2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

sümük olayı bizde yok allahtan
oglumun küçük bir viledası var oda benimle yerleri siliyor

Tamam canım eşimde şimdi mi alsak ucuz olur diyordu. Nisanı bekleyelim o zaman

Reactions: H E
kaç yaşında sevgilin .
ailesini kötüleyen insana çok bi güvenme . yaşı genç ise olabilir , gençliğine ver, ama 30 larında ise ailesini kötülememesi lazım .
kimseye de sonsuz güvenme.
ben eşime güvenmiyorum mesela. kendimden başkasına da güvenmem açıkcası.

evet aslnda öyle ya benimde aklıma geldide söylemek istemedim
ailesini kötüleyen bir insan ne bileyim.. kötü örnekleri çok inşallah öyle cıkmaz
bende güvenmem hemde hiç güvenmem.. eşime felan

Burdada hava kapadı bakalım artık ne zaman yağacak yağmur.
Benimde fırsat oldumu alıyorum iyi oluyor camlar temizleniyor hiç değilse,kendi yaptıklarımı söylrmiyorum hiç.

o yüzden bende silmiyorum abla böyle daha iyi oluyor

Bıktırıyor artık temizlik işi

Ailesi hakkında kötü bir şey demedi aslında ama sevgiye aç büyüdüğünü söyler hep. Ailesi ne maddi olarak ne manevi olarak sevgilimle pek ilgilenmemiş. Her zaman tek başına olmuş. Ortak bir arkadaşımız var benim çok samimi olduğum bir kız arkadaşımla onun çok yakın olduğu erkek arkadaşı evli. Ona sordum direkt bana dedi ki biz çok şaşırdık onunla evlenmek isteyenler oluyor ama o kimseyi hayatına almıyordu vs dedi. Hiç bir kötü yönünü görmedik biz vs dedi. Sevgilim 36 yaşında ben 28

canımdan bezdim bıktırmak ne kelime valla.. herkes evimin toplu olduğunu söylerde bana nedense karmakarısk geliyor.

hım evet doğru.biraz daha tutabilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…