2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

evet gündüz soğuk diyordu annem oturduğumuz oda.sanırım ondan.canım sıkıldı.bundan sonra kombi meselesi benimdir kimeseye vermem

Biz hala doğalgaz falan açmaıdk
Evde durmadıgımız için şuanlık yakmayalım kar kardır

annelr nasıl bakıyor olaya

Reactions: H E
Başın sağolsun canım,ne diyeceğimi bilemedim sen nasılsın iyisin demi..
Allaha şükür şuan alıştım ablacım .
İlk zamanlar çok kötuydum . Ailemiz bile sarsıldı . İlk defa başımıza gelen bir olay .
Demek ki hakkımızda hayırlısı buymus . Allahım kımseye yaşatmasın

Amin inşallah canım,sen iyi ol yeterki hakkınızda hayırlısı buymuş demekki.

kuzum inş çok çok çok mutlu olursun.inş bu adam sana çok iyi gelir.ama güven konusunu tamamen kapama.azda olsa açık bırak.kimseye %100 güvenme

yeniden olur inşallah . canını sıkma. benim de başıma gelmişti.

çoğu kadının başında canım.aynı şeyi bende yaşadım littlede.geçiyor.Rabbim ikinizede en yakında zamanda tekrar nasip etsin

bende yaşadım yaşadıklarını Allah sabrını versin zor bir süreç umarım kolay atlatırsın

yeniden olur inşallah . canını sıkma. benim de başıma gelmişti.

çoğu kadının başında canım.aynı şeyi bende yaşadım littlede.geçiyor.Rabbim ikinizede en yakında zamanda tekrar nasip etsin

bende yaşadım yaşadıklarını Allah sabrını versin zor bir süreç umarım kolay atlatırsın

Allah razı olsun .. Bu süreci atlatmamda hepinizin çok faydası oldu .
Allahım kımseye yaşatmasın . Yaşayanlara da tekrar hamıle kalmayı sağlıkla ilerlemesini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…