2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

halıyı 3tl ye yıkattım metre karesini
şirketi yollarım sana istersen .
sana kadın ne kadara geliyor tatlım kaç zamanda bir alıyorsun

vat tatlım var gir gib görürsün kredi kartı ile hemen hallet sıra vs bekleme yok.
fark koyuyor banka ile ödersem 30 tl düşüyor gıbten ödersem 20 tl koyuyr üzerine

bu arada bizim tam şirket alanına girerken bir kavşak var yavşak bir polis memuru var ara ara ölece bakardı bana.. o yazmış yüzde yüz yani.. iftiraya uğradım kızlar.. az önce kardeşime de dedim ne pahasına olursa olsun itiraz edeceğim ve şikayetçi olacağım çok sinirliyim çook

halıyı 3tl ye yıkattım metre karesini
şirketi yollarım sana istersen .
sana kadın ne kadara geliyor tatlım kaç zamanda bir alıyorsun
sağol canım sen memnun musun bu şirketten
bana 2 haftada bir geliyor canım bazen misafir falan gelecekse arada da alıyorum
biz bu bayanla artık arkadaş gibi olduk ben evde yokken rahatlıkla bırakabiliyorum
para mevzusu da esnek değişiyor işin durumuna göre
ama 80 normalde zaten yarım gün yetiyor

ayyy seni harcamış hain memur

güzelim günü dolmuş olabilir mi?
bize ceza geldi gib ten ödedim aşağıda ödedim

sık aldığın için öyle belkide bu rakam yarım güne 100 tl isteyeni biliyorum.
kış girişi olmazsa tam gün çağırabilirim. gelir mi acaba?
birde öyle tripleri oluyor oraya giderim buraya gitmem gibi

tmam. bu hafta buzdolabı ve mutfak dolabının bi kısmı olsun.3 e bölelim mutfağı.benim mutfak büyük
benim çok büyük orta hatta küçük olur sen nasıl dersen çok iyi düşündün cumartesi yarım gün çalışıyorum pazar günü yaparım ufak ufak olduğu kadar

kızlar buzdolabında raflarda örtü kullanıyo musunuz ben kullanıyorum ama söküp atasım var
olmayınca da düzensiz gibi geliyor sizde durumlar nasıl
kullanmam canım haftada bir elimde bezle alırım arada birde genel temizlik zaten.
birde o bez filan soğuma işine iyi olmuyormuş enerji çok gidiyormuş içine soğutacağım diye bilmiyorum öyle duydum

ben sune ilk defa yolladım bu şirkete ama millet 4 tl olmuş 3tl güzel yıkamış bence çabukta getirdi hep 2 hafta beklerdim geçen senelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…