hoşgeldin abla nasılsın hasta nasıl olduGünaydınlar hanımlar nsılsınız.
günaydın abla iyiyz sen nasılsın.annen nasıl son durum nedir
hoşgeldin abla nasılsın hasta nasıl oldu
iyi çok şükür.Günaydın suhancım,sağol iyiyim sen nasılsın.
Eskiue göre daha iyitabiki abim yanında kalıyor.
Çok yormaması gerekiyor kendini.
Hoş buldum befercim sağol,sen nasılsın.
Daha iyi şimdilik oksijenini alıyor hala abşmede yardımcı oluyor tabi bunada şükür eskisine göre daha süper.
Canıım günaydın perşembe akşam hızlı bi kararla istanbula gittik.amesia nerdesin kuzucan
çok bişey yazmadık zaten kuzum.hareketli günelr geçiriyorsun.manavgattan ne zaman dönüyorsunCanıım günaydın perşembe akşam hızlı bi kararla istanbula gittik.
Merak etmeyin sıkıntı yok öylesine gezmeye dün döndük ve ben evde pertt
Bugün de manavgata gidicez eşimin işi dolayısıyla çamaşır yıka topla valiz boşalt tekrar doldur vs yoğunluktan yazamadım ama hepiniz aklımdasınız.
Bi az befere yazayım haber veriyim dedim ama resmen fırsat olmadı.
Bugün de kilo bildirimi yapayım dedim.
Siz nasılsınız okuyamadım önceki mesajları da
iyi kuzum ya.biraz daha iyi bu hafta.sabahalrı babası bırakıyor.akşamları anne beraber gidelim diyor sabah için .anlatıyorum konuşuyorum.ortamı çok sevdi.şuan için iyi gidiyor bakalım.selam kızlar,
beferim yaw sıkma canını adam ister ben de o sıkıntı var ama her şey olacağına zaten varıyor ister erken de ister geç de..
valla ben salmış durumdayım.. evet araştırıyorum ilgi alanımda ama kendimi kasmamaya sözüm var..
HanimKelesimiGetir ablacığım selam hoş geldin.. anneye şifaa olsun.. inşaallah daha iyi haberlerini alırız..
amesia manavgattan bir güzel resim at bakalım:)
SUHAN sen nasılsın... kreş nasıl gidiyor alıştı mı bu arada onu sorcam hep kaynıyo
şükür Allah aemanet olsun hepimiizn yavrusu.. onlar huzurlu mutlu sağlıklıolsunlar biz bir şekilde geçip gidiyoruz işte hayattan..iyi kuzum ya.biraz daha iyi bu hafta.sabahalrı babası bırakıyor.akşamları anne beraber gidelim diyor sabah için .anlatıyorum konuşuyorum.ortamı çok sevdi.şuan için iyi gidiyor bakalım.
beferin işi çıktı heralde konulacaktık.eşine sert çıkmış galiba
kesinlikleşükür Allah aemanet olsun hepimiizn yavrusu.. onlar huzurlu mutlu sağlıklıolsunlar biz bir şekilde geçip gidiyoruz işte hayattan..
Ya iş yerine temizlik şirketi geldi onların başına diktiler beni telden girdim eni sonuyoğunmusun hatun
korunma sürenize nekadar varBelki sefer canımla öderim ve buna hiç cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?