- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
seri bir araba bocek gibi kardesiminkini kullandim sevmistimevet herşeyine baktırmış sorgulatmış. kendi sisteminden .
ama ne bileyim ben golf istiyordumda
eşimde çok temiz araba kaçırmayalım diyor
sizin araba neydiyakıt türü hem gaz hem benzinmiş düşük diyor. bizim arabayla aynı yakıtı diyor
Benim şansım doktorum jinekolojik onkolog yanindaki riskli gebelik uzmani ikiside cok yarsimci oldu yumurta kalitesi problem zaten pek yumurta kalmamis menopoz yakinbende pıhtılaşma çıktı.bebeğimin kalbi ondan durmuş.ve çımasaydı tekrar edecekti.iğne yaptırdım 9 ay boyunca.perinatologa gözüktünmü
eşin arabadan anlıyorsa fiyatta uygunsa alın bence.bana kilometresi biraz fazla geldi sadece.2004 307 XT FUL+FUL 1.6 LPG LI DEĞİŞEN YOK HASAR KAYDI YOK 3 TAM 2 PARCA LOKAL BOYA KAPI CAMURLUKTA MACUN ISLEM KESINLIKLE YOKTUR RESİMLERİ MEVCUTTUR 185 BINDE BASKI BALATA TRIGER SETI DEGISTI 203 BINDE CIFT YÖNLÜ SANROF ABS FAR SENSORU YAGMUR SENSORU ORJINAL PARK SENSORU 6 HAVA YASTIGI UZAKTAN CAM KALDIRMA MODULU YOL BILGİSAYARI DIJITAL KLIMA 4 DISK FREN SENSORLU DIKIZ AYNASI TORBIDO SOGUTMALI VE BI COK OZELLIK VIZE VAR EN UFAK YAG YAKMA UFLEME KESINLIKLE YOK ILACLA RANYATOR SUYU KONTROL EDILMISTIR EXPER RAPORLU PASTA CILA BOYA KORUMA DETAYLI TEMIZLIGI VE OZEL MAUM KAPLA AKSESUARI YAPILMISTIR CALISMAYAN AKSAMI YOKTUR bunlar yazıyorda ben anlamamne demek istiyor
tiposizin araba neydi
ne bileyim çok kararsız kaldım.. şimdi arabayı kaçırmak ta istememseri bir araba bocek gibi kardesiminkini kullandim sevmistim
Ben biraz anlarim arabadan 2004 model 185binde bu fiyatta golf de bulunabilir.2004 307 XT FUL+FUL 1.6 LPG LI DEĞİŞEN YOK HASAR KAYDI YOK 3 TAM 2 PARCA LOKAL BOYA KAPI CAMURLUKTA MACUN ISLEM KESINLIKLE YOKTUR RESİMLERİ MEVCUTTUR 185 BINDE BASKI BALATA TRIGER SETI DEGISTI 203 BINDE CIFT YÖNLÜ SANROF ABS FAR SENSORU YAGMUR SENSORU ORJINAL PARK SENSORU 6 HAVA YASTIGI UZAKTAN CAM KALDIRMA MODULU YOL BILGİSAYARI DIJITAL KLIMA 4 DISK FREN SENSORLU DIKIZ AYNASI TORBIDO SOGUTMALI VE BI COK OZELLIK VIZE VAR EN UFAK YAG YAKMA UFLEME KESINLIKLE YOK ILACLA RANYATOR SUYU KONTROL EDILMISTIR EXPER RAPORLU PASTA CILA BOYA KORUMA DETAYLI TEMIZLIGI VE OZEL MAUM KAPLA AKSESUARI YAPILMISTIR CALISMAYAN AKSAMI YOKTUR bunlar yazıyorda ben anlamamne demek istiyor
kafanı biraz rahatlatman lazım.Benim şansım doktorum jinekolojik onkolog yanindaki riskli gebelik uzmani ikiside cok yarsimci oldu yumurta kalitesi problem zaten pek yumurta kalmamis menopoz yakin
öylemieşin arabadan anlıyorsa fiyatta uygunsa alın bence.bana kilometresi biraz fazla geldi sadece.
ooow ne diyorsun little hemde ne uctu golf 35 bin tl bu araba 34 bin tl piyasası şu an zatenBen biraz anlarim arabadan 2004 model 185binde bu fiyatta golf de bulunabilir.
Tabi fiyatlar uctu son dönem araba bakmadım.
Hep mini cooper ararim bende hepsine bakardım krizden sonra bakmadım hersey değismis olabilir
eşim otomatik vites istemiyor birşey olsa altından kalkamayız diye..
otomatik vites değil canm eğer onu soruyor isen
ama bende kararsız kaldım
golf çok istiyordum
şimdi birde tabi kredi çekmemiz lazm
16 bin tl.
bir 2 ay sıkışırız da maaşlar yükselince öderiz diye düşünüyoum
evet kafa rahatlığı daha önemli strese girdiğin zaman olacağı varsada olmuyor demi çevremde örnekler hep bu şekildekafanı biraz rahatlatman lazım.
sizdemi bu modelden kullanıyorsunuz demetria ?canım bizde korkarak aldık ama çok şükür hiçbişey olmadı
hem bende kullanıyorum çok büyük rahatlık
hayırlı olan olsun inş istediğiniz gibi bulabilirsiniz
Son 1 yıl bıraktım ama oglumdan sonra 1 haftadir eşimle tekrar çocuk muhabbeti yapiyoruz. Hic ot çöp içmedim yarın meryem ana otuna başlıyorum bu son diyerek bakalım hayırlısıkafanı biraz rahatlatman lazım.
Esin arabadan anlar ona pas at, araba temizse seversin kullaninca kullanımı güzel. Ama bebek koltugu icin alan golfe göre oldukca dar. Bu da aklınızda olsunöylemibilemedim ki.. eşimde bana soruyor.. sen begenirsen alırım diyorda
bende arabanın dışına bakarım özelliklerin hiç bilmem kiben nasıl karar veryim şimdi
inancını bilmediğim için yorum yapmak istemedim.kuran okumayı biliyorsan benim uyguladığım bişeyi dicektimSon 1 yıl bıraktım ama oglumdan sonra 1 haftadir eşimle tekrar çocuk muhabbeti yapiyoruz. Hic ot çöp içmedim yarın meryem ana otuna başlıyorum bu son diyerek bakalım hayırlısı
dene bakalım canm soğan kürünüde duymuştum ben bayagı faydasını gören çok var allahtan umut kesilmezSon 1 yıl bıraktım ama oglumdan sonra 1 haftadir eşimle tekrar çocuk muhabbeti yapiyoruz. Hic ot çöp içmedim yarın meryem ana otuna başlıyorum bu son diyerek bakalım hayırlısı
estagfurullah canım.kusura bakmayın kızlar konudan konuya daldım araba ile kafanızı şişirdim anlamadığım için
eşimde karar vermemi söyledi o yüzden sizde arabadan anladığınız için sormak istedim
ya ben arabanın sadece görüntüsüne bakıyorum ya o yüzden bana bıraktı özelliklerini söyleyipEsin arabadan anlar ona pas at, araba temizse seversin kullaninca kullanımı güzel. Ama bebek koltugu icin alan golfe göre oldukca dar. Bu da aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?