2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

evet canım eşimin dediği mantıklı
dedim ki misk bak ben hesaplattım 4 bin tl faiz ödenecek dedim..
olsun diyor
ben bu arabayı 13 bine aldm şimdi bugün 17 bin ti gidecek
şimdiki arabayı 31 bin tl almış olacağım
ben bu arabayı seneye satarsam 35 bine rahat satarım belki daha yüksek diyor.. eşimin işi dolayısı ile çevresi bir hayli geniş bizi tanımayan yok ve her şekilde senin kredinin faizi çıkıyor ne dert ediyorsun
borca harca girmeden bir gıdım ilerleyemiyoruz en azından birikim bunuda satar yine yükseltirim böyle böyle araba takla atar.. elimizde birikim olur en azından
sen şimdi kredi çekmemiş olsan 2 yılda 15 bin tl biriktrebilirmsin hayır diyor
ama kredi olunca mecburen ödeyeceğiz diyor + arabamıızı hiç sevmiyorum
şu an aylık 200 tl para kalıyor misk kenara
beni düşündüren dogal gazdı o sorunuda çözdük artık şükür
şu an ödeyemeyiz 1 ay eksiye düşeriz zaten ocakda benim maaşım 2200 tl felan olur..
yani elime 1500 tl kalmış olacak 1100 tl kalırken
bu sene arbaaların muayenesine etikede çok zam geldi eşimde iyi bir zam bekliyor
hesaplıyorumda öderiz
sıkıştğımız aylarda ben idare ederim ya.

bizimde öyle.arabayı farklı bi ilden almıştı mecbur oyle oldu.evde onun üstüne.ama araba benim
hahahah. çok güldüm . düşünüyorum da benim üzerimde bi şey yok hakikaten .

ağlayayım mı güleyim mi bilemedim .

ehliyet aldım ama arabayı alamıyorum kocadan . veteriner olduğu için araba ona lazım . sürekli sağa sola gidiyor . inek için dağın tepesine çıkıyor falan .
mümkün değil vermez arabayı. ama bana bi araba alacak . ikinci el . söz verdi. sanıyorum 2 seneye alabilir .

belki 4 seneye.

katılıyorum .
amam bazen kredi olmadan da kımıldayamıyorsun .
kesinlikle.ya kocanın ailesinin malı olacak sana da düşecek ya sen zengin olacan malın olacak yada kendi emeğinle çalışıp mal sahibi olucaksın.(en tatlısı sonuncusu) yoksa mümkünmü şu dönemde ev almak araba almak borçlanmadan..

bizimde öyle.arabayı farklı bi ilden almıştı mecbur oyle oldu.evde onun üstüne.ama araba benim
ya bende bu arabanuın üzerime olmasını istiyorum ama şimdi eşime söylersem yanlış anlar diye düşünüyorum..
yada söylesem mi
ama benim üzerime olrsa
alım satm sigorta yüksek cıkacak
eşimini 2 yıl sigorta olduğu için daha düşük cıkar..
araba burda olsa sen kendi üzerine olsun istermiydin ?

ve biz 2 yılda 15 bin tl hayatta biriktiremeyiz ama kredi ile biriktirmiş yatırm yapmış olacağız.. çünkü para geldiği gibi gidiyor.. giderin olunca ayağını ona göre uzatıyorsun ve ben ço ktutumlu bir insanım o halde bile biirkmiyor yani.

ya işte bişeylerden fedakarlık edicen yoksa olmuyor.iki almıcanda bir alıcan mesela.

kuzum . Allah kolaylık versin .
kıt kanaat yaşamak zorunda kalacaksın .
şu an ben olsam derdim ki.
ya bize lazım olan sadece ayaklarımızı yerden kessin . ve sadece ihtiyacımızı görsün
yani bi şekilde kenara o parayı atardım . bankaya vermezdim mesela.
dar zamanda kendini sık boğaz etmeye kimsenin hakkı yok .darlanacaksın .

erkeklerin huyudur zaten . az para kalsın kenara hemen arabanın iyisini alacağım diye model yükseltme şeysine girer .
ben sevmiyorum bu mantığı. sana mantıklı geliyorsa ne güzel ama bana ters .

ya işte bişeylerden fedakarlık edicen yoksa olmuyor.iki almıcanda bir alıcan mesela.
aynen canm olmaz ben 1500 tl ev geçindirmeye calışan biriydim yani..
ha ne olur mesela dışarı cıktımızda bir döner yiyorsak
bir tatlı yiyorsak yemeyiz çok mu zor asla değil yani..
kendime 2 alıyorsam diişimi cıkar almam cocugun ihtyaçlarını alrm mesela .. o yandan korkum yok zaten ödeyememk gibi.

ya normal şartlarda nikah tarihinden sonra alınan mal zaten kimin üstüne olursa olsun yarı yarıya .o yüzden no sıkıntı

yok kuzum kıt kanaat neden yşaayalım ya o kadar da değil sıkışmayız yani ..
şu an aylık gelirimiz bakıcı ve kirayı cıkınca 3400 tl ve ben herşeyi dozunda alabilyorum yapabiliyorum
artı 200 tl atıyorum kenera
şimdi ocakda
toplam gelir kira zamınıda düşünce bakıcıda düşünce yaklaşık 4200 tl felan olacak krediyi cıkınc biraz 3350 tl felan kalacak toplam oda yeter..

ya normal şartlarda nikah tarihinden sonra alınan mal zaten kimin üstüne olursa olsun yarı yarıya .o yüzden no sıkıntı
ya öylede mesela boşanmadan önce araba konusunda bazı uyanıklar mal kaçırma yapıyorlar arabayı başkasının üzerine devrediyorlar

eşinin üstüne olması neyi değiştirecek.yada ne kadar yüksek çıkacak.işte onun senesi var bizde yaşadık aynı durumu.sonuçta alınan mala her türlü ortak olunuyor.onun üstüne olsa zaten yarısı senin yada tam tersi.

afferim kız sana .yemin ederim erkek gibi kadın derler ya.eşin çonk şanslı.öpsün başında gezdirsin senin gibi kadını

kız öyle deme kk da çok okudum boşanmadan önce mesela arabayı başkasnn üzerine devrediyorlar.. çok yapan var bilyon mu niyeti bozuk olan bir insan herşeyi yapar.

afferim kız sana .yemin ederim erkek gibi kadın derler ya.eşin çonk şanslı.öpsün başında gezdirsin senin gibi kadını
şanslı tabi
demi ama kıymet bilmiyor
o öyle değil mesela hiç tutumlu değil elinde para olsa direk harcar ben öyle değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…