2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ben siyahı severim.benimkide siyah.dışına bakılır tabi.kadın gözü bunu gerektirir

Dışına sen içine eşin baksın akşam konuyu masaya yatırın

inancını bilmediğim için yorum yapmak istemedim.kuran okumayı biliyorsan benim uyguladığım bişeyi dicektim
Duanin gücüne inanırım canım, yer gök dua ile.
Sadece hocalar vs tavsiyeleri pek istemedim güven sorunum var. Sen tavsiye ver.
Hac dan gelen malzemeler dolu ev annem sağolsun :)

senin ki şu an hangi model siyah ne bileyim ben beyaz yada gri istiyordum hep siyah güzel duruyor mu arabada bogmuyor mu toz tutmuyor mu çok
ben hyundai ciyim.evet çok kir tutuyor.yaz için çok iyi değil.sürekli gölge yer arıyorum park edeceksem.güneş yakıyor.ama seviyorum napim. gride güzeldir

senin ki şu an hangi model siyah ne bileyim ben beyaz yada gri istiyordum hep siyah güzel duruyor mu arabada bogmuyor mu toz tutmuyor mu çok
Siyah tabiki hep temiz olacak, ama ben beyaz ve gri de kullandim çamur toz onuda iğrenç yapar.
Illa ki hepsi temizlik ister. Siyah candır

Duanin gücüne inanırım canım, yer gök dua ile.
Sadece hocalar vs tavsiyeleri pek istemedim güven sorunum var. Sen tavsiye ver.
Hac dan gelen malzemeler dolu ev annem sağolsun :)
41 tane hurmayı alıyorsun 41 kişe dağıtıyorsun.onlar 1 'er meryem suresı okuyor üstüne.sonra toplayıp eşinle birlikte yiyorsunuz.

SİYAH GÜNEŞDE SOLMAZ MI
ay ne cahilim
Söyle düşün benim 2008 model bunca zaman rekte bir sorun olmadı kapalı otoparkımız yok, isyeeinde evde hep güneşte. Bu yıl boya koruma yaptırayım artık zamanı geldi diyor. Boya koruma yaptırırsan hiç birsey olmaz

tamam kızlar çok sagolun.. ben biraz daha düşünüyüm bakalım
ama yinede gönlüm golf te
birde krediyi ödeyememk sıkışmak korkutuyor beni
ben hemen derin bir düşüncelere dalıyım cıkınca seslenirim

41 tane hurmayı alıyorsun 41 kişe dağıtıyorsun.onlar 1 'er meryem suresı okuyor üstüne.sonra toplayıp eşinle birlikte yiyorsunuz.
Hurmayı duymuştum biz 41 meryem okuduk pirinçle, pilav yapıp yedik. Bi arkadasa ben okudum bir hurma 2 yıl önce zamanı değilmiş onda da bişey yok.
Aslında adem elması, su şeker hersey okundu. Nasipten öte yol yok kuzum tabi duayı bırakmadım

Guzel gunlerde huzurla kullan da ne alırsan al

anladım canım.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…