25 miakşam 25 i buldu bana fazla geldi.annem ayakalrım üşüyor diyor ayağında çorap yokherkes askılıyla geziyor diyor.incecik swet var üstünde.
geçen saat gece oniki misafiri gitti bire geliyordu yine çalıştırdı.garip ya sorunlumudur nedirTemiz hatunmuş, bizden hiç o sesler gitmiyor komsularim cok sansli.
Ama supurgeyi açarsam dövmeli başlik apartmanı inletirim.
Yaw arkadaş hepiniz mi beni deli edeceksiniz, beddua gibi dua desene insallah tum gece mışıl mışıl uyusun, yesin içsin yatsıninşallah tez zamanda sana da bir sıpa verir Rabbim .
sen de anneler gibi geceleri uykusuz kal inşallah .
temizlik hastası . o saatte süpürge mi çalışır terbiyesiz .geçen saat gece oniki misafiri gitti bire geliyordu yine çalıştırdı.garip ya sorunlumudur nedir
no stres bebeğim.düşünmeSon 2 gun
sağlıkla gelsin cinsiyeti bellimi beferhamile kalmadan önce haftada bir sürüyordum ferahlık veriyodu cildime ama hamile kalınca kullanmadım alerji yapar diye esasında tekrar başlasam iyi olur şimdi kantoron yağı kullanıyorum gögüslerimin ucu çatlamaya başladı erken ama yara olmasın diye onu sürüyorum. bu aleoverayıda zeytin yağı ile birleştirip kullanmayı düşünüyorum. hiç öyle kullandığınız mı
evet neler gördüm neler.. Bu yine kendini baştan belli etti sağ olsunOkuyunca hatırladım ayyyyy ne tuhaf bir tipmiş
Ben dun gece 24 derecede 5 kat giyip oturdum abartma be25 miay ben 25 de baygınlık geçiririm ya
bizim arkadaşın evide öyle kısa kollu ile geziyorlar
senn annen soba sıcağı istiyor pampa
o sıkıntısından uyanmıyor ki. meme istiyor da uyanıyor annesi.Yaw arkadaş hepiniz mi beni deli edeceksiniz, beddua gibi dua desene insallah tum gece mışıl mışıl uyusun, yesin içsin yatsın
öyleydi zaten. Hayatta hiç bir heddefi olmayan bir insandıay öyle insandan uzak dur . kendine güvensiz . kompleksli hissi yarattı bende. bi de kendini aşağılıyor . aman aman .
he ya onun derecesi bozul herhal.Ben dun gece 24 derecede 5 kat giyip oturdum abartma be
yok bence siz abartıyorsunuz ya.. bende 23 dereceden sonra terliyorum neden abartıyım üstelik çok üşüyen bir insanım 24 derecede 5 kat giyiniyorsan senn ısı algın farklı.Ben dun gece 24 derecede 5 kat giyip oturdum abartma be
Allah kısmet ederse erkek olacak ama kız istiyorduk kısmet iştesağlıkla gelsin cinsiyeti bellimi befer
ayyy kıyamam vallaha.boyle adamlar var.layn sen ilk görüşmede nasıl böyle basit bir hataya düşersinya düşün ben bir de bunu yaşadımSonra bir de bana mesaj atıyor beceremedim dimi diye
Sensörüm bozuk olabilir evet, vücut bi sapıttiyok bence siz abartıyorsunuz ya.. bende 23 dereceden sonra terliyorum neden abartıyım üstelik çok üşüyen bir insanım 24 derecede 5 kat giyiniyorsan senn ısı algın farklı.
yoo bozuk felan değil dijital .. cocuklu evler genelde 22 23 maksimum 24 derece.. merkezi sistemler hariche ya onun derecesi bozul herhal.
benmde ellerim ayaklarım üşür mesela buz keser ama bu derecelerde rahat ediyorumSensörüm bozuk olabilir evet, vücut bi sapıtti
ben muayene olamayan biriyim.düşün yani.benim anestezi aldırıp yaptırmam lazım.onuda yapmazlarkorunmayı soruyorsan .
ben bi kez eş ile kendim korunurken hamile kaldım .
malesef ilaç kullandığım bi dönemdi . onu hemen aldırdık .
ilaç etki etmiştir vs diye. ve çok cahildik . ilk çocuk küçüktü. ve çok yaramazdı.
2 . çocuktan sonra düşünmezken yine 3. ye hamile kaldım . bu kez aldırmayacaktım . çünkü aldırdığım bebeğe üzüldüm . yanlış yaptığımı düşündüm .
öyle 3. oldu.
ama gerçekten biz korunmayı beceremiyoruz .
şu an spral var 2 yıldır .
çok memnunum .
tavsiye ederim .
adetli iken ağır kaldırmamak lazım . kayma yapmaması için . normal zamanda ister gardrop altı sil . ister baza altı. bi şey olmuyor .şükür .
Adam basit hatada basit olacak tabiayyy kıyamam vallaha.boyle adamlar var.layn sen ilk görüşmede nasıl böyle basiy bir hataya düşersin
gelelim bacım.hepimiz birer babayiğidiz.herkes bir odaya dalar.sonra sırayla hergün birimizin evinini dip bucakbenim evide şöyle düplü bucaklı temizleyen bir babayiğit çıksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?