2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

iyi geliyor bana.dün eşimde telle konuşurken çok içiyorsun diye çıkıştı.önceleri bu kadar değildim.son iki yıldır içmeden duramıyorum
senin ufak bir böbrek sıkıntın var diye biliyorum dikkat et tatlım
sonrası hiç kontrol edilemez hala gelebilir

gib ten yatır tatlım hiç yorulma maliyede ya

benim evde çoşmuş halde hiç ilgilenmedim 2 haftadır hiç anca sil süpür wc temizle ama bir sürü çamaşır var
bu hafta benimde bunu çözmem gerekiyor

benim evde çoşmuş halde hiç ilgilenmedim 2 haftadır hiç anca sil süpür wc temizle ama bir sürü çamaşır var
bu hafta benimde bunu çözmem gerekiyor
canım pikeler artık kalkmalı mı sence
yorgan fazla mı olur acaba sabaha karşı bi üşüyo insan

kızlar genel kış temziliği için ne düşünüyorsunuz.sizmi yapacaksınız kadınmı alacaksınız
benim taşınırken yapıldı ama yeniden istiyor.. dün perde siparişimi de verdim şükürler olsun.. haftaya pazar takacaklar inşaallah.. onun hemen arkasına mı tekrar işe koyulayım yoksa öncesi temizleyim mi bilemedim

hayırlı olsun canım.nasıl beğendin.varmı elinde fotosu

kızlar genel kış temziliği için ne düşünüyorsunuz.sizmi yapacaksınız kadınmı alacaksınız
halıları yıkattım geldi. çoğu bitti.
ama perde duvar vs kaldı geçen sene hamile olduğum için kadın aldım .bu sene duruma bakacağım çok istemezlerse çağırırım.
camı ayda bir sildim temiz.
duvar var işte sorun.
sen ne yapacaksın.
birde koltuk yıkatma 50tl imiş onu yaptıracağım.

öncesi temizle bence temiz duvara takılsın perde canım

benimde halılar yıkandı gelmedi daha.burda toplucamı yapsak dedim.liste yapsak az az.gün gün.koltuklar yıknacak bende makina var.onu eşim halledecek.duvarıda o halleder.mutfak dolabı herzamanki gibi gözümde büyüyor.

kıızz nerde 50 tl ay ben önceden her yıl hem oturma odasını hem salondakini yıkatırdım ama 2 yıldır yıkatmıyorum zaten iki haftada bir siliniyor
ben yazın 2 defa halıları gönderdim zaten yıkamaya kışa girmeden ekim sonu gibi bi daha yollarım
duvarlarıda her gelmesinde bir oda silinecek şekilde ayarlar derken yavaş yavaş aradan çıkar temizlik diye düşünüyorum

valla ne güzel düşündün tatlım bana uyar eğer birileri dürter ise yaparım harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…