2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

tabi orası öyle ama keşke kendi evimi kendim temizleyebilseydim
böyle hem calısıp hem evine hem işine hem cocuguna hem eşine hemde herşeyi yapan kadınlara imreniyorum cidden nasıl beceriyorlar
ya birinden biri mutlaka eksik kalıyor yardım edenin olmazsa.dün ben mesela eve gittim annem çamaşırları toplamış yemek yapmış evi temizlemiş ee bende babam için çayın yanına bişeyler yapayım dedim vallaha 9a geliyorudu oturdum 10:30 atmaya gittim dayanamadım gözler kapandı oturduğum yerde.ki bütün herşeyi annem yapmış

mesela mutfak dolaplarımı her hafta silmek istiyorum elden geçirmek istiyorum dolabım hep düzenli olsun istiyorum
ocagım vs.. tezgahı hergün ozonlamak ama yok olmuyor hiç biri..
detaylı toz alıyım diyorum olmuyor kalıyor birini yapsam biri kalıyor... yani herşey yarm yamalak gardrop düzenleyim diyorum kalıyor ... kalıyor işte

cocuklarla ne ara ilgileniyorsun peki misk.

üff birşey anlamadım beynim bulanıyor
herkesin midesi bulanır benimde beynim bulanır
annemler cumartesi giderlerse ben tek kalacam.eşimde annesine geçecek. pazar akşamı dönecek.yani ben tek kalacağım iki çocukla anladınmı

tabi orası öyle ama keşke kendi evimi kendim temizleyebilseydim
böyle hem calısıp hem evine hem işine hem cocuguna hem eşine hemde herşeyi yapan kadınlara imreniyorum cidden nasıl beceriyorlar
Yani bana ,selam bu arada zor olsada yetişebiliyoruz işte

evimde herşey yarım yamalak asla tertemiz istediğim gibi bir evim olmuyor olmayacakda bilyorum ama yapanlar var nasıl yapıyorlar.

mutfak dolabı ne mümkün her hafta.elimd eğdikçe kirli kapakları siliyorum.tozu haftada iki defa alıyorum.gardırop düzenleme haftasonları.seninle bi liste yapalım kendimize.benim var ama baştan yapma k istiyorum

mutfak dolabı ne mümkün her hafta.elimd eğdikçe kirli kapakları siliyorum.tozu haftada iki defa alıyorum.gardırop düzenleme haftasonları.seninle bi liste yapalım kendimize.benim var ama baştan yapma k istiyorum
yapalım misk benmde cok ihtycm var böyle karmakarışığım bacım

ben cumartesi mesela oglanı uyutuyorum ya uyuttukdan sonra hiç bir iş iyapamıyorum çünkü uyanıyor ve yanında beklememi isityor pazar günleride öyle biz evde olduğumuz için uymuyor uysada yanından kalkknca uyanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…