyebiliyor muyum acaba bu cezayı ?
takmıyor musun tatlımben ben iş yerimin dibinde yazmışlar adilerrr
dün gelmiş tebligat.. aynen hemen ödeyince 81 tl adiler.. kemer takmamam mümkün diil beferim asla biner binmez kontağı bile açmadan kemerimi takarım ben :// anlamadım yaa ://hemen ödersen 82,5 gibi bir şey oluyor tatlım kaç gün geçmiş üzerinden
GEÇMİŞ OLSUN HAYATIM ne diyeyimAllah tan kardeşim avukat..itiraz edeceğiz .. emniyet kemeri diyor ceza maddesinde.. böle bir şey mümkün değil.. iş yerinin dibinde sabah işe gelirken yazılmış.. bir kere benim araba kemer takmazsan bas bas bağırıyor ben takmasam bile o buna izin vermiyor.. ki benim takmamak gibi bir durumum söz konusu bile olamaz.. iki adımlık kız kardeşime giderken bile ben kemer takarım :////
ödeyebildin midün gelmiş tebligat.. aynen hemen ödeyince 81 tl adiler.. kemer takmamam mümkün diil beferim asla biner binmez kontağı bile açmadan kemerimi takarım ben :// anlamadım yaa ://
tmm canısıafiyet olsun tatlım kahve ile birlikte su da iç . yoksa vucut atamıyor kahveyi oda ödem yapıyor
evet 5 iş gününydu sanırımhemen ödersen 82,5 gibi bir şey oluyor tatlım kaç gün geçmiş üzerinden
niye takmıyorsun baby108 tllik ceza emniyet kemeri kullanmamak diyor
bende mutlaka takarımtakmıyor musun tatlım
ben takarım her vakit
allah allahAllah tan kardeşim avukat..itiraz edeceğiz .. emniyet kemeri diyor ceza maddesinde.. böle bir şey mümkün değil.. iş yerinin dibinde sabah işe gelirken yazılmış.. bir kere benim araba kemer takmazsan bas bas bağırıyor ben takmasam bile o buna izin vermiyor.. ki benim takmamak gibi bir durumum söz konusu bile olamaz.. iki adımlık kız kardeşime giderken bile ben kemer takarım :////
15 gün diye biliyorumevet 5 iş gününydu sanırım
uykunu etkilemıyor mu canımtmm canısı
iyi geliyor bana.dün eşimde telle konuşurken çok içiyorsun diye çıkıştı.önceleri bu kadar değildim.son iki yıldır içmeden duramıyorumuykunu etkilemıyor mu canım
günayyddııınnn dinlendim canım beden yorgunluğu olsun herşey geçiyo çok şükürgünaydınlar mutlu cumalr mutlu her günler olsun..
dün koştur koştur gittim tebligatı aldım, beferim bugün öğleden sonra da gidip yatıracağım.. itiraz edelim dedik ama astarı yüzünden pahalı çıktı :// Allah bildiği gibi yapsın başka da bişi demiyorum ://
amesia dinlendin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?