bende buhaftadan yavaş yavaş girişeceğim kıyafet işine.baya seyrelecek yine.çocukalrın eksiklerini tamam lamaya çalışıyorum.geçen krem bi hırka aldım kotondan herşeye gider büroda iyi oluyorcuma salon duvar cumartesi pazar perdelerin işi bitti.
makine perde için çalıştığı için normal çamaşırlar kalmıştı. pazar günü öğleden sonra onlarla uğraştım . ama bitmedi bugün yarın devam edeceğe benziyor. ütü yaptım geçen haftadan kuruyanları ütüledim kaldırdım yazlıkları
kışlıkları hep çıkardım bir anda soğudu hava. giyilmez ama kalsın bir köşede.
yazlıklarda bu yıkananlar arasınlar ütülenip kaldırılacak.
epey kıyafet ayırdım ve verdim.
kilo verdiğim için çok kazağım çok bol geliyor. onları ayırdım. giyilmez büyük ihtimal.
belleri bol gelen pantolonları ayırdım annem daraltır idare eder daha beni yeni çünkü 2 tane.
ama kot almam gerek planlama yapıp bu ay alırım.
çok buz değil ama serinledi canım burdada .selam kızlarrr...
herkes iyi mi ?
ne var ne yok..
beferim güle güle sağlık huzur içinde kirlensin eviniz..
hava buz oldu sizler de nasıl ?
şaka gibi yaa ://
geçen hafta piştiğimi anımsıyorum..
normal syerinde gidiyorselam kızlarrr...
herkes iyi mi ?
ne var ne yok..
beferim güle güle sağlık huzur içinde kirlensin eviniz..
hava buz oldu sizler de nasıl ?
şaka gibi yaa ://
geçen hafta piştiğimi anımsıyorum..
geçmiş olsun canım benim hala boğaımda hafif varcumartesi bir uyandım grip olmuşum hapşuruk öksürük .
ilaçta alamıyorum sonra doktoru aradım bir ilaç söyledi zor bela onu bulduk yarım doz alınca iyi geldi.
Allahtan ateş yok boğaz ağrısı yok.
pazar günüde dinlendim şuan çok iyiyim çok şükür
ne güzel. Çok sorun olmuyor bir gün alıp gittim minoşu eve 1 saat sonra evin gerçek sahibi benim modunda oynamaya başladı. Aklına takılanları sor cevaplarım
Evet bana da bir cana para odeyerek sahip olmak cok zalimce geliyor. Ama tekir kedilerden de acikcasi endiseliyim. Cok yaramaz kipirdak oluyorlar geneldeBen 2. Gün tirmalaması için tirmanma oyuncağı aldım, evde zarar verdiği bir eşya yok. Sadece çiçek saksılarımı kaldırdım toprakla oynuyordu. Yavru olunca hareketli oluyor biraz büyüsün sakinleşiyorlar.
Ama aile sorun çıkarır birakmak zorunda kalırsanız hayat onun için daha zor olur. Net karar vermeden almayın.
Birde cins kediler daha sakin olur ancak para karşılığı hayvan satın almak benim en karşı olduğum durum. Sokaktaki onlarca cana haksizlik.
bende arada izliyorum böyle işyerinde boş olursam.yeşim salkım nedir yaaaayyy her hafta sonu okanın programına dalıyorum sürekli youtubedeb izliyorum çok eğlenceli ya seviyorum ben okanı
bende arada izliyorum böyle işyerinde boş olursam.yeşim salkım nedir yaaa
bende severim çok zeki bir adam.
ya kafam çok karışık canım bey çocuk istediğini dile getirdi ben dondum o an erken filan dedim ama galiba sert çıkıştım biraz o konu hakkında konuşacaktımNeysesakinim kuzum sen ne soracaktınatladım ben orayı
Bulduğum da 1,5 aylık falandı 1 aydirda birlikteyiz, evde heryer oyuncak(bu benim şımarıklığım tabi), kum ve mama harici sevgiye ilgiye ihtiyacı var başka bir derdi yok aslında.Ya ne guzel olmus hemen alismis
Evet bana da bir cana para odeyerek sahip olmak cok zalimce geliyor. Ama tekir kedilerden de acikcasi endiseliyim. Cok yaramaz kipirdak oluyorlar geneldebir de evde sıkılırlar, doğaları disarda olmak gibi geliyor bazen. Bi tanidigin tekir kedisi yavrulayacak sahiplendirmeyi dusunuyordu yavrulari. Ona talip olacak gibiyiz. Evde tirmalama yapmazsa cok buyuk problem olmaz bizim icin. Eve aldiktan sonra da sokaga tekrar birakmaya vicdanim el vermez tabi ki. Ne kadarlik senin kedin acaba? Ne gibi ihtiyaclari var?
detaylı konuşalım bunuya kafam çok karışık canım bey çocuk istediğini dile getirdi ben dondum o an erken filan dedim ama galiba sert çıkıştım biraz o konu hakkında konuşacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?