Nefroloji daha konuşmadık ama en başta bir yıl dedi Aralık ta bir yıl olacakkorunma sürenize nekadar var
tamam iki aydan az zaman kalmış.iyi bi perinatologa gidip görüş alabilirsin.ozamana kadar sürenizde dolar.o ne dicek bakalım.aynı şeyler başına gelicek diye korkuyorsun ama bunu hiç bi zaman bilemezsin.Nefroloji daha konuşmadık ama en başta bir yıl dedi Aralık ta bir yıl olacak
Normal hamilelere oranla premklemsi riskim daha yüksek yüzde 40lardatamam iki aydan az zaman kalmış.iyi bi perinatologa gidip görüş alabilirsin.ozamana kadar sürenizde dolar.o ne dicek bakalım.aynı şeyler başına gelicek diye korkuyorsun ama bunu hiç bi zaman bilemezsin.
eşin bu riski bilmiyormu.Normal hamilelere oranla premklemsi riskim daha yüksek yüzde 40larda
Biliyor her şey riskli diyor hiç düşünmüyorum hazır değilim ruhsal olarak sankieşin bu riski bilmiyormu.
senin düşünce nedir?
nezamana kadar beklemeyi düşünüyorsun?
ama işte eşine sert çıkman anlamsız .sadece gidip görüşmek bile senin için hazırlığın ilk kısmı olabilir.Biliyor her şey riskli diyor hiç düşünmüyorum hazır değilim ruhsal olarak sanki
Ama istemiyorum hazır değilim onu ne yapacağızama işte eşine sert çıkman anlamsız .sadece gidip görüşmek bile senin için hazırlığın ilk kısmı olabilir.
eşinin bunu bilmesi lazım esasen.ısrarmı ediyorAma istemiyorum hazır değilim onu ne yapacağız
Ben koruyucu aile yada evlat edinme sürecinden bahsettim gerek yok sağlıklı bireyleriz dedi bilmiyorum kafam çok karışıkeşinin bunu bilmesi lazım esasen.ısrarmı ediyor
empati yaptığında peki ne hissediyorsunBen koruyucu aile yada evlat edinme sürecinden bahsettim gerek yok sağlıklı bireyleriz dedi bilmiyorum kafam çok karışık
O çok istiyor çocuk hastası diyebilirim bu bebeği de o çok zorladı ama kısmet değil mişempati yaptığında peki ne hissediyorsun
hazır hissetmediğin için bişey de diyemiyorum.ama ben ilk düşüğümden sonra direk gitmiştim perinatologa baya rahatlatmıştı beni.her ay stres yaşamıştım ama her gittiğimde bazen kzıdı bazen tatlı tatlı konuştu süreci çok güzel atlattık.ikinicide zaten sallamadım bile.o kadar karmaşık bi zmanda gelmiştiki yawrum bazen devlete bazen özele gittim.doğum yapacağım hastaneyi bile saon dakikaya kadar karar verememiştik yaşadığım sıkıntılı olaylar sonucunda.aslında birazda tevekkül etmek gerekiyor.tabi gerekli her türlü tedbiri aldıktan sonra.kalbini azda rahatlatabilsen,o korkuyu azda olsa kırabilsen emin ol ikinizde rahatlayacaksınızO çok istiyor çocuk hastası diyebilirim bu bebeği de o çok zorladı ama kısmet değil miş
Befercim seni çok iyi anlıyorum, hazır hissetmiyorsan zorlama sonuçta zor bir süreç atlattın. Evet eşin çok isteyebilir hepimiz birşeyleri çok istiyoruz ve olmuyor di mi? Yani sana destek olup biraz daha beklemeli. Senin hayatın herseyden daha değerli kuzu can.Ama istemiyorum hazır değilim onu ne yapacağız
selam kızlar,
beferim yaw sıkma canını adam ister ben de o sıkıntı var ama her şey olacağına zaten varıyor ister erken de ister geç de..
valla ben salmış durumdayım.. evet araştırıyorum ilgi alanımda ama kendimi kasmamaya sözüm var..
HanimKelesimiGetir ablacığım selam hoş geldin.. anneye şifaa olsun.. inşaallah daha iyi haberlerini alırız..
@amesia manavgattan bir güzel resim at bakalım:)
SUHAN sen nasılsın... kreş nasıl gidiyor alıştı mı bu arada onu sorcam hep kaynıyo
seviyorsa konuşsun bencekızlaar ben den yaşça büyük hayat tecrübesi olan insanlar var burda biliyorum. Bir erkek ilişki başlatmak için doğru zamanı (öğrenciyse okukun bitmesi,iş bulma vs,sınavların geçmesi) bekler mi?beklerse de bu karşısındaki kızın ciddiyeti için midir yoksa başka bir kız olsa farklı düşünebilir mi?
evet canım şimdi ameliyat olacağım o var öncelik sonra bir horman tahlili aldıracağım sonra nefrolojigünaydınlar..
beferim zor bir durum içindesin ve dibine kadar haklısın.. diyecek tek sözüm var sana içindeki sesi dinle.. ufacık dahi şüphe içindeysen kalkışma sonra bedelini yine sen ödüyorsun..
Allah ne hayırlısı ise onu nasip etsin biz bilmiyoruz hiç bir şeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?