- 8 Nisan 2017
- 57.434
- 309.318
- 698
Ahahaha sen hep kalbimdesin madami kalpBende geliyim mi
barnak kaldırıyorum benreel hayatta zaten yeterince yoruluyoruz bari sanalda azcık geyik dönderelim.sorun eden varmı aramızda kızlar.parmak kaldırsın
Aynen ben buraya kafa dağıtmak için geliyorum sanal insanlar için kasmayalim demi amareel hayatta zaten yeterince yoruluyoruz bari sanalda azcık geyik dönderelim.sorun eden varmı aramızda kızlar.parmak kaldırsın
Sen benim minikim ❤❤❤❤Ahahaha sen hep kalbimdesin madami kalp
Ben seni biliyorum eko sen sorun edecek son kişisinbarnak kaldırıyorum ben
ben çok rahatım şu an hatta havuç yiyorum kütür kütür olayı anlasam da anlamasam daBizim ve sizin topikten değil rahat olun msj yerine gider zaten
owww merak ettim kulağıma deBen seni biliyorum eko sen sorun edecek son kişisinsen o kadar kasinti ve gıcık değilsin bı kerem
ben çok rahatım şu an hatta havuç yiyorum kütür kütür olayı anlasam da anlamasam da
birileri saç başa girsede mısır patlatıp izlesek
yok canım cidden miBen seni biliyorum eko sen sorun edecek son kişisinsen o kadar kasinti ve gıcık değilsin bı kerem
minik birine kızdı ama kimeyok canım cidden mibenmiyim o hayret ettim kız bak şimdi saat 3 den sonra ben beyin yanması geçirdiğim için şu an olayı anlayamıyorum
bende mi yüklesembizim oglan birde tom oynamaya alıştı
anne tom aç tom aç tomu aç hadi anne kaka yapmış
acıkmış uyuyacak anne
aslında cok eğitici kız eğitici oyunlarıda varbende mi yüklesem
akşam bakayım biaslında cok eğitici kız eğitici oyunlarıda var
ben izin verdiğim zaman dilimlerinde oynuyor iyi oluyor cocuk cok sıkılıyor evde napalım yaz değil ki cıksın parkta enerji atsın yazın parktan gelmiyoruz zaten
bakda yükle senn izin verdiğin kadarı ile oynasın birşey olmaz o kadar kasma be sen zamane anneleri boşverakşam bakayım bi
tablet vardı küçük kırdılar bikaç oyun yükledi.yapboz tarzı.tekar alacaktık kaldı.bakda yükle senn izin verdiğin kadarı ile oynasın birşey olmaz o kadar kasma be sen zamane anneleri boşver
başarabilen varsa sayg ıduyarım ama ben başaramıyorum olmuyor yani.. hep oyun oyun kışın nereye kadar oynayacak birşeyde bulamıyorsun zaten
çizgi film de olacak böyle oyunlarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?