nefroloji böbrek doktorubunların hiç birinin ne anlama geldiğini bilmiyorum ben ://
ama dileğim huzurla olsun
sıralama güzel canım.bunları yaptırana kadar zaman geçer biraz.karar içinde bolca düşünürsün.evet canım şimdi ameliyat olacağım o var öncelik sonra bir horman tahlili aldıracağım sonra nefroloji
sonra perinotolog planım bu bakalım nasıl uygulama olacak.
önyargilı olmamalıyım. önyargımı yıkmalıyım.sıralama güzel canım.bunları yaptırana kadar zaman geçer biraz.karar içinde bolca düşünürsün.
o düzen sorunu var ise sıkıntı canım çünkü yumurtlama gününü bilemiyorsun kaçırıyorsun filan.öyle tabi benim de önceliğim adetimin düzenli olabilmesi.. ama inan ona bile gidesim gelmiyor..
ben sadece düşünüyorum hareket yok valla ://
önce sağlık sağlıklı olabilelim ki bebeklerimiz de hem sağlıklı olsunlar hem de onlara yetebilelim
sakin sakin ilerle hiç kafa karışıklığı yapma kendine.fazla kaderciyim bu konularda biliyorsun 4 sene kadar uğraşıp kendiliğinden gebe kalmış ve zaten zor oluyordu diyip o zamnlar iş sebebiyle ayda bir defa denk geldiğimiz eşimle korunmadan tek seferde ikincisine hamile kalmamönyargilı olmamalıyım. önyargımı yıkmalıyım.
hemen olacak diye birşey yok bu uzun bu süreç diğerini 2 yıl kadar bekledim.
eşimde haklı bir yerden başlamak gerek.
belki hiç gerek kalmayacak belkide yine tedavi ile olacak .
bugun sağlık ocağında ebe ile görüştüm benim süreci biliyor en başından beri.konuşup dertleşiyoruz arada.
ramazandan beri bir türlü rat gelemedik kendisi ile çok kilo verdiğimi söyledi. uzun süredir görmeyince insanların böyle bir tepkisi oluyor.
çok kilo verdinn 1 kilo nun bile hormanlara çok etkisi var ve devam ediyorsun dedi.
kefir önerdi gebe kalmaya çok yardımcı bir etkisi varmış birde antioksidan çay önerdi.
karışık ve dağınık yazdım .
kafamın içide böyle aynı karışık
yumurtlamada sıkıntı varmı harikoöyle tabi benim de önceliğim adetimin düzenli olabilmesi.. ama inan ona bile gidesim gelmiyor..
ben sadece düşünüyorum hareket yok valla ://
önce sağlık sağlıklı olabilelim ki bebeklerimiz de hem sağlıklı olsunlar hem de onlara yetebilelim
Valla yumurta azınlıktayumurtlamada sıkıntı varmı hariko
doğal kürler var incir keçiboynuzu vs denedin mi canımValla yumurta azınlıkta
doğal kürler var incir keçiboynuzu vs denedin mi canım
soğan kürü var incir kürü var tatlım onlara bak netten saraçoğlunun kürleri.beferim kaç gün oldu günde 3 adet keçi boynuzu yiyorum ama bilerek diil. mersinden dönerken almıştık dolapta durmuş ölece bozulmasındiye şirkete getirdim yiyorum pazartesinden beri :)
başka kür bilmiyorum ://
ne oldu minnoş
ya azcık yatırım mevzularını açtım eşim bi hiddetlendi görecen.borç yapmazsak mal sabahi olmamız imkansız dedim.normalde sürekli ev bakıyordu kendisi.ben laf edince paramı varda vs vs bi ton laf işittim.para yoksa sen ne bakıyorsun dedmi.fikir edinıyorum diyor.tamam bende fikrimi paylaşıyorum napabilirz diye dedim tutuştu beyfendine oldu minnoş
oyy oyy hepsi aynı sizin kiramı değil dimi ev.ya azcık yatırım mevzularını açtım eşim bi hiddetlendi görecen.borç yapmazsak mal sabahi olmamız imkansız dedim.normalde sürekli ev bakıyordu kendisi.ben laf edince paramı varda vs vs bi ton laf işittim.para yoksa sen ne bakıyorsun dedmi.fikir edinıyorum diyor.tamam bende fikrimi paylaşıyorum napabilirz diye dedim tutuştu beyfendi
bizim kendi evimiz.ama uyguna almıştık site içine bakıyor vs.ilk zamanlar sıkıntı etmiyordum ikimizde akşamdan akşama evde oluyorduk vs.şimdi çocuklar vs.nebileyim arada perdeleri olduğu gibi açmak istiyorum olmuyor.haftasonu temzilik yaparken tümden açıyorum tülleri vs.bide doğu tarafından karşı apt biri taşındı.dip dibe balkonalr.gelen gidenleri çok mutfak perdesi sürekli açık gece yarılarına kadar misafir sesi gürültü vs bitmiyor.arada kaldığı için inanılmaz ses çekiyor.gece sesten yatamıyorum.gerçi bu yeni bi olay.eskiden evin yarı parası olsun girelim diyordum dün aynı şeyi o bana dedi.uyuz geçen sene babamla benden habersi kaç kere ev bakmaya gitmiş.şimdi bana diyor sat ozaman üstüne koy başka eve çık diye.annesiyle abisiyle oturup konuşuyorlardı ev ev diye başımın etini yiyorlardı.noldu anlamadım.ben yok diyordum hep önümüzü görelim diye.bu yza izin döneminde nolduysa oldu.diğer abisi aklına girdi bişeyler için ama demiyor bana.evimiz varmış.yatırım için başka şeyler düşünmek lazımmış.len bunu diyen abinin dünya parası var.şimdi işi bıraksa eline dünya bi aylık para geçer mal varlıklarından, uyuz bizim neyimiz varda ev dışında yatırım düşünecez.ayy uzun oldu kusuruma bakmaoyy oyy hepsi aynı sizin kiramı değil dimi ev.
ama daha iyi bir ev almak istiyorsun galiba.
bizde dün ev için tartıştık 5sene oldu evi alalı 5 senesi kaldı daha söyleniyor .yoksa daha kirada olacaktık ama kafası çalışmıyor off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?