nasıl yani.anlamadımyok canım onunla bir kere görüştük 1tl istedi bitti
sümük olayı bizde yok allahtanhahaha. normal . 1 sene sonra biter hepsi.
kadın yere örtü sersin onun üzerinde yemeye alıştırsın . çocuklar çabuk alışır
parmak izi malesef . ona engel olamazsın işte.
aynalar vs . tükürür . desen çizer . sümüklü zamanı ise sümüklü burnunu sürer vs .
kolay gelsin . burda yağmur var . silinmez .
hayırlısı olsun .
çok hızlı davranma . ağırdan al bence.
nankör evet . bilmez miyiz . hiç sevmiyorum işte.
bi temizlikçimiz olsaydı diyorum ama . haftada 1 gün bizi kesmez .
evde çok fazla hareket var . kapı arkaları koridor kenarları . toz yumağı .
sen o konuyu bilmiyon mu nasıl kaçırırsın misk inanamıyorum adam kızdan 1 lira istemişnasıl yani.anlamadım
Tamam canım eşimde şimdi mi alsak ucuz olur diyordu. Nisanı bekleyelim o zamanBen Pirelli satıyorum . Pirelli şuan uçmuş vaziyette .
Michelınle bir fiyat çıkarcak utanmasa ..
Yaz lastiğini nisan gibi almanı önerırım çünkü kampanyaya sokuyolar . Şuan kış lastikleri kampanyalı ayzlıkların yanına varılmıyor
kaç yaşında sevgilin .Canım ailesi doğuda . Burada o yıllardır tek yaşıyor. Ve açıkçası pek ailesi ile arası yok. Zamanında benim nişanlımı biraz örselemişler. Kendilerinden soğutmuşlar daha doğrusu. Tüm sorumluluğu hep ona yüklemeye çalışmışlar.. Evet çok zor şeyler yaşadım ve şu an da bazen onun etkileri sürüyor ki sevgilim bana tek bir yanlış dahi yapmıyor. O tek bir şey istiyor bir yuva..
benim eski konumu bilmiyorsun diminasıl yani.anlamadım
isteyemez mi kız .sen o konuyu bilmiyon mu nasıl kaçırırsın misk inanamıyorum adam kızdan 1 lira istemiş
evet aslnda öyle ya benimde aklıma geldide söylemek istemedimkaç yaşında sevgilin .
ailesini kötüleyen insana çok bi güvenme . yaşı genç ise olabilir , gençliğine ver, ama 30 larında ise ailesini kötülememesi lazım .
kimseye de sonsuz güvenme.
ben eşime güvenmiyorum mesela. kendimden başkasına da güvenmem açıkcası.
5 lira istesede neyse 1 lira nedir arkadaşisteyemez mi kız .
nolmuş ki. olayın tamamını kaçırdım . bakayım eski konusuna dur hele
sende kendine lütfen çok tramva yaşatma mümkünse herşeye üzülme benim gibi ya
bak benim 2 gündür ellerim titriyor istemsiz yine panik durumum arttı..
hahaha. normal . 1 sene sonra biter hepsi.
kadın yere örtü sersin onun üzerinde yemeye alıştırsın . çocuklar çabuk alışır
parmak izi malesef . ona engel olamazsın işte.
aynalar vs . tükürür . desen çizer . sümüklü zamanı ise sümüklü burnunu sürer vs .
kolay gelsin . burda yağmur var . silinmez .
hayırlısı olsun .
çok hızlı davranma . ağırdan al bence.
nankör evet . bilmez miyiz . hiç sevmiyorum işte.
bi temizlikçimiz olsaydı diyorum ama . haftada 1 gün bizi kesmez .
evde çok fazla hareket var . kapı arkaları koridor kenarları . toz yumağı .
o yüzden bende silmiyorum abla böyle daha iyi oluyor
noldu kuzumay kızlar sizce ben kıskanç birimiyim ya
Ailesi hakkında kötü bir şey demedi aslında ama sevgiye aç büyüdüğünü söyler hep. Ailesi ne maddi olarak ne manevi olarak sevgilimle pek ilgilenmemiş. Her zaman tek başına olmuş. Ortak bir arkadaşımız var benim çok samimi olduğum bir kız arkadaşımla onun çok yakın olduğu erkek arkadaşı evli. Ona sordum direkt bana dedi ki biz çok şaşırdık onunla evlenmek isteyenler oluyor ama o kimseyi hayatına almıyordu vs dedi. Hiç bir kötü yönünü görmedik biz vs dedi. Sevgilim 36 yaşında ben 28kaç yaşında sevgilin .
ailesini kötüleyen insana çok bi güvenme . yaşı genç ise olabilir , gençliğine ver, ama 30 larında ise ailesini kötülememesi lazım .
kimseye de sonsuz güvenme.
ben eşime güvenmiyorum mesela. kendimden başkasına da güvenmem açıkcası.
kolay gesin. ablaGünaydınlar hanımlar,temizlik var bugün bende.sizlere bakayım dedim camlar siliniyor şimdi.
canımdan bezdim bıktırmak ne kelime valla.. herkes evimin toplu olduğunu söylerde bana nedense karmakarısk geliyor.Burdada hava kapadı bakalım artık ne zaman yağacak yağmur.
Benimde fırsat oldumu alıyorum iyi oluyor camlar temizleniyor hiç değilse,kendi yaptıklarımı söylrmiyorum hiç.
Bıktırıyor artık temizlik işi
5 lira istesede neyse 1 lira nedir arkadaş
hım evet doğru.biraz daha tutabilirdimhayır yumurta ile ilgisi yok kuz um .
kıtır olmasını istiyorsan 1 kez daha fırınla.
daha düşük ısıda . daha uzun süre
ben elmalı kurabiyeyi öyle yaparım .
ilk pişirme kıtır olmaz . ama ikinci gün fırınlarım . kıtır olur .
ikinci pişirmeyi 150 derecede . yapabilirsin . ya da fırınının ısısı nasıl bilmiyorum ama yakmayacak kadar bi ısı lazım . 20 dk yeterli . belki 30 dk . kontrol etmen lazım . yanmasın. o zaman kıtır olacaktır.
aŞK OLSUN GEL BERABER YIYELIMyok be ... benimde yogunlaşır ay sonu geliyor güccümseme beni
zıkkum ye..
BekliyordumGünaydınlarrrr şekerr,bebekmi bekliyorsun çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
aŞK OLSUN GEL BERABER YIYELIM
Bekliyordum
Kalbı durdu ablacımNe oldu canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?