evet gündüz soğuk diyordu annem oturduğumuz oda.sanırım ondan.canım sıkıldı.bundan sonra kombi meselesi benimdir kimeseye vermemciddi mi.. o size çok olumsuzluk olarak geri döner üst yakmadığı zaman ısınan hava yukarı cıkıyor direk soguk sıcağı cekiyor tabi sonç olarak sizin ev durumu nasıl havalar sogudu iyice ısınıyor mu alt yakıyormu
Kalbı durdu ablacım
Geçen hafta kürtaj oldum
annelr nasıl bakıyor olayaCanım ailesi doğuda . Burada o yıllardır tek yaşıyor. Ve açıkçası pek ailesi ile arası yok. Zamanında benim nişanlımı biraz örselemişler. Kendilerinden soğutmuşlar daha doğrusu. Tüm sorumluluğu hep ona yüklemeye çalışmışlar.. Evet çok zor şeyler yaşadım ve şu an da bazen onun etkileri sürüyor ki sevgilim bana tek bir yanlış dahi yapmıyor. O tek bir şey istiyor bir yuva..
Allaha şükür şuan alıştım ablacım .Başın sağolsun canım,ne diyeceğimi bilemedim sen nasılsın iyisin demi..
benimkilerde değişek haftasonu belki değiştirir eşimYazlık fiyatlar nasıl bana dert oldu kışlıklar takıldı, yazlıklar bitik onlar çıkınca yenisini alacaz mecbur.
Allaha şükür şuan alıştım ablacım .
İlk zamanlar çok kötuydum . Ailemiz bile sarsıldı . İlk defa başımıza gelen bir olay .
Demek ki hakkımızda hayırlısı buymus . Allahım kımseye yaşatmasın
kuzum inş çok çok çok mutlu olursun.inş bu adam sana çok iyi gelir.ama güven konusunu tamamen kapama.azda olsa açık bırak.kimseye %100 güvenmeValla bitanem iş hayatıma geri döndüm dolu dizgin devam ediyordum ki bu adamla tanıştım. Her konu da sağ olsun hep destekçim. İşte şimdi eskiye yeniden döndüm be miskim. Yeniden söz , nişan ve düğün .. Ben aslında istemiyordum ama bana dedi ki herşeyi hiç yaşanmamış farz edip öyle yola çıkacağız. Sen ne istersen , nasıl istersen öyle olacak.. Şimdi işte kıyafet vs işine başladık. AMA BU devirde evlenmek çok pahalı cidden miskim
sen o konuyu bilmiyon mu nasıl kaçırırsın misk inanamıyorum adam kızdan 1 lira istemiş
yok kuzum olmadığım dönemlerdi sanırımbenim eski konumu bilmiyorsun dimiHani benden 1 tl isteyen adam
meteliğe kurşun atıyorsa uzak durmak lazım .5 lira istesede neyse 1 lira nedir arkadaş
link atsında bakalım bende merak ettimisteyemez mi kız .
nolmuş ki. olayın tamamını kaçırdım . bakayım eski konusuna dur hele
yeniden olur inşallah . canını sıkma. benim de başıma gelmişti.Allaha şükür şuan alıştım ablacım .
İlk zamanlar çok kötuydum . Ailemiz bile sarsıldı . İlk defa başımıza gelen bir olay .
çoğu kadının başında canım.aynı şeyi bende yaşadım littlede.geçiyor.Rabbim ikinizede en yakında zamanda tekrar nasip etsinAllaha şükür şuan alıştım ablacım .
Allaha şükür şuan alıştım ablacım .
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-ciktiniz-allah-bin-kere-razi-olsun.1059415/link atsında bakalım bende merak ettim
yeniden olur inşallah . canını sıkma. benim de başıma gelmişti.
çoğu kadının başında canım.aynı şeyi bende yaşadım littlede.geçiyor.Rabbim ikinizede en yakında zamanda tekrar nasip etsin
bende yaşadım yaşadıklarını Allah sabrını versin zor bir süreç umarım kolay atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?