evet içi golfe göre darEsin arabadan anlar ona pas at, araba temizse seversin kullaninca kullanımı güzel. Ama bebek koltugu icin alan golfe göre oldukca dar. Bu da aklınızda olsun
ben siyahı severim.benimkide siyah.dışına bakılır tabi.kadın gözü bunu gerektirirya ben arabanın sadece görüntüsüne bakıyorum ya o yüzden bana bıraktı özelliklerini söyleyip
sonra bana ben bunu begenmedim rengi güzel değil şurası güzel değil deme dedi: 27:
bende ne insanım he arabanın sadece dış görünüşüne mi bakılır
Dışına sen içine eşin baksın akşam konuyu masaya yatırınya ben arabanın sadece görüntüsüne bakıyorum ya o yüzden bana bıraktı özelliklerini söyleyip
sonra bana ben bunu begenmedim rengi güzel değil şurası güzel değil deme dedi: 27:
bende ne insanım he arabanın sadece dış görünüşüne mi bakılır
senin ki şu an hangi model siyah ne bileyim ben beyaz yada gri istiyordum hep siyah güzel duruyor mu arabada bogmuyor mu toz tutmuyor mu çokben siyahı severim.benimkide siyah.dışına bakılır tabi.kadın gözü bunu gerektirir
Birde araba olayini hep esime atarim sonra bana caz yapmasın
bizde de öyle.arabadan anlarım az biraz ama son kararı ona bırakırımBirde araba olayini hep esime atarim sonra bana caz yapmasın
Duanin gücüne inanırım canım, yer gök dua ile.inancını bilmediğim için yorum yapmak istemedim.kuran okumayı biliyorsan benim uyguladığım bişeyi dicektim
sizdemi bu modelden kullanıyorsunuz demetria ?
ben hyundai ciyim.evet çok kir tutuyor.yaz için çok iyi değil.sürekli gölge yer arıyorum park edeceksem.güneş yakıyor.ama seviyorum napim. gride güzeldirsenin ki şu an hangi model siyah ne bileyim ben beyaz yada gri istiyordum hep siyah güzel duruyor mu arabada bogmuyor mu toz tutmuyor mu çok
Siyah tabiki hep temiz olacak, ama ben beyaz ve gri de kullandim çamur toz onuda iğrenç yapar.senin ki şu an hangi model siyah ne bileyim ben beyaz yada gri istiyordum hep siyah güzel duruyor mu arabada bogmuyor mu toz tutmuyor mu çok
SİYAH GÜNEŞDE SOLMAZ MISiyah tabiki hep temiz olacak, ama ben beyaz ve gri de kullandim çamur toz onuda iğrenç yapar.
Illa ki hepsi temizlik ister. Siyah candır
güneş diğer renklere göre daha mı çok olumsuz etkiliyorben hyundai ciyim.evet çok kir tutuyor.yaz için çok iyi değil.sürekli gölge yer arıyorum park edeceksem.güneş yakıyor.ama seviyorum napim. gride güzeldir
41 tane hurmayı alıyorsun 41 kişe dağıtıyorsun.onlar 1 'er meryem suresı okuyor üstüne.sonra toplayıp eşinle birlikte yiyorsunuz.Duanin gücüne inanırım canım, yer gök dua ile.
Sadece hocalar vs tavsiyeleri pek istemedim güven sorunum var. Sen tavsiye ver.
Hac dan gelen malzemeler dolu ev annem sağolsun :)
evet güneşi en çok çeken siyahtır.onda arabanın üstünü ağartabiliyor kavurucu sıcaklardagüneş diğer renklere göre daha mı çok olumsuz etkiliyor
Söyle düşün benim 2008 model bunca zaman rekte bir sorun olmadı kapalı otoparkımız yok, isyeeinde evde hep güneşte. Bu yıl boya koruma yaptırayım artık zamanı geldi diyor. Boya koruma yaptırırsan hiç birsey olmazSİYAH GÜNEŞDE SOLMAZ MI
ay ne cahilim
Hurmayı duymuştum biz 41 meryem okuduk pirinçle, pilav yapıp yedik. Bi arkadasa ben okudum bir hurma 2 yıl önce zamanı değilmiş onda da bişey yok.41 tane hurmayı alıyorsun 41 kişe dağıtıyorsun.onlar 1 'er meryem suresı okuyor üstüne.sonra toplayıp eşinle birlikte yiyorsunuz.
Guzel gunlerde huzurla kullan da ne alırsan altamam kızlar çok sagolun.. ben biraz daha düşünüyüm bakalım
ama yinede gönlüm golf te
birde krediyi ödeyememk sıkışmak korkutuyor beni
ben hemen derin bir düşüncelere dalıyım cıkınca seslenirim
anladım canım.Hakkınızda hayırlısı olsun.Hurmayı duymuştum biz 41 meryem okuduk pirinçle, pilav yapıp yedik. Bi arkadasa ben okudum bir hurma 2 yıl önce zamanı değilmiş onda da bişey yok.
Aslında adem elması, su şeker hersey okundu. Nasipten öte yol yok kuzum tabi duayı bırakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?