2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Araştırma yaptılar değil mi ? Neden sende olsun suç üzme kendını gebelik yaşadığında kimseye anlatma bence .
Benım ilki acemiydım herkese söyledim . Sonra kaybı paylaşmak çok zor oluyor .

Benımki 0.75 kr. Günlük takılmaz özel günlerde takarım . Bide alyans aldırcam sade ince şimdi bişey demeye korkuyorum
Benim karat i felan yok canım ne haddime beyaz altın düşükken 600 liraya almıştım en son tavan yaptığında sordum 415 TL dediler kıyamadım bozmaya

Reactions: H E
no problem canımcım.sıkıntı yok.orayada arada uğruyordum ben zaten.bizim eclipin arada canı sıkılıyor çözüm bulmaya çalışıyorum sıkı canına
Ben seni biliyorum canım topik SORUNSALi yaşayanlara diyorum ayyy caps lock açık kalmış

Çok tuhaflar yaaa ha orda konuşulmuş ha burada kafa dengi olunca zaten her yer güzel muhabbet tatlı olduktan sonra bizim kızlarda sorun etmez biz o yüzden rahatız ama ama hezmedemeyenlere soda
.her zaman bekleriz geliriz de size

Reactions: Eva
sorun eden ve hazmedemeyen kim ben konuya biraz fransız kaldım sanrım tamda anlayamadım gerçi

Bende geliyim mi

reel hayatta zaten yeterince yoruluyoruz bari sanalda azcık geyik dönderelim.sorun eden varmı aramızda kızlar.parmak kaldırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…