banada sigortası yüksek cıkar demi daha önce hiç üzerimde olmadığı için..niyetini temiz tut.aklından öyle düşünceleri çıkar.ama istiyorsan arabayaı kendi üstüne aldır.zaten krediyi çeken sensin kuzum.
işte tam tersi olurmuş eşler bilir kzım niye bilmesin.üşüyorsun diye adam köpük döşedi bee.daha napsınşanslı tabi
demi ama kıymet bilmiyor
o öyle değil mesela hiç tutumlu değil elinde para olsa direk harcar ben öyle değilim
canım sıkıldı gözüne yawgözüm gözüm gözüümmm
Yeni uyandımlittle dora kuuzuu nerdesin.
evet işte onu hesaplatsan nekadar fark ediyor.ara bi sigorta şirketini.sor bakalım.banada sigortası yüksek cıkar demi daha önce hiç üzerimde olmadığı için..
uykucu şirinYeni uyandım
evet . öyle .ya normal şartlarda nikah tarihinden sonra alınan mal zaten kimin üstüne olursa olsun yarı yarıya .o yüzden no sıkıntı
niyeti bozmuşsa yapar vallahi .manyak çok ..kız öyle deme kk da çok okudum boşanmadan önce mesela arabayı başkasnn üzerine devrediyorlar.. çok yapan var bilyon mu niyeti bozuk olan bir insan herşeyi yapar.
Dün gece uyuyamadım kitap okudum, sabah kalkamadım eşimi gönderip geri yattım yaniuykucu şirin
bizide de ikimiz genelde aynı gibiyiz. ama ben biraz daha alış veriş konusunda daha rahatım.benim koca tutumludur . ben de çok müsrif biri değilimdir ama kendime yeni bi cici almayı severim . benim koca almaz . yıllar yılı aynı kazarları giyer . ben alırım ona mesela . ayakkabı , ya da pantolon ya da kazar .
kızar o zaman da . alma ne gerek vardı diye.
niye uyayamdın.uykumu tıtmadı.Dün gece uyuyamadım kitap okudum, sabah kalkamadım eşimi gönderip geri yattım yani
Ben de. Kronik uykusuzluk var zaten, ama son 10 gündür uyuyordum yine başladım zombi gibi dolanmayaniye uyayamdın.uykumu tıtmadı.
borçlanacakları için eclibin üstüne olursa ekstra sigorta yüksek çıkıyorya.o ondan kararsızdı.Simdi mallar yarı yariya evet ama ben kadın üzerine yapılmasını bir jest olarak görüyorum.
Tam rakamları bilmiyorum yaş cinsiyet etkiliyor ama çok yüksek fark olmaz. Sanırım.borçlanacakları için eclibin üstüne olursa ekstra sigorta yüksek çıkıyorya.o ondan kararsızdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?