- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
aaa olur tabiMerhabaaaa, tam konunun üstüne gelmisim. Ben de kedi sahiplenmeyi düşünüyorum. Beni biraz bilgilendirseniz olur mu
aaa olur tabilittle dora kesin bilgisi vardır ve yardımcı olur sana
kalanlar kediyi uzaktan seven grup çünkü
sen ne gitmek istemiyorsun canımkızlaarrr, kvler bende biliyorsunuz.. düğün için geldiler düğün zamanı geldi çattı.. bugün kına gecesi gitmeyeceğimi demiştim.. ve öle de tmmdı.. az önce kp aradı olmaz öle dedi kesip attı.. ay sinir oldum yaa :///////
Ya kusura bakmayin nolur ben kendimi sorumlu hissettim. Benim yuzumden oldu gibi geliyor. Kimseyi uzmek kirmak sinirlendirmek istemezdimdiğer tarafta çok canım sıkıldı çok ne zor insanlarla uğraşmak ya
yok ya olur mu sen çok kibarca ayrılmak istediğini söyledinYa kusura bakmayin nolur ben kendimi sorumlu hissettim. Benim yuzumden oldu gibi geliyor. Kimseyi uzmek kirmak sinirlendirmek istemezdim
senlik b,r durum değilYa kusura bakmayin nolur ben kendimi sorumlu hissettim. Benim yuzumden oldu gibi geliyor. Kimseyi uzmek kirmak sinirlendirmek istemezdim
yok ya olur mu sen çok kibarca ayrılmak istediğini söyledin
ama olay o kadar derinleşti ki saçma sapan bir hal aldı
Pekii. Uzerinden zaman gecti biraz. Sinirin de gecmistir umarimsenlik b,r durum değil
dediğim gibi kimseyi zorla tutmuyoruz biz orda neyse ya boşver
Merhabaaaa, tam konunun üstüne gelmisim. Ben de kedi sahiplenmeyi düşünüyorum. Beni biraz bilgilendirseniz olur mu
Ben 2. Gün tirmalaması için tirmanma oyuncağı aldım, evde zarar verdiği bir eşya yok. Sadece çiçek saksılarımı kaldırdım toprakla oynuyordu. Yavru olunca hareketli oluyor biraz büyüsün sakinleşiyorlar.25 yasimdayim. Ben de bu yasima kadar hep uzaktan sevdim. Cok cok nadirdir ay sen ne tatlisin diyip de kucagima alip dokundugum. Ama gel gor ki bebem kedi delisi. Sokaklarda kedi gel kedi gel diye dolasiyor. 3 tane oyuncak kedisi var. Hepsini ayri ayri seviyor. Hic yere attigini bile gormedim daha oyuncaklarini. Hepsi kucakta surekli. Bi yandan diyorum yazik cocuga bi kedisi olsun. Merhameti, sorumlulugu ogrenir. Bi yandan kediye eziyet olur muyuz acaba diye dusunuyorum. Bi yandan ailemin evindeyiz, evde kediye pek sicak bakmiyorlar ve biraz emro vaki yapacak gibi oluyoruz. Eve kedi gelince esyalara cok zarar gelirse tavirlari ne olur kestiremiyorum. Ben mahcup olurum bu sefer.
Cok yaramaz olmayan hoplayip ziplamayan bi kedi cinsi arastiryorum. Bi yandan da satin almak istemiyorum. Nasil cikicam isin icinden bilemedim.
Sonuna kadar okuyan olursa öpüyorum
Kararsız ve ne yapmak istediğini bilmeyenle uğraşmak zor canım. Aman derdin sana yeter sıkma güzel canınıdiğer tarafta çok canım sıkıldı çok ne zor insanlarla uğraşmak ya
görmezden gelmek en güzeli ama befer bu konuda kendi canını çok sıkıyor.Kararsız ve ne yapmak istediğini bilmeyenle uğraşmak zor canım. Aman derdin sana yeter sıkma güzel canını
çok önemsiyorum yaptığım işi hep ondan yoksa sanal ortam çok bağlamaz der geçerim ama öyle yapamıyorum.Kararsız ve ne yapmak istediğini bilmeyenle uğraşmak zor canım. Aman derdin sana yeter sıkma güzel canını
kendimizi yıpratıyoruz en son izin döneminde ne yaşadığımız hatırla.lütfen sıkma canını.bikaç sene önce olsa bende üzülürdüm vs ama gerek yok inan ha bide sanal ortam.şurda okadar kalabalık bi çevrem vardıki.sonra tek tek sildim çoğunu engelledim.önüne bak kendine bak ve inandığın insanlara bak gerisini salla.bak ben oyüzden hemen listeye almıyorum.sanada dedim alma hemen diye.yada etiket yapma.bilinçli insan kuralları bilen gelip yapıyor.yapmayanda güle güle bitti gitti yani.herkes anlaşmak zorunda değil birbiriyle ama saygı duyma zorunda.çok önemsiyorum yaptığım işi hep ondan yoksa sanal ortam çok bağlamaz der geçerim ama öyle yapamıyorum.
SUHAN
dediğin gibi derdim bana yeter .
toplanında epey malzeme var ben bir fikir alışverişi yapalım hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?