ya birinden biri mutlaka eksik kalıyor yardım edenin olmazsa.dün ben mesela eve gittim annem çamaşırları toplamış yemek yapmış evi temizlemiş ee bende babam için çayın yanına bişeyler yapayım dedim vallaha 9a geliyorudu oturdum 10:30 atmaya gittim dayanamadım gözler kapandı oturduğum yerde.ki bütün herşeyi annem yapmıştabi orası öyle ama keşke kendi evimi kendim temizleyebilseydim
böyle hem calısıp hem evine hem işine hem cocuguna hem eşine hemde herşeyi yapan kadınlara imreniyorum cidden nasıl beceriyorlar
cocuklarla ne ara ilgileniyorsun peki misk.ya birinden biri mutlaka eksik kalıyor yardım edenin olmazsa.dün ben mesela eve gittim annem çamaşırları toplamış yemek yapmış evi temizlemiş ee bende babam için çayın yanına bişeyler yapayım dedim vallaha 9a geliyorudu oturdum 10:30 atmaya gittim dayanamadım gözler kapandı oturduğum yerde.ki bütün herşeyi annem yapmış
annemler cumartesi giderlerse ben tek kalacam.eşimde annesine geçecek. pazar akşamı dönecek.yani ben tek kalacağım iki çocukla anladınmıüff birşey anlamadım beynim bulanıyor
herkesin midesi bulanır benimde beynim bulanır
Yani bana ,selam bu arada zor olsada yetişebiliyoruz iştetabi orası öyle ama keşke kendi evimi kendim temizleyebilseydim
böyle hem calısıp hem evine hem işine hem cocuguna hem eşine hemde herşeyi yapan kadınlara imreniyorum cidden nasıl beceriyorlar
sahiden nasıl yetişebiliyosn biraz anlat sene canm.. cidden ihtyacm var yaniYani bana ,selam bu arada zor olsada yetişebiliyoruz işte
haa eşin neden annesine geçecek ya oha ne alaka ?annemler cumartesi giderlerse ben tek kalacam.eşimde annesine geçecek. pazar akşamı dönecek.yani ben tek kalacağım iki çocukla anladınmı
misk yetişen birini buldum koş dinleyelimYani bana ,selam bu arada zor olsada yetişebiliyoruz işte
mutfak dolabı ne mümkün her hafta.elimd eğdikçe kirli kapakları siliyorum.tozu haftada iki defa alıyorum.gardırop düzenleme haftasonları.seninle bi liste yapalım kendimize.benim var ama baştan yapma k istiyorummesela mutfak dolaplarımı her hafta silmek istiyorum elden geçirmek istiyorum dolabım hep düzenli olsun istiyorum
ocagım vs.. tezgahı hergün ozonlamak ama yok olmuyor hiç biri..
detaylı toz alıyım diyorum olmuyor kalıyor birini yapsam biri kalıyor... yani herşey yarm yamalak gardrop düzenleyim diyorum kalıyor ... kalıyor işte
bu ara ilgilenemiyorumcocuklarla ne ara ilgileniyorsun peki misk.
yapalım misk benmde cok ihtycm var böyle karmakarışığım bacımmutfak dolabı ne mümkün her hafta.elimd eğdikçe kirli kapakları siliyorum.tozu haftada iki defa alıyorum.gardırop düzenleme haftasonları.seninle bi liste yapalım kendimize.benim var ama baştan yapma k istiyorum
ilgilendiğin zaman kaç saat ilgilenebilyordunbu ara ilgilenemiyorum
nerelerdesin senYani bana ,selam bu arada zor olsada yetişebiliyoruz işte
evde yapılacak bi kaç bişi varmış.onları halledecekler.pazar akşam dönecekler.bide akşama aç gelirler yanımahaa eşin neden annesine geçecek ya oha ne alaka ?
al kağıt kalem başlayalımyapalım misk benmde cok ihtycm var böyle karmakarışığım bacım
amannn yesinler gelsinler birde yemekle mi ugraşacan ya: yada makarna yap gitsinevde yapılacak bi kaç bişi varmış.onları halledecekler.pazar akşam dönecekler.bide akşama aç gelirler yanımaofffffffffff offffffffffffff
bak önce ben anlatyımda düzeni eşim varken ama tamam mi şimdi boşver şimdi allak bullak oldu ee yazında öyle oluyor ama yazın 8 den önce eve girmiyoruz bütün iş kalıyor yazı napacazal kağıt kalem başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?