Amin canım. Su otlarıda bir içelim ona da meryem okuyacam yarın. Bu ayda boş çıkarsam evi hayvanat bahçesine çevirecem :)anladım canım.Hakkınızda hayırlısı olsun.
iç bakalım.inş faydasını görürsünAmin canım. Su otlarıda bir içelim ona da meryem okuyacam yarın. Bu ayda boş çıkarsam evi hayvanat bahçesine çevirecem :)
herşey mevcut.hakkatte geyik olmuş burası pompilim den başlamış yumurtlama araba alım satımı dua okuma yakadar gelmiş arada yakalayamadığım bir çok şey vardır sayfa sayısına bakınca. bu arada pompilim konusu ne?
pompilim ne demek?-herşey mevcut.hoşgeldin.arada çay kahve ikramımızda var.şimdi şöyleki eşine pompilim nasılsın naber tarzı mesaj atıyorsun ve mucizelere şahıt oluyorsun
googleden arama yaparsan eror verir.anlamsız anlamlıpompilim ne demek?-
pompilim ne demek?-
benim eşimde dikkate almadıBenim kocam için pompilim demek yine benimkine gelmişler anlamı taşıyor sanırım dikkate almıyor.
Belki de adamın içinde aşkitola var hoşuna gidiyor.
Ben çözemedim.
Yeni bişeyler deneyelim
Ruhlarında pompisko olmak yok demek ki, seviyeli bir iliskimiz var modundalar sanırım.benim eşimde dikkate almadı
pompilişim nasılsın diye mesaj at yada minik pompilimBenim kocam için pompilim demek yine benimkine gelmişler anlamı taşıyor sanırım dikkate almıyor.
Belki de adamın içinde aşkitola var hoşuna gidiyor.
Ben çözemedim.
Yeni bişeyler deneyelim
Ruhlarında pompisko olmak yok demek ki, seviyeli bir iliskimiz var modundalar sanırım.
Sadece arkadaşız diye basın açıklaması yapmaz umarım
Sosyal deneyden bahsettim ya, hiç yemez artıkpompilişim nasılsın diye mesaj at yada minik pompilim
üstüne daha gitme madem kendi haline bırakSosyal deneyden bahsettim ya, hiç yemez artık
Saracak başka birini bulayım yazık ona bu ara fazla sardım, şok dozdan gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?