Yaparım gelin beklerim :) Baktım herkes birbirini tanıyor. Mune dışında herşeye çok yabancıyım. Sezdirmeden kaçtım sanmıştımisteriz isterizelmalitarcinlicevizlikek isterizzzzz
Bende cigarasadımçaysıdım
nööh hazırlarım vallahi kafanda kırarım haabiri kalkıp çay koysun anca çene var.her taraf battı biride süpürsün.eclip sen bardakları hazırlalittle canım sen yat kalkma çayını ben getiririm
hahahaha.Vericemmm parayı, binicemmm üstüne vurucam kırbacı
ya ben geçen yıl yoktum.bilemedim.neyse geçmiş olsun madem ona
Kuzum tesekkur ederim, eclips evin küçüğü o yapsınbiri kalkıp çay koysun anca çene var.her taraf battı biride süpürsün.eclip sen bardakları hazırlalittle canım sen yat kalkma çayını ben getiririm
takmassan takma okumaBu iyi öncekiler zor okunuyor, gözlük takamayacam yattığım yerden
hadi len ordanKuzum tesekkur ederim, eclips evin küçüğü o yapsın
tanışırık .Yaparım gelin beklerim :) Baktım herkes birbirini tanıyor. Mune dışında herşeye çok yabancıyım. Sezdirmeden kaçtım sanmıştım
GGözüm görmüyorrrr biliyorsun gözlüksporum bentakmassan takma okuma
yok devenin papucuGGözüm görmüyorrrr biliyorsun gözlüksporum ben
ben de üşürüm .psikoljik olarak üşüyorum su an
senin katiplik sınavlarından haber var mı. ne zaman olcak .yok devenin papucu
ben elmayra nın 9-18 geyik topiğindeydim.çok oldu tabi.sonra girdim ama hep gebe topiklerindeydim.hatırlıyrosun demi o tayfayı çek ,nickim12 harf ,asmu,q falan vardıYafrukurtlardaydın demi öyle hatırlıyorum seni.
akşam eşime soruyorum üşüyormsn diye yooo diyorben de üşürüm .
bu yıl üşümemek için netten araştırdım
üşümemek için yenilmesi içilmesi gerekli şeyler
onları yemeye içmeye başladım .
baya baya iyi geldi . tavsiye ederim.
araştır bi. yaz nete.
bende elmayranın ordaydımben elmayra nın 9-18 geyik topiğindeydim.çok oldu tabi.sonra girdim ama hep gebe topiklerindeydim.hatırlıyrosun demi o tayfayı çek ,nickim12 harf ,asmu,q falan vardı
daha kpss açıklanmadı ki o bir açıklansn bakalım yeteri kadar puan alabilecekmyimsenin katiplik sınavlarından haber var mı. ne zaman olcak .
çatır çatır laf yetiştiriyorsun vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?