2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Doktorum sadece 1 adet bekle dedi .
Geçen hafta kürtaj oldum daha adetım gelsın korunmasız devam edicez .
Şuan gebelik testlerım bile pozitif çıkıyor

benim gibi yemek falan yaktıysa .evi tüttürdüyse ya da kokan bi şey pişirdiyse ondan açmıştır . hemen niye kalbini kötüye yoruyorsun . yapma şekerim .
ev temizliyor perdeler falan hepten açık.annem dedi sürekli süpürge sesi.şimdide siliyor dedi

kuzum bekle bir ay rahim toparlasın kendini.kafa olarak rahatlamışsındır ama bedeninde rahatlasın

ağzımı bozdum zaten kendime kendime konuşurken.zaten kadına sinir oluyorum.derdin ne bu soğukta mutfak salon balkonlar deli oldum görünce
kim olsa deli olur direk sizin evi etkiler ya.. yazık o yanan kombiye..
bizim yukardakilerde geldi ya bakalım inşallah ben bu sorundan kurtuldum gibi
ama annengil cok sıcağa alışkın ise ondanda üşüyor olabilrler
evinin derecesi önemli benm oglan 23 de direk terliyor kopturnca

bu can alıcı soruyu ben soracaktım gün içinde sen sordun iyi oldu @demirleke ilk senden gelsin.tavsiyeler falan

evet normaldir . hormonlar daha düzene girmez . benim de o hamilelikte göğüslerim çok şişmişti.
kürtaj olduktan 20 sonra indiler .

Reactions: H E
evet normaldir . hormonlar daha düzene girmez . benim de o hamilelikte göğüslerim çok şişmişti.
kürtaj olduktan 20 sonra indiler .
Benımde aynen şiştiler ve hala buyukler
Baktıkça kötu oluyorum

akşam 25 i buldu bana fazla geldi.annem ayakalrım üşüyor diyor ayağında çorap yokherkes askılıyla geziyor diyor.incecik swet var üstünde.

bu can alıcı soruyu ben soracaktım gün içinde sen sordun iyi oldu @demirleke ilk senden gelsin.tavsiyeler falan
korunmayı soruyorsan .
ben bi kez eş ile kendim korunurken hamile kaldım .
malesef ilaç kullandığım bi dönemdi . onu hemen aldırdık .
ilaç etki etmiştir vs diye. ve çok cahildik . ilk çocuk küçüktü. ve çok yaramazdı.

2 . çocuktan sonra düşünmezken yine 3. ye hamile kaldım . bu kez aldırmayacaktım . çünkü aldırdığım bebeğe üzüldüm . yanlış yaptığımı düşündüm .
öyle 3. oldu.
ama gerçekten biz korunmayı beceremiyoruz .
şu an spral var 2 yıldır .
çok memnunum .
tavsiye ederim .
adetli iken ağır kaldırmamak lazım . kayma yapmaması için . normal zamanda ister gardrop altı sil . ister baza altı. bi şey olmuyor .şükür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…