En azından uyuyo iyi tarafından bakiciiimahhahhao nasıl bir uyutma şekli
gerçi bizde eşimle baddaniyeye koyardık
bir uçtan o bir uçtan ben sallardık
ya pembe gelin kim çıkaramadım ben.eskilerdenmi
Hı hıı, ceylan avındaki aslan belgeseli; ceylan biz kk minnoşları, aslan daaa anladın sen onu
bunu tehtid olarak kabul ediyoruz
hussukkkk kıyamamAhahahahh kıyamam ya:))
Gündüz uykuları babaannesinde, o yüzden tatili beklemeliyim evdeyken bi deneyeceğiz babasıyla bakalim. Ben de her gece kanguruya
koyup zıplıyom dansediyom evin içinde. Millet diyetten zayıfladım saniyo nah diyetten belim bacağım büsbütün oldu
Ay insallah korkutma beni. Sekiz aylık dana
böyle böyle gitmiyor işte bir yerde canına tak ediyorEn azından uyuyo iyi tarafından bakiciiim
Geleni gideni nerden görüyorsunuz yaaaelmalı tarcınlı cevizli kek geldi
onu sadece pro üyeler görebilir canemGeleni gideni nerden görüyorsunuz yaaa
Huysuz olduğum doğrudur, ne yapayım huyum böyle :))) siz burada bir çekiyorsanız evdekileri düşünün birde, sol kaş hafif kalkıp suratım aksileşince herkes çil yavrusu gibi dağılıyor, günaydın derken on kere düşünüyorlar, benim için gün aymadıysa yandıklarının resmidirHı hıı, ceylan avındaki aslan belgeseli; ceylan biz kk minnoşları, aslan daaa anladın sen onu
ya ben geçen yıl yoktum.bilemedim.neyse geçmiş olsun madem onaEski mi bilmiyorum da geçen sene epey aktifti bizim sisterhood topiğinde filan..
Hakediyorum bence deSana da leslie 5mil yazalım her akşam
Ezikledin haaaaaonu sadece pro üyeler görebilir canem
sen göremessin
ara ara bekleriz.iyi çalışmalarBenim ders çalışmam lazım ulan, kanıma girmeyin, hadin size tatlı sohbetler
Tabikisi deHakediyorum bence deDimi
gözümü aldı bu renk beeonu sadece pro üyeler görebilir canem
sen göremessin
Vericemmm parayı, binicemmm üstüne vurucam kırbacıahahahhasende al paran mı yok sanki
sende benim rengime taktın sanane yagözümü aldı bu renk bee
Bu iyi öncekiler zor okunuyor, gözlük takamayacam yattığım yerdensende benim rengime taktın sanane ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?