- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
ben elmayra nın 9-18 geyik topiğindeydim.çok oldu tabi.sonra girdim ama hep gebe topiklerindeydim.hatırlıyrosun demi o tayfayı çek ,nickim12 harf ,asmu,q falan vardı
Benim bu evde elim ayağım buz, kocam it ayağı gibi diye kaçar yatakta.akşam eşime soruyorum üşüyormsn diye yooo diyor
ev 21 derece ya kafama taktım biraz resmen psikoljik olarak üşüme geliyor
üzeirme penye hırka altıma çorap patik
ellerim buz keser durduk yere mesela
bende kansızlık var ondanBenim bu evde elim ayağım buz, kocam it ayağı gibi diye kaçar yatakta.
Kan değerlerim de iyi, bünye meselesi bence
Takviye al canım çok farkederbende kansızlık var ondan
elmayra nerelerde izini kaybettirdi sanrım son yaşadıklarından sonraben elmayra nın 9-18 geyik topiğindeydim.çok oldu tabi.sonra girdim ama hep gebe topiklerindeydim.hatırlıyrosun demi o tayfayı çek ,nickim12 harf ,asmu,q falan vardı
yok bence teyze kızlarıyızhadi be yoksa biz kardeşmiyiz
alyım demiTakviye al canım çok farkeder
yafrukurtları hatırlayamadım kimindi o topik.olabilir ama doğumdan sonra hafıza bi gidip geldiTabiki bende vardım orada güzel zamanlardı,yafrukurtlarda daha iyi hatırlıyorum yanlış bilmiyorum demi.
elmayra nerelerde izini kaybettirdi sanrım son yaşadıklarından sonra
sıcak su torbası yapabilirsinakşam eşime soruyorum üşüyormsn diye yooo diyor
ev 21 derece ya kafama taktım biraz resmen psikoljik olarak üşüme geliyor
üzeirme penye hırka altıma çorap patik
ellerim buz keser durduk yere mesela
Beni dinle ilaç işleri bende biliyorsun,alyım demiellerim zaten hiç ısınmaz
yafrukurtları hatırlayamadım kimindi o topik.olabilir ama doğumdan sonra hafıza bi gidip geldi
sen kimdin orda leynn dur bakalım tadık çıkacan gibi deelmayra nerelerde izini kaybettirdi sanrım son yaşadıklarından sonra
benim de kan değerlerim her şey normal .Benim bu evde elim ayağım buz, kocam it ayağı gibi diye kaçar yatakta.
Kan değerlerim de iyi, bünye meselesi bence
Kan değerleri normalse beslenme ile tamamlamak daha iyi aslında, balık yağı harici ticari ürün çünkübenim de kan değerlerim her şey normal .
ama doktor takviye alabilirsin yine de dedi.
sprdyn all daay almıştım . her yıl 1 kutu kullanıyorum . kışın .
bu yıl da kullanabilirim . enerjim de düşüyor çünkü. zor . çalışmak ve üç çocukla evde boğuşmak
ha megi biliyorum ama onunla hiç sohpetimiz olmadı.iki üç geyik toğinde bi dönem siyasete bdv ye çok taklırdım.doğumdan sonra takılmaz oldum oralaraMeg vardıya.
Hadi bakalııım aksiyon çıksada izlesek, canım sıkılıyor zatisen kimdin orda leynn dur bakalım tadık çıkacan gibi de
tabi ben b12 alıyorumalyım demiellerim zaten hiç ısınmaz
eşiyle tekrar birleşmişti.kızı olmuştu.sonra kendi isteğiyle kapatmıştı üyeliğini öyle hatırlıyorumelmayra nerelerde izini kaybettirdi sanrım son yaşadıklarından sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?