Doktorum sadece 1 adet bekle dedi .amin inşallah .
yeniden istiyorsan çalışmalara başlayabilirsin .
ben hemen sonra hamile kalmıştım.
yani 3 şubatta kürtaj oldum .
27 nisanda test yapıp hamile olduğumu öğrenmiştim .
doktor acele etmeseydin keşke dedi ama . şimdi o sıpa 7 yaşında.
ev temizliyor perdeler falan hepten açık.annem dedi sürekli süpürge sesi.şimdide siliyor dedibenim gibi yemek falan yaktıysa .evi tüttürdüyse ya da kokan bi şey pişirdiyse ondan açmıştır . hemen niye kalbini kötüye yoruyorsun . yapma şekerim .
kuzum bekle bir ay rahim toparlasın kendini.kafa olarak rahatlamışsındır ama bedeninde rahatlasınDoktorum sadece 1 adet bekle dedi .
Geçen hafta kürtaj oldum daha adetım gelsın korunmasız devam edicez .
Şuan gebelik testlerım bile pozitif çıkıyor
kim olsa deli olur direk sizin evi etkiler ya.. yazık o yanan kombiye..ağzımı bozdum zaten kendime kendime konuşurken.zaten kadına sinir oluyorum.derdin ne bu soğukta mutfak salon balkonlar deli oldum görünce
Son 2 gunamin canım.littledan güzel haberler alırız inş bu ay
evet normaldir . hormonlar daha düzene girmez . benim de o hamilelikte göğüslerim çok şişmişti.Doktorum sadece 1 adet bekle dedi .
Geçen hafta kürtaj oldum daha adetım gelsın korunmasız devam edicez .
Şuan gebelik testlerım bile pozitif çıkıyor
öyle yapıcam zaten adetım 1 aya anca gelır sanırım ..kuzum bekle bir ay rahim toparlasın kendini.kafa olarak rahatlamışsındır ama bedeninde rahatlasın
Elimde Bir koca var sahip çıkan olmazsa.sende çocuk var mı . evli miydin ki.
Benımde aynen şiştiler ve hala buyuklerevet normaldir . hormonlar daha düzene girmez . benim de o hamilelikte göğüslerim çok şişmişti.
kürtaj olduktan 20 sonra indiler .
akşam 25 i buldu bana fazla geldi.annem ayakalrım üşüyor diyor ayağında çorap yokkim olsa deli olur direk sizin evi etkiler ya.. yazık o yanan kombiye..
bizim yukardakilerde geldi ya bakalım inşallah ben bu sorundan kurtuldum gibi
ama annengil cok sıcağa alışkın ise ondanda üşüyor olabilrler
evinin derecesi önemli benm oglan 23 de direk terliyor kopturnca
Temiz hatunmuş, bizden hiç o sesler gitmiyor komsularim cok sansli.ev temizliyor perdeler falan hepten açık.annem dedi sürekli süpürge sesi.şimdide siliyor dedi
ay kusura bakmayın güleceğim
korunmayı soruyorsan .bu can alıcı soruyu ben soracaktım gün içinde sen sordun iyi oldu@demirleke ilk senden gelsin.tavsiyeler falan
ay öyle insandan uzak dur . kendine güvensiz . kompleksli hissi yarattı bende. bi de kendini aşağılıyor . aman aman .ya düşün ben bir de bunu yaşadımSonra bir de bana mesaj atıyor beceremedim dimi diye
Okuyunca hatırladım ayyyyy ne tuhaf bir tipmişya düşün ben bir de bunu yaşadımSonra bir de bana mesaj atıyor beceremedim dimi diye
şuan kanaman yokmuöyle yapıcam zaten adetım 1 aya anca gelır sanırım ..
inşallah tez zamanda sana da bir sıpa verir Rabbim .Elimde Bir koca var sahip çıkan olmazsa.
Çocuk yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?