senin ufak bir böbrek sıkıntın var diye biliyorum dikkat et tatlımiyi geliyor bana.dün eşimde telle konuşurken çok içiyorsun diye çıkıştı.önceleri bu kadar değildim.son iki yıldır içmeden duramıyorum
gib ten yatır tatlım hiç yorulma maliyede yagünaydınlar mutlu cumalr mutlu her günler olsun..
dün koştur koştur gittim tebligatı aldım, beferim bugün öğleden sonra da gidip yatıracağım.. itiraz edelim dedik ama astarı yüzünden pahalı çıktı :// Allah bildiği gibi yapsın başka da bişi demiyorum ://
amesia dinlendin mi canım
benim evde çoşmuş halde hiç ilgilenmedim 2 haftadır hiç anca sil süpür wc temizle ama bir sürü çamaşır vargünayyddııınnn dinlendim canım beden yorgunluğu olsun herşey geçiyo çok şükür
gönül yorgunluğu olmasında
normalde kadın çağırcaktım bugün eve temizlik için ama dedim kendim yapıyım bazen temizlikle deşarj oluyorum akşam gider gitmez temizliğe girişmeyi planlıyorum tabi eşimde yardım ederse süper zaten ev temizdi dağınıklık falan var
misafir sonrası çarşafları bile kaldırmadım öylece duruyor
bazen herşeyi olduğu gibi bırakıyorum hiçbişey yapasım olmuyor ya da evde iş varken örgü örmek istiyor canım
bende böyle tuhafım işte :)
sabah sabah ne uzun yazdım demi
canım pikeler artık kalkmalı mı sencebenim evde çoşmuş halde hiç ilgilenmedim 2 haftadır hiç anca sil süpür wc temizle ama bir sürü çamaşır var
bu hafta benimde bunu çözmem gerekiyor
org iş görüşmesine gittim.Neysesakinim kuzum nerelerdesin
bizim müdür yok iki arkadaş izinli yani tekim bugün :) işlerimi de haftaiçi düzenlemiştim sakinim yani şimdilikorg iş görüşmesine gittim.
kafam bozuldu geç geldim işe
işleri toparlamak için geç kaldım canım.
nasılsın
ben pikeyi bıraktım battaniye ile yatıyorum çünkü üşüyor insan aynencanım pikeler artık kalkmalı mı sence
yorgan fazla mı olur acaba sabaha karşı bi üşüyo insan
iyi bari kafanı dinle tatlımbizim müdür yok iki arkadaş izinli yani tekim bugün :) işlerimi de haftaiçi düzenlemiştim sakinim yani şimdilik
aman nazar değmesin
evet haklısınsenin ufak bir böbrek sıkıntın var diye biliyorum dikkat et tatlım
sonrası hiç kontrol edilemez hala gelebilir
bankaya yatırılıyormuş.. öyle olunca indirmde yapılıyormuş.. gıbten yatrınca indirim var mı acaba ?gib ten yatır tatlım hiç yorulma maliyede ya
benim taşınırken yapıldı ama yeniden istiyor.. dün perde siparişimi de verdim şükürler olsun.. haftaya pazar takacaklar inşaallah.. onun hemen arkasına mı tekrar işe koyulayım yoksa öncesi temizleyim mi bilemedimkızlar genel kış temziliği için ne düşünüyorsunuz.sizmi yapacaksınız kadınmı alacaksınız
hayırlı olsun canım.nasıl beğendin.varmı elinde fotosubenim taşınırken yapıldı ama yeniden istiyor.. dün perde siparişimi de verdim şükürler olsun.. haftaya pazar takacaklar inşaallah.. onun hemen arkasına mı tekrar işe koyulayım yoksa öncesi temizleyim mi bilemedim
vat tatlım var gir gib görürsün kredi kartı ile hemen hallet sıra vs bekleme yok.bankaya yatırılıyormuş.. öyle olunca indirmde yapılıyormuş.. gıbten yatrınca indirim var mı acaba ?
du bir deneyim befeim
halıları yıkattım geldi. çoğu bitti.kızlar genel kış temziliği için ne düşünüyorsunuz.sizmi yapacaksınız kadınmı alacaksınız
öncesi temizle bence temiz duvara takılsın perde canımbenim taşınırken yapıldı ama yeniden istiyor.. dün perde siparişimi de verdim şükürler olsun.. haftaya pazar takacaklar inşaallah.. onun hemen arkasına mı tekrar işe koyulayım yoksa öncesi temizleyim mi bilemedim
benimde halılar yıkandı gelmedi daha.burda toplucamı yapsak dedim.liste yapsak az az.gün gün.koltuklar yıknacak bende makina var.onu eşim halledecek.duvarıda o halleder.mutfak dolabı herzamanki gibi gözümde büyüyor.halıları yıkattım geldi. çoğu bitti.
ama perde duvar vs kaldı geçen sene hamile olduğum için kadın aldım .bu sene duruma bakacağım çok istemezlerse çağırırım.
camı ayda bir sildim temiz.
duvar var işte sorun.
sen ne yapacaksın.
birde koltuk yıkatma 50tl imiş onu yaptıracağım.
kıızz nerde 50 tl ay ben önceden her yıl hem oturma odasını hem salondakini yıkatırdım ama 2 yıldır yıkatmıyorum zaten iki haftada bir siliniyorhalıları yıkattım geldi. çoğu bitti.
ama perde duvar vs kaldı geçen sene hamile olduğum için kadın aldım .bu sene duruma bakacağım çok istemezlerse çağırırım.
camı ayda bir sildim temiz.
duvar var işte sorun.
sen ne yapacaksın.
birde koltuk yıkatma 50tl imiş onu yaptıracağım.
çok olmadı aslında gireli.boya falan yapılmışmıydıöncesi temizle bence temiz duvara takılsın perde canım
valla ne güzel düşündün tatlım bana uyar eğer birileri dürter ise yaparım harika olurbenimde halılar yıkandı gelmedi daha.burda toplucamı yapsak dedim.liste yapsak az az.gün gün.koltuklar yıknacak bende makina var.onu eşim halledecek.duvarıda o halleder.mutfak dolabı herzamanki gibi gözümde büyüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?