2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bende buhaftadan yavaş yavaş girişeceğim kıyafet işine.baya seyrelecek yine.çocukalrın eksiklerini tamam lamaya çalışıyorum.geçen krem bi hırka aldım kotondan herşeye gider büroda iyi oluyor

selam kızlarrr...
herkes iyi mi ?
ne var ne yok..
beferim güle güle sağlık huzur içinde kirlensin eviniz..
hava buz oldu sizler de nasıl ?
şaka gibi yaa ://
geçen hafta piştiğimi anımsıyorum..
çok buz değil ama serinledi canım burdada .
Ankara soğuk diyordu kardeşimde dikkat et kendine

sağol canım hep birlikte sağlıkla oturalım

cumartesi bir uyandım grip olmuşum hapşuruk öksürük .
ilaçta alamıyorum sonra doktoru aradım bir ilaç söyledi zor bela onu bulduk yarım doz alınca iyi geldi.
Allahtan ateş yok boğaz ağrısı yok.
pazar günüde dinlendim şuan çok iyiyim çok şükür

selam kızlarrr...
herkes iyi mi ?
ne var ne yok..
beferim güle güle sağlık huzur içinde kirlensin eviniz..
hava buz oldu sizler de nasıl ?
şaka gibi yaa ://
geçen hafta piştiğimi anımsıyorum..
normal syerinde gidiyor

geçmiş olsun canım benim hala boğaımda hafif var

ne güzel. Çok sorun olmuyor bir gün alıp gittim minoşu eve 1 saat sonra evin gerçek sahibi benim modunda oynamaya başladı. Aklına takılanları sor cevaplarım

Ya ne guzel olmus hemen alismis
Evet bana da bir cana para odeyerek sahip olmak cok zalimce geliyor. Ama tekir kedilerden de acikcasi endiseliyim. Cok yaramaz kipirdak oluyorlar genelde bir de evde sıkılırlar, doğaları disarda olmak gibi geliyor bazen. Bi tanidigin tekir kedisi yavrulayacak sahiplendirmeyi dusunuyordu yavrulari. Ona talip olacak gibiyiz. Evde tirmalama yapmazsa cok buyuk problem olmaz bizim icin. Eve aldiktan sonra da sokaga tekrar birakmaya vicdanim el vermez tabi ki. Ne kadarlik senin kedin acaba? Ne gibi ihtiyaclari var?

ayyy her hafta sonu okanın programına dalıyorum sürekli youtubedeb izliyorum çok eğlenceli ya seviyorum ben okanı

ayyy her hafta sonu okanın programına dalıyorum sürekli youtubedeb izliyorum çok eğlenceli ya seviyorum ben okanı
bende arada izliyorum böyle işyerinde boş olursam.yeşim salkım nedir yaaa
bende severim çok zeki bir adam.

nihal yalçınlı çok çok eski bölümleri var.değişik tiplemeler falan.moralim bozuksa açıp izlerim

Bulduğum da 1,5 aylık falandı 1 aydirda birlikteyiz, evde heryer oyuncak(bu benim şımarıklığım tabi), kum ve mama harici sevgiye ilgiye ihtiyacı var başka bir derdi yok aslında.
Yarın 3. Aşısı var veterinerde sakin çok şükür.

Tekirler çok hareketli ancak kedi dediğinde tekir işte mutlaka sahiplen doğada 3 sene yaşıyorlar en fazla. Evet orada olmaları daha iyi ancak beton binalar, zalim insanlar, trafikde bu hayvanların doğasında yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…