halıyı 3tl ye yıkattım metre karesinikıızz nerde 50 tl ay ben önceden her yıl hem oturma odasını hem salondakini yıkatırdım ama 2 yıldır yıkatmıyorum zaten iki haftada bir siliniyor
ben yazın 2 defa halıları gönderdim zaten yıkamaya kışa girmeden ekim sonu gibi bi daha yollarım
duvarlarıda her gelmesinde bir oda silinecek şekilde ayarlar derken yavaş yavaş aradan çıkar temizlik diye düşünüyorum
tmm ozaman çıkmadan bikaç parça iş ayarlayalım hafta sonu içinvalla ne güzel düşündün tatlım bana uyar eğer birileri dürter ise yaparım harika olur
mutfak olabilir başlangıç dağıldı uzun süreli el sürmedimtmm ozaman çıkmadan bikaç parça iş ayarlayalım hafta sonu için
bitsin resim çekeceğim o vakit görün bakalımhayırlı olsun canım.nasıl beğendin.varmı elinde fotosu
fark koyuyor banka ile ödersem 30 tl düşüyor gıbten ödersem 20 tl koyuyr üzerinevat tatlım var gir gib görürsün kredi kartı ile hemen hallet sıra vs bekleme yok.
boyası badansı ueni yapıldı satenöncesi temizle bence temiz duvara takılsın perde canım
sağol canım sen memnun musun bu şirkettenhalıyı 3tl ye yıkattım metre karesini
şirketi yollarım sana istersen .
sana kadın ne kadara geliyor tatlım kaç zamanda bir alıyorsun
aynen tertemizçok olmadı aslında gireli.boya falan yapılmışmıydıharikamo
ayyy seni harcamış hain memurfark koyuyor banka ile ödersem 30 tl düşüyor gıbten ödersem 20 tl koyuyr üzerine
bu arada bizim tam şirket alanına girerken bir kavşak var yavşak bir polis memuru var ara ara ölece bakardı bana.. o yazmış yüzde yüz yani.. iftiraya uğradım kızlar.. az önce kardeşime de dedim ne pahasına olursa olsun itiraz edeceğim ve şikayetçi olacağım çok sinirliyim çook
adi yaa.. durdursana madem kemerim yok.. ispatlayaaacak yaaayyy seni harcamış hain memur
evet yaa mutfak dolapları elden geçse çok güzel olur geçen hafta yaparım diyodum yapmadım bikaç dağılan kısmı hallettim bi de kiler o kadarmutfak olabilir başlangıç dağıldı uzun süreli el sürmedim
sen güzel cuma gününü bozma bebeğim boşveradi yaa.. durdursana madem kemerim yok.. ispatlayaaacak yaa
tmam. bu hafta buzdolabı ve mutfak dolabının bi kısmı olsun.3 e bölelim mutfağı.benim mutfak büyükmutfak olabilir başlangıç dağıldı uzun süreli el sürmedim
kızlar buzdolabında raflarda örtü kullanıyo musunuz ben kullanıyorum ama söküp atasım vartmam. bu hafta buzdolabı ve mutfak dolabının bi kısmı olsun.3 e bölelim mutfağı.benim mutfak büyük
güzelim günü dolmuş olabilir mi?fark koyuyor banka ile ödersem 30 tl düşüyor gıbten ödersem 20 tl koyuyr üzerine
bu arada bizim tam şirket alanına girerken bir kavşak var yavşak bir polis memuru var ara ara ölece bakardı bana.. o yazmış yüzde yüz yani.. iftiraya uğradım kızlar.. az önce kardeşime de dedim ne pahasına olursa olsun itiraz edeceğim ve şikayetçi olacağım çok sinirliyim çook
o vakit uğraşma tatlım boşverboyası badansı ueni yapıldı saten
sık aldığın için öyle belkide bu rakam yarım güne 100 tl isteyeni biliyorum.sağol canım sen memnun musun bu şirketten
bana 2 haftada bir geliyor canım bazen misafir falan gelecekse arada da alıyorum
biz bu bayanla artık arkadaş gibi olduk ben evde yokken rahatlıkla bırakabiliyorum
para mevzusu da esnek değişiyor işin durumuna göre
ama 80 normalde zaten yarım gün yetiyor
benim çok büyük orta hatta küçük olur sen nasıl dersen çok iyi düşündün cumartesi yarım gün çalışıyorum pazar günü yaparım ufak ufak olduğu kadartmam. bu hafta buzdolabı ve mutfak dolabının bi kısmı olsun.3 e bölelim mutfağı.benim mutfak büyük
kullanmam canım haftada bir elimde bezle alırım arada birde genel temizlik zaten.kızlar buzdolabında raflarda örtü kullanıyo musunuz ben kullanıyorum ama söküp atasım var
olmayınca da düzensiz gibi geliyor sizde durumlar nasıl
ben sune ilk defa yolladım bu şirkete ama millet 4 tl olmuş 3tl güzel yıkamış bence çabukta getirdi hep 2 hafta beklerdim geçen senelerdesağol canım sen memnun musun bu şirketten
bana 2 haftada bir geliyor canım bazen misafir falan gelecekse arada da alıyorum
biz bu bayanla artık arkadaş gibi olduk ben evde yokken rahatlıkla bırakabiliyorum
para mevzusu da esnek değişiyor işin durumuna göre
ama 80 normalde zaten yarım gün yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?