amin inşallah .Allah razı olsun .. Bu süreci atlatmamda hepinizin çok faydası oldu .
Allahım kımseye yaşatmasın . Yaşayanlara da tekrar hamıle kalmayı sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
kullanmadım .hamile kalmadan önce haftada bir sürüyordum ferahlık veriyodu cildime ama hamile kalınca kullanmadım alerji yapar diye esasında tekrar başlasam iyi olur şimdi kantoron yağı kullanıyorum gögüslerimin ucu çatlamaya başladı erken ama yara olmasın diye onu sürüyorum. bu aleoverayıda zeytin yağı ile birleştirip kullanmayı düşünüyorum. hiç öyle kullandığınız mı
evet ben sonrasında zor hamile kaldım gittiğim her doktor bununla ilgili yok dedi ama Allahın işi işte var bir zamanı biz bilmiyoruz sabır edemiyoruz. tam bitti artık dediğim yerde hamile kaldım. sende hiç kötü düşünme tekrar inş olacak öyle düşünAllah razı olsun .. Bu süreci atlatmamda hepinizin çok faydası oldu .
Allahım kımseye yaşatmasın . Yaşayanlara da tekrar hamıle kalmayı sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
valla bende yerleşik kiloda var o yüzden altı aydan sonra belli oldu ama şimdi epey bellikullanmadım .
ilk hamilelikte herhangi bir losyonu sürdüm . badem yağı arada
ikinci hamilelikte de öyle. arada badem yağı
üçüncü hamilelikte de yine herhangi bir vucut losyonu. ama her gün sürüyordum .
çatalğım yok . zaten karnım da çok büyümezdi . minyatür karın.
doğuma girerken bile millet kontrole geldim sanıp , 5 aylık mı diye sorardı. dövesim gelirdi .
ben sevmem onu bikereaŞK OLSUN GEL BERABER YIYELIM
Bekliyordum
aa ciddeen mi misk kaç dereceymiş gündüz ? derecesi önemli yokmu oturma odasında termometre ?evet gündüz soğuk diyordu annem oturduğumuz oda.sanırım ondan.canım sıkıldı.bundan sonra kombi meselesi benimdir kimeseye vermem
o zaman sen hiç konuşma derhal buraları terk etBiz hala doğalgaz falan açmaıdk
Evde durmadıgımız için şuanlık yakmayalım kar kardır
bende de aynısı oldu.iki ay korunduk ondan sonra direk olduyduamin inşallah .
yeniden istiyorsan çalışmalara başlayabilirsin .
ben hemen sonra hamile kalmıştım.
yani 3 şubatta kürtaj oldum .
27 nisanda test yapıp hamile olduğumu öğrenmiştim .
doktor acele etmeseydin keşke dedi ama . şimdi o sıpa 7 yaşında.
ayıptır sorması şimdi nasıl korunuyorsunuzbende de aynısı oldu.iki ay korunduk ondan sonra direk olduydu
olabilir evet . göğüsler baya büyür .valla bende yerleşik kiloda var o yüzden altı aydan sonra belli oldu ama şimdi epey belli
çatlak oluşmadı ama gögüslerim ucu yara gibi minik kabuklar bağladı ilerlemesin diye sürüyorum.
Zeytinyağı tercik etmem cildim yağlı ama birlikte en dogal saf krem olur hamilelikte kullanırdım sanırımhamile kalmadan önce haftada bir sürüyordum ferahlık veriyodu cildime ama hamile kalınca kullanmadım alerji yapar diye esasında tekrar başlasam iyi olur şimdi kantoron yağı kullanıyorum gögüslerimin ucu çatlamaya başladı erken ama yara olmasın diye onu sürüyorum. bu aleoverayıda zeytin yağı ile birleştirip kullanmayı düşünüyorum. hiç öyle kullandığınız mı
ağzımı bozdum zaten kendime kendime konuşurken.zaten kadına sinir oluyorum.derdin ne bu soğukta mutfak salon balkonlar deli oldum görünceyukarıdaki camları felan açıyorsa direk sizden ısı kaybı demek
noldu laaleylim ley leylim leyy
evet . ne güzel . Allah aratmasın kimselere.bende de aynısı oldu.iki ay korunduk ondan sonra direk olduydu
aynen uyarıcı etki yapıyormuş çok haklısın çok teşekkür ederim.olabilir evet . göğüsler baya büyür .
ondan olur . ama göğüslerine çok masaj yaparak sürme. hemşireler söyler . erken doğumu tetikler .
benim gibi yemek falan yaktıysa .evi tüttürdüyse ya da kokan bi şey pişirdiyse ondan açmıştır . hemen niye kalbini kötüye yoruyorsun . yapma şekerim .ağzımı bozdum zaten kendime kendime konuşurken.zaten kadına sinir oluyorum.derdin ne bu soğukta mutfak salon balkonlar deli oldum görünce
amin canım.littledan güzel haberler alırız inş bu ayevet . ne güzel . Allah aratmasın kimselere.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah . çok güzel bi şey . yorucu ama güzel .
sende çocuk var mı . evli miydin ki.Zeytinyağı tercik etmem cildim yağlı ama birlikte en dogal saf krem olur hamilelikte kullanırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?