yaranamıyorum sanaaşk olsun be birde övünüyor
anca etiketle2020 kpss için şimdiden hazırlanmak olur mu kihiç bir temel olmadan herşey sıfır bir şekilde @demirleke bana hırs lazım başarı hikayeleri lazım
bana hırs lazımanca etiketle
acımak yok rockyyyybana hırs lazım
o zaman topiğe gelemem ama kendimi bir kaptırırsamacımak yok rockyyyyhemen başla.gerekli şeyleri hazıla.başında ben dururum senin çalış diye başının etini yerim
yavaş yavaş be.topiğe tabikide geleceno zaman topiğe gelemem ama kendimi bir kaptırırsam
2 senede bezmezmiyim sence
ay ne bilyim ben cok sıkılgan bir insanm şimdi birde kaynak almak lazım kitap almak lazım hepsi para nasıl yetişecekyavaş yavaş be.topiğe tabikide gelecen
Benımki 0.75 kr. Günlük takılmaz özel günlerde takarım . Bide alyans aldırcam sade ince şimdi bişey demeye korkuyorumBen günlük takma istemiyorum çocuğun donunu toplarken çocuklara çizik atıyorum
Kendime bile zarar verdiğim oluyor
Araştırma yaptılar değil mi ? Neden sende olsun suç üzme kendını gebelik yaşadığında kimseye anlatma bence .Amin canım senin ilkti dimi .
Benim 3. Ben çok üzülüyorum evde deli gibiyim aklım hep çocukta her şeyi unutur oldum.sanki etrafımdaki hiç kimse acimi bilmiyor gibi neden tedavi olmuyorsun neden düşük oldu soruları var etrafımda hal böyle olunca bende kendimi suçluyorm
Benim yüzümden mi oluyo dikkat mi etmiyorum diyorum :/
Sürekli doktorlardayim ne yapacağımı şaşırdım inan. Biraz karışık yazdım galiba
dönem dönem al hepsini bir alma kuzucumay ne bilyim ben cok sıkılgan bir insanm şimdi birde kaynak almak lazım kitap almak lazım hepsi para nasıl yetişecek
çok güzel kampanyalar var şu araBenımki 0.75 kr. Günlük takılmaz özel günlerde takarım . Bide alyans aldırcam sade ince şimdi bişey demeye korkuyorum
Tamam o da dolassin azıcık canı sıkılmazno problem canımcım.sıkıntı yok.orayada arada uğruyordum ben zaten.bizim eclipin arada canı sıkılıyor çözüm bulmaya çalışıyorum sıkı canına
Benim karat i felan yok canım ne haddimeBenımki 0.75 kr. Günlük takılmaz özel günlerde takarım . Bide alyans aldırcam sade ince şimdi bişey demeye korkuyorum
owww güzel günlerde kullan ecoBenımki 0.75 kr. Günlük takılmaz özel günlerde takarım . Bide alyans aldırcam sade ince şimdi bişey demeye korkuyorum
Ben seni biliyorum canım topik SORUNSALi yaşayanlara diyorum ayyy caps lock açık kalmışno problem canımcım.sıkıntı yok.orayada arada uğruyordum ben zaten.bizim eclipin arada canı sıkılıyor çözüm bulmaya çalışıyorum sıkı canına
sorun eden ve hazmedemeyen kim ben konuya biraz fransız kaldım sanrımBen seni biliyorum canım topik SORUNSALi yaşayanlara diyorum ayyy caps lock açık kalmış
Çok tuhaflar yaaa ha orda konuşulmuş ha burada kafa dengi olunca zaten her yer güzel muhabbet tatlı olduktan sonra bizim kızlarda sorun etmez biz o yüzden rahatız ama ama hezmedemeyenlere soda
.her zaman bekleriz geliriz de size
kıyamam kuzumaTamam o da dolassin azıcık canı sıkılmaz
Bende geliyim miBen seni biliyorum canım topik SORUNSALi yaşayanlara diyorum ayyy caps lock açık kalmış
Çok tuhaflar yaaa ha orda konuşulmuş ha burada kafa dengi olunca zaten her yer güzel muhabbet tatlı olduktan sonra bizim kızlarda sorun etmez biz o yüzden rahatız ama ama hezmedemeyenlere soda
Bizim ve sizin topikten değil rahat olun msj yerine gider zatensorun eden ve hazmedemeyen kim ben konuya biraz fransız kaldım sanrımtamda anlayamadım gerçi
reel hayatta zaten yeterince yoruluyoruz bari sanalda azcık geyik dönderelim.sorun eden varmı aramızda kızlar.parmak kaldırsınBen seni biliyorum canım topik SORUNSALi yaşayanlara diyorum ayyy caps lock açık kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?