yok gidecekleri biraz daha dedim.bu haftasonu giderler.valide sultanımda pazar gelirsenin durum daha çok sinir bozucu yine bizim sebep var sizde oda yok annengil gitti mi
ahahah valide sultan diyi iyiymişyok gidecekleri biraz daha dedim.bu haftasonu giderler.valide sultanımda pazar gelir
bilmediğimden sordum.önce varmıydı sende.eşin senin için endişeleniyor güzel bişey bencetutmaz ya neden tutsun
çok üzüldüüğümde oluyor
sinirlendiğimde
çok çok çok aşırı yoruldumda felan oda nadir artık sık sık değil ki.
ahahah valide sultan diyi iyiymiş
vardı canm cocuklugumdan bu yana var zaten bu hastalıgın kesin bir tedavisi yok ilaç ile baskılıyorsun o kadar. bilyorsndur belki.bilmediğimden sordum.önce varmıydı sende.eşin senin için endişeleniyor güzel bişey bence
ahahahdün yanlışlıkla çaldırdım.elli kere aradı arka arkaya .açmadım en son açayım dedim.ya diyo teli bilmem nerde unutmuşum beni aramışsın yok valllaa dicektim demedim
evet bende görsem kesin sinir olurum.en sinir olduğum şey.pis lavabovardı canm cocuklugumdan bu yana var zaten bu hastalıgın kesin bir tedavisi yok ilaç ile baskılıyorsun o kadar. bilyorsndur belki.
evet güzel birşey ama ben annesi ile bunalıyorum gerçi kadının bana bir zararı yok zaten yatar tv bakar tesbih ceker bir iki oglumla haşır neşir olur tamam.. da ne bileyim işte.. kalkıp bana yardm edecek halide yok da
lavobaları öyle pis görünce sinirlerim bozuluyor
evet her gün yıkıyorum zaten yıkıyordmda bu kez detaylı yıkıyorum mecburen ama cıldırıyorumda yapacak birşey yokevet bende görsem kesin sinir olurum.en sinir olduğum şey.pis lavabokış günü bide
ya ben korkardım normalde o yüzden bırakmazdı.bikere böyle bıraktı alışkanlık yaptı.annesine geçecek haftasonu misal ben evde.oyüzden çok kzıgınım yürekleri nasıl rahat ediyor iki küçük çocukla bırakmaya dolup dolup taşıyorumahahahnasıl beceriyosun yanlışlıkla aramayı
sen mesela eşin gitse
tek kalabilirmsin 2 cocukla baş gelebilirmisin akşamları herşeye yetişebilirmisin
senin bakıcı yönünden çok şanlısınevet her gün yıkıyorum zaten yıkıyordmda bu kez detaylı yıkıyorum mecburen ama cıldırıyorumda yapacak birşey yok
bakıcımız zaten yardm etmese bu kadar şeye yetişemezdim
evi B'k götürürdü kesin eminim yani.
nasıl yani kız anlamadımya ben korkardım normalde o yüzden bırakmazdı.bikere böyle bıraktı alışkanlık yaptı.annesine geçecek haftasonu misal ben evde.oyüzden çok kzıgınım yürekleri nasıl rahat ediyor iki küçük çocukla bırakmaya dolup dolup taşıyorum
ama işte onunda yaptığı işler içime sinmiyor kendin ypamayınca ama yapacak birşey yok kendi yaptığına benzer mi benzemez.senin bakıcı yönünden çok şanlısın
evet çocuklar olmadan önce korkardım tek kalamazdım bennasıl yani kız anlamadımsen şimdi tek kalmaktan korkuyormsn
içine kimseninki sinmezki.ama en azından toparlıyor o bile yeterama işte onunda yaptığı işler içime sinmiyor kendin ypamayınca ama yapacak birşey yok kendi yaptığına benzer mi benzemez.
ben şimdiyi soruyorum ya banane eskiden pöff yorgunm zaten yorma benievet çocuklar olmadan önce korkardım tek kalamazdım benatıyorum eşim evde olmasın bütün ışıklar tv açık salonda yatardım.bütün yiyeceğim şeyleri akşam olmadan sehpaya doldurur ürke ürke yerdim
tabi orası öyle ama keşke kendi evimi kendim temizleyebilseydimiçine kimseninki sinmezki.ama en azından toparlıyor o bile yeter
üstte cevap verdim ya laben şimdiyi soruyorum ya banane eskiden pöff yorgunm zaten yorma beni
üff birşey anlamadım beynim bulanıyorüstte cevap verdim ya la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?